Παναθηναϊκός

είδατε τρελή μπαλαρα στο πρώτο και οι δυο ομάδες και θέλετε και 2ο ημίχρονο ε? :stuck_out_tongue:

Πάνω που πήγα να γράψω ότι μου έχουν βγει τα μάτια με την αμπαλοσύνη των παικτών των δύο ομάδων (έχω να δω και ολόκληρο ματς Σούπερ Λίγδας απ’ το ντέρμπι-κωμωδία πέρυσι), πετάει ο Αμπντούν πλασέ α λα Ανρί, νταξ

ούτε να το φανταστεί κανείς δεν μπορεί αυτό :lol:

Ρε συ πραγματικά, πιο πολύ με χόκεϊ μοιάζει αυτό το πράγμα παρά με ποδόσφαιρο, η μπάλα όπου να 'ναι, λάθος πάσες συνέχεια, μπόλικα φάουλ, αναρχία

Καλά το σημερινό είναι το κάτι άλλο, στην Γ’ εθνική παίζει να δεις καλύτερη μπάλα. Της αμπαλοσύνης ήλιε νοητέ.

Έλα, μπαίνει και ο Τοτσέ, κλείσαμε … :lol:

Κι αυτο το πραμα το λεμε ντερμπυ.Εχω πιει δυο καφεδες και ειμαι ετοιμος να με παρει ο υπνος.

ξαφνικά εχω αρχίσει να εκτιμώ την β εθνική που παίζει η αελαρα :lol:

πω ρε πούστη μου,σκέτη κούραση.

ειτε ειναι πολιτικη ειτε ειναι μπαλα, καθομαστε και ανεχομαστε 300 μαλακες…

όλα ξεκινάνε από την ατιμωρησία…

κλάμα η κατάσταση.
δεν άντεξε ο κόσμος τόση μπάλα και άρχισε να κλαίει.

Νιώθω σαν καθυστερημένος που κάθησα και το είδα…να μας λείπει παιδιά. Στην αρχή της περιγραφής άκουσα και τις λέξεις “το υπερθέαμα” και “ελ κλάσικο”. Βρε άι και μου στο διάολο:lol:

αδελφός του Μπόλονι είναι ο αριστερά?:stuck_out_tongue:

Aυτο.

Δεν έχω ούτε εικόνα ούτε έχω ακούσει τίποτα για το ντέρμπι σήμερα, ευτυχώς ήμουν αρκετά σοφός ώστε να κάνω κάτι άλλο με το χρόνο μου. Αλλά αν καταλαβαίνω καλά τα τι έχουν γίνει, αυτά συμβαίνουν όταν έχεις:

• Κοινωνική αναταραχή και πολλά ζόρια σε όλα τα κοινωνικά στρώματα
  • την αίσθηση ότι οι οπαδοί διοικούν τις ομάδες
  • την αίσθηση ότι οι οπαδοί κερδίζουν τα παιχνίδια
  • παντελή απουσία διοίκησης
  • ποδοσφαιρικά σκάνδαλα εντός (Καραϊσκάκη) και εκτός (κασέτες) γηπέδων με ανύπαρκτες τιμωρίες
  • κακό ποδοσφαιρικό θέαμα
  • εκατέρωθεν πολεμικό κλίμα είτε από τον Τύπο, είτε από τις επίσημες ανακοινώσεις
  • εντελώς ανίκανη (ή ικανότατη, δεν είμαι σίγουρος) και προκλητική αστυνομία

Να χαιρόμαστε το ποδόσφαιρό μας. Δεν ξέρω τι τιμωρία αντιστοιχεί σύμφωνα με τον ΚΑΠ αλλά μακάρι να γίνει μια αρχή από εμάς. Θα το θεωρώ μεγαλύτερο παράσημο από το να παίρναμε το πρωτάθλημα.

ΥΓ άραγε ο Βγενό θα ξανακάνει ντρίμπλα να πει ότι σε αυτόν τον χώρο δεν ανήκει; Ο Τζίγκερ θα απαντήσει; Προτιμώ να δω κανά Τούρκικο, όλο επαναλήψεις είναι αυτό το σήριαλ…

Ενταξει τι να πεις.Ο Ολυμπιακος πηγαινε καθαρα για το χ του εκατσε η αντεπιθεση με τον Αμπτουν και το βαλε.Οσο για εμας ειναι φανερο ηθελε αλλα δεν μπορουσε η ομαδα τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.Τωρα ειπαν και για οριστικη διακοπη του αγωνα.

ρε συ κεν εγινε οτι εγινε και ασχολεισαι με το οτι φαγατε γκολ?

καλά ο άλλος ατομική βόμβα έριξε?!

Τέλος