Παναθηναϊκός

τώρα σοβαρά, δεν μπορώ να το πιστέψω κάποιες στιγμές πως δεν είχαμε θύμα τα τελευταία χρόνια. Δηλαδή ο άλλος με τη πήγε στο γήπεδο ρε πούστη μου με βόμβα; Κανένα βαρέλι με μπαρούτι κουβαλούσε; θα τρελαθούμε τελείως.

Και με τι θελεις να ασχοληθω με τα επεισοδια;;;Αφου μια ζωη τα ιδια θα γινονται φιλε μου ειτε το γηπεδο λεγετε οακα ειτε λεγετε Καραισκακη.Δεν προκειτε να αλλαξει ποτε τιποτα στο ελληνικο ποδοσφαιρο μαγκα μου.

να μην ασχολιεσαι καν ρε συ. ημαρτον, δηλαδη αν νικουσατε θα πανηγυριζες? δεν μπορεις να δεις ποδοσφαιρικο κομματι σε αυτο το εκτρωμα, οποιος και αν ειναι ο νικητης. παντως απορω που ακομα δεν σκοτωθηκε κανενας. αλλα κι αυτο να γινει οι επιστηομνες δεν αλλαζουνε.

Όσο κυριαρχεί η αίσθηση ότι οι οπαδοί κάνουν κομάντο όχι μόνο στις ομάδες τους αλλά και σε όλο το πρωτάθλημα δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα…

Δυστυχώς πιστεύω ότι και αποκλεισμούς από ευρωπαϊκές διοργανώσεις να έχουμε δεν θα αλλάξει τίποτα…

Λουκέτο η μόνη λύση…

Ρε Sami δεν ειναι το θεμα αν θα πανηγυριζα η οχι το θεμα ειναι οτι ολα αυτα που γινονται καθε χρονο εξυπηρετουν συμφεροντα γι’αυτο και δεν προκειτε να σταματησουν ποτε.Ολοι ηξεραν τι θα γινει σημερα στο Οακα.Γιατι επετρεψαν να γινει το παιχνιδι;;;;Γιατι οταν γινονται γεγονοτα Ριζουπολης,Καραισκακη,Οακα δεν πεφτουν βαριες καμπανες στης Παε;;;Γιατι δεν παει κανενας φυλακη;;;Γιατι;;;Γιατι;;;

άσχετο:

[spoiler]

Δεν το κάνω για πάνω από 14 το πιτσιρίκι και φοράει μπλούζα με έναν τεράστιο μπάφο 8O Την επόμενη φορά, ας του πάρουν οι γονείς του και μια μπλούζα με τον καουμπόυ της Malboro [/spoiler]

την απαντηση την ξερεις, γιατι βολευει. για αυτο για μενα μακρια απο το γηπεδο, αφου μας το στερουνε. αντε να σφαχτουνε ολα τα χουλιγκανια μεταξυ τους να πανε στο καλο αφου δεν κλεινουνε κανενα μεσα.

χαχαχα…αυτό σκεφτόμουν και εγώ.
ε κλαιν. εχει γίνει μόδα.
ramones ω ρε! άσχετα που κανείς δεν ξέρει τι είναι :lol:

*τι 14…σιγά μην είναι και 32

Ρε συ KEN δεν έχει νόημα να φάει καμπάνα η ΠΑΕ… Σε τι φταίει δλδ η ΠΑΕ παναθηναϊκός σήμερα…? Τι να έκανε δλδ…? και η κάθε ΠΑΕ όταν έχουμε επεισόδια…

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός φταίει γιατί έδωσε εισιτήρια στα ορκ και δυναμίτιζε το κλίμα αστείες ανακοινώσεις για στημένα και παράγκες, προσπαθώντας να καλύψει την εντός γηπέδου αγωνιστική ανυπαρξία.

Σε αντίθεση με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που διδάσκει ήθος και αξιοπρέπεια :!:

[SPOILER]Πικρόχολο σχολιάκι mode: off, μη νομίσει και κανείς ότι υποστηρίζω όλη αυτή τη σαπίλα. Αλλά μην κάνουμε λες και τα βλέπουμε πρώτη φορά, έτσι;[/SPOILER]

Το να αναφέρεις τις ανακοινώσεις ως αιτία επεισοδίων είναι αστείο…Τέτοια βγάζουν όλες οι ομάδες όλη τη χρονιά…

Όσο για τα εισιτήρια δεν μπορείς να βάλεις διακρίσεις στο ποια ομάδα ατόμων θα τα πάρουν… Και να μην δώσει στους συνδέσμους κανείς δεν μπορεί να αποτρέψει τους 100 200 να πάνε μόνοι τους και να πάρουν…

Μόνη λύση είναι οι ομάδες να δώσουν φωτογραφίες και ονόματα οπαδών… Το έκανε όμως ο ντέμης και τον έφαγαν…Το θέμα είναι να το κάνουν από κοινού όλες οι ομάδες…

Να απομονωση τα ατομα που τα κανουν.Και μην μου πεις οτι δεν μπορει η οτι δεν ξερει ποιοι ειναι αυτοι που τα προκαλουν.Συνδεσμιτης ημουνα πολλα χρονια και ξερω.Στο εξωτερικο(στης πολιτισμενες χωρες)αν καποιος πεταξει κατι μεσα στο γηπεδο τον βρισκουν του παιρνουν το διαρκειας και του απαγορευουν την εισοδο πολλες φορες και για παντα.

Απο που κι ως που ηταν τοσο ανεμενομενα τα σημερινα επεισοδια;;;:-s

Απο την προηγουμενη κυριακη μετα τον αγωνα με την Αεκ που μπηκαν οι μπατσοι στον κεντρικο και βαραγανε κοσμο.

ουτε εγω το κατάλαβα αυτό.

εδιτ.απαντησε

Οι οπαδοι μας ειναι καλα παιδιά και δεν κάνουν τέτοια πράγματα.
αυτος που θα πει αυτο μετα θα παει να τους σταματήσει?
ή ο αλλος που βλεπει 20 άτομα να μπαίνουν στο καραισκακη?

Ποιον κεντρικο;;;

Κεντρικο συνδεσμο του παο ή κατι τετοιο;;;

Αλλα και παλι, η λογικη αυτη εκτος απο επικινδυνη ειναι και αυτοκαταστροφικη. :stuck_out_tongue:

Όχι, το ίδιο μπουρδέλο είναι και η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η ΚΑΕ και όλοι.
Φυσικά και δεν έγιναν πρώτη φορά, αλλά μην το λες σε μένα, στους υπόλοιπους πες το.

Εγώ σκοτίστηκα για το πού πάει το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, στο καιάδα ας καταλήξει.

Ράντικαλ, μη μου λες ανοησίες, φυσικά και οι επίσημες τοποθετήσεις των ΠΑΕ είναι υπεύθυνες για το κλίμα που επικρατεί στα γήπεδα.

Και αυτό που λες για τις διακρίσεις στα εισιτήρια είναι αστείο, διάκριση είναι το ότι πωλούνται μαζικά εισιτήρια σε συγκεκριμένες ομάδες ατόμων, που αποδεδειγμένα είναι υπάνθρωποι του υποκόσμου. Όταν γύρω στο 3200 μ.α.χ.χ. οι σύνδεσμοθ καθαρίσουν από τα περιττώματα, ας τους ξαναδώσουν εισιτήρια.

Nαι τον κεντρικο συνδεσμο του Παναθηναικου στην Λεωφορο Αλεξανδρας

εγω παντως ακουσα οτι χτες ειχε κανει η αστυνομια ντου σε πολλους δικους σας συνδεσμους και για αυτο ηταν αναμενομενο.