Παναθηναϊκός

Άντε και του χρόνου να κατεβάσει το παιδικό να το πάρει.

Πολύ καλές άμυνες σε κάποια σημεία,έχει πέσει πάρα πολύ ο ΠΑΟ από πέρσι και από πρόπερσι κυρίως,όμως έχει ακόμα παίκτες με στόφα και φυσικά το καλύτερο προπονητικό τημ.

Ματς κλειδι το σημερινο με την Αεκ η κερδιζουμε και ελπιζουμε η χανουμε και τελειωνουν ολα

I am here: http://tapatalk.com/map.php?homsgl
Sent from my iPhone using Tapatalk

…νομίζω ότι η χθεσινή νίκη του π.α.ο., έχει την σφραγίδα του Σάρας και του Ομπράντοβιτς…και οι δυο ήταν πολύ καλοί χθες:):!:

ακομα να αρχισει
δεν ξερω γιατι καθυστερησε

Λέει ότι έχουν μπει αεκτζήδες στον στίβο…

ναι το ακουσα τωρα
μπηκαν οι παιχτες στο γηπεδο
αντε με την νικη

Δεν βαζουμε γκολ για κανενα λογο.
Η μονη πιθανοτητα να βαλουμε γκολ ειναι απο κανα κορνερ η να φυγει καμια στραβοκλωτσια να χτυπησει σε ενα ποδι και να μπει.Με λιγα λογια μονο κατα τυχη.

ελπιζω να δω στο δευτερο ημιχρονο και καμμια φαση [-X

Μα ειναι δυνατον ; Ελεος. Τετοια κηδεια… Στον πρωτο γυρο πηραμε 7 βαθμους στα τρια ντερμπυ με τα δυο εκτος εδρας και τωρα στην καλυτερη να παρουμε 3 (εδω γελαμε) και ολα μεσα στο ΟΑΚΑ. Ποσο απογοητευση…

Ένα μπουρδέ-ένα μπουρδέλο είμαστεεε

Αλλά τι περιμένεις από ομάδα που φτάνει να ανέχεται έναν παίκτη που προσποιείται τον τραυματία;

Για ποιον απ’ολους λες ? Τον Λετο εννοεις ?

Ναι. Εκτός αν κάνω λάθος (που δεν νομίζω) και είμαστε ακόμα πιο νούμερα με αστοχία πρόβλεψης τραυματισμού 2 ντέρμπυ.

Με δυο λόγια, γίναμε ΑΕΚ

Τελος μαγκες μεχρι εδω ηταν χαθηκαν ολα.Η ομαδα δεν μπορει αλλο δεν εχει αλλες δυναμεις.Πραγματικα κριμα που γκρεμιστηκε μεσα σε δυο αγωνιστηκες η τοσο μεγαλη προσπαθεια που εγινε μεχρι τωρα.Πικρα και νευρα πολλα.

I am here: http://tapatalk.com/map.php?gwhtwr
Sent from my iPhone using Tapatalk

Πάμε μωρή Πανάθα!

γκολ οφσαιντ κ μη καταλογισμος πεναλτυ στο χριστοδουλοπουλο

οτι αυτος ο παναθηναικος θα ξεφουσκωνε κ δυσκολα θα εκανε τα ματς της αρχης του πρωταθληματος το ξεραμε αλλα αμα δε σε αφηνουν κιολας γαμα τα…

Γιατρέ αυτό το πέναλτυ δεν το δίνουν ούτε σε λέσχη κυριών.

Βασικά δεν αξίζαμε τίποτα και αυτό πηραμε,δεν γίνεται να παραπονιόμαστε.

εννοειται οτι με τετοια εμφανιση δεν αξιζαμε τη νικη αλλα αυτα γινονται, γινονταν κ οπως φαινεται θα συνεχισουν…

τωρα ΠΡΕΠΕΙ να κερδισουμε για να βουλωσουμε στοματα αλλα το πρωταθλημα χαθηκε, η ομαδα εχει πεσει επικινδυνα κ δυσκολα θα παρει τους βαθμους στις εδρες που εχουμε να παμε…

τι να σου πω, θα το ξαναδω οταν ηρεμησω λιγο…
αλλα εχω την εντυπωση οτι εχω δει πολλα τετοια να σφυριζονται…

Γι’αυτη την ομαδα δεν ενδιαφερεται κανεις και αυτο ειναι το χειροτερο.Δεν ειναι οτι χασαμε το πρωταθλημα αλλα οτι ο ποδοσφαιρικος Παναθηναικος δεν εχει μελλον.Λεφτα δεν θα μπουν στα ταμεια,μεταγραφες δε θα γινουν και του χρονου Ευρωπη δε θα παμε ουτε στο Europa.