Παναθηναϊκός

Εσένα ρε bot :stuck_out_tongue: ποιος σου έδωσε το λόγο.

“Πρασινα φορανε αυτοι που σας γαμανε”

Και τρεχατεεεε
Και τρεχατεεεε
Σαν παλαβοί πηγαινατεεεε
Και ανεβαίνατεεεε βουνα
Που σας κυνήγαγ’ η ΕΦΤΑ :!:

Τελικά είσαι bot ρε πούστη μου :lol:. Όλο και σε κάποιο λαγούμι κρυμμένος περιμένοντας μια ηλιαχτίδα δροσιάς να συρθείς σαν το χοχλιό και να αφήσεις τα σάλια σου. Στα παπάρια μου έχω γραμμένη την αμπελοφιλοσοφία σου και την υπεράνω ματιά σου στα αθλητικά (sic). Όλοι οι μούλοι την ίδια φάτσα έχουν. Άσε έχω να πάω και τριόροφο να πάρω καμιά επιχορήγηση απ’ τον Πατέρα, που να σου λέω τώρα. Φιλούμπες.

Πριν δέκα λεπτά πέρασα απ’ το τριώροφο και ήταν πολλά ορκ μαζεμένα.
Να πας γρήγορα γιατί η επιχορήγηση τελειώνει και οι καιροί είναι δύσκολοι.

Εν τω μεταξύ είναι λίγο γελοίο το ότι βάζελοι αναφέρουν για να πικάρουν τους γάυρους τον Τομπσον:roll:

Δηλαδή λίγο μυαλό ρε:lol::lol::lol:

Αυτην την στιγμη στο legend stories στην nova εχει αφιερωμα σε επαναληψη στον τεραστιο Βαζεχα.Μονο κλαμα!!!Ειναι τρελος ο πολωνος.

Μιας και πλησιαζει η ωρα μονο αυτο αυριο

Καλύτερα ορκ, παρά γλοιώδες, βλοσυρό, σιχαμερό, ερμαφρόδιτο και διχασμένο Γκόλουμ. :slight_smile:

Απολαυστικά μπεφαπιάσματα στις τελευταίες σελίδες μπορώ να πω

[COLOR=“Red”]Καλημέρα βαζέλες![/COLOR] :twisted:

με Χριστοδουλοπουλο κορυφη?
δυσκολο το ματς σημερα
η τελος το πρωταθλημα η μαχη σωμα με σωμα μεχρι το τελος

Κορυφη αλλα ψιλοελευθερο ρολο υποθετω. Ελπιζω να του βγει σημερα οχι οπως με τον ΠΑΟΚ. Και με αλλαγες Κλειτον και Καρα αναλογα το πως θα παει. Ας κανουμε ενα καλο παιχνιδι και ολα θα γινουν.

μακαρι να γινει καλο ματς και να ηρεμησουν οι οπαδοι
ακουσα στο ραδιο οτι γινεται χαμος εξω

στυλ ρε μουνιά

Tι τυπος?!?!??! :lol:

Aφηστε ρε γαμω να παιχτει λιγο μπαλα…ποοοοοο!!!

Ξενέρα, όποιος και να κερδίσει τώρα δε θα έχει καμία σημασία. Για άλλη μια φορά 50 μαλάκες κάνουν ό,τι θέλουν.

οπως τα λες ειναι…καταστραφηκε το ματς.
Παντως πιστευω οτι ολα ξεκινουν απο τα επεισοδια εξω απο το γηπεδο,τα οποια δεν ξερω κατα ποσο εχουν σχεση με τον αγωνα.

Από όπου και να ξεκινούν…

Τέσπα, κρίμα γιατί θα χαλάσει και ο ρυθμός του αγώνα, μουχαχα

Διαβασα αυτο το κομεντ στο γκαζετα κι ελιωσα :lol:

"enan aiona na paizoune gol den painei! g ayto legontai oi aionioi "