Παναθηναϊκός

Το ιδιο συμβαινει και με τις οπαδικες εφημεριδες.Φανατιζεται ο κοσμος λειτουργει η ψυχολογια του οχλου και γινονται τα σημερινα.

Αν και για το σημερινο πιστευω οτι εκτος απο το προβλημα του σαπιου ποδοσφαιρου πρεπει να σταθουμε και στην κοινωνικη φυση αυτης της μορφης βιας.

ζω και αναπνεω για πρωτοσελιδα αυριο.:lol:
μη σας πω θα παω να αγορασω και καμια να γελασω

Για χτες δεν το ηξερα ρε sami αλλα σου λεω απο την προηγουμενη Κυριακη που εγινε το ντου ακουγοταν οτι θα γινει κολαση σημερα.

Σκάουτερ από τις Άντερλεχτ, Μπρίζ, Γκένκ, Στουτγκάρδη, Μπόλτον, Ντούισμπουργκ, Κασίμπασα, Γκεντσελμπιρλίγκι και Σπάρτακ Μόσχας, βρίσκονται απόψε στο ΟΑΚΑ.

φαντάσου τι θα ειδαν αυτοί εδω… απο μπάλα πιο κάτω και απο το 0.
απο ατμοσφαίρα, θα εκλασαν μέντες.

Μα ρε συ και να μην δώσεις εισιτήρια αν εγώ θέλω να κάνω φασαρίες μπορώ να στείλω κάποιον να πάρει για μένα εισιτήριο… Το θέμα είναι να δοθούν τα πρόσωπα και τα ονόματα τους ώστε να τους αποκλείσεις από το γήπεδο…

Το τι θα κάνουν εκτός γηπέδου είναι θέμα της αστυνομίας…Αλλά αν δεν βγουν οι ομάδες συντονισμένα και να πουν στους συνδέσμους ότι αν γίνει κάτι θα μπει η φάτσα τους παντού και θα αποκλειστούν από τα γήπεδα δια βίου, δεν θα αλλάξει κάτι…γιατί οι ομάδες θέλουν πάντα τους οπαδούς χαρούμενους και πάντα φταίει οι πάντες εκτός από τους δικούς μας…

Νομίζω έκανες λάθος στο copy paste

Σκάουτερ από τον Επαναστατικό Αγώνα, Ερυθρές ταξιαρχίες, Αλ Κάιντα, IRA, ETA, Χεσμπολάχ και PKK, βρίσκονται απόψε στο ΟΑΚΑ.

ε ρε…τα εχουμε ξαναπεί…αν δεν αλλάξει πελατολόγιο το ποδοσφαιρο,δεν γινεται τίποτα.
εκτός να νομίζει κανείς οτι μπορεί να αλλαξει μυαλά στον μπαμπη τον σουγια μια διαφορετική διοίκηση ξέρω γω.

Σκάουτερ από τον Επαναστατικό Αγώνα, Ερυθρές ταξιαρχίες, Αλ Κάιντα, IRA, ETA, Χεσμπολάχ και PKK, βρίσκονται απόψε στο ΟΑΚΑ.

:lol::lol::lol:

Μην το ψάχνετε πολλοί δεν πήραν εισιτήρια και μπήκαν με ντου, λες και δεν τα ξέρετε

Τι μας λες ?Για πες ομως και γιατι μπηκανε στον κεντρικο .Γτ μπηκανε για πολυ συγκεκριμενο λογο …

Κατα τ αλλα οντως ηταν προμελετημενα τα επεισοδια και γνωστο πως αν δν κερδιζει ο Παο θα διακοπτοταν το ματς.Το ντου στον κεντρικο ομως ηταν ασχετο,η μαλλον μια καλη αφορμη για να πουλησουν απο αυριο το παραμυθι τους .

Ευκαιρια να περασει και κανενα μετρο στη ζουλα ο Μπενυ τωρα που θα αποπροσανατολισουν τον κοσμο και θα ασχολουνται ολη τη βδομαδα με τους βλαμμενους.

Εγω που εκανα το λαθος και πηγα εχω ακριβως την ιδια αποψη…
Και πραγματικα τα λογια ειναι περιττα. Οσο για πιο λογω ηταν σχετικα αναμενομενα τα σημερινα… Δυστυχως δεν θελει και πολυ σκεψη.
Και επειδη βασικα απευθυνονται σε καφρους υπηρχαν οι προκλησεις ωστε να υπαρχει μια καποια δικαιολογια για να γινουν αυτα που εγιναν. Αλλα και να μην υπηρχαν αυτες οι προκλησεις παλι οι ακατανομαστοι θα εκαναν τα δικα τους.

Τωρα ερχομαστε στα ψητο

απομονώσαν 3 άτομα απο τα ματ οι οπαδοί του παναθηναϊκού και τους κατάφεραν σοβαρά τραύματα λέει.
λογικά τους έσπασαν χερια-ποδια

Να χαιρόμαστε το μέρος που ζούμε. Επιστήμη η ανοχή ή το στήσιμο επεισοδίων από την ίδια την εξουσία. Τρέμε κόσμε γι αυτά που έρχονται γενικότερα.

Παω να γραψω και πραγματικα ξαναδιαβαζω τα ποστ και διαφωνω με το 99% απο αυτα.
Απλα οσοι δεν ησασταν εκει δεν καταλαβαινετε για τι πραγμα μιλαμε…

ΜΕ τι δαιφωνεις βρε cynic ? Γιατι με αφορμη τα σημερινα μπορει να γινει μεγαλη κουβεντα αλλα και η θλιψη, οργη , ξενερα, απογοητευση ειναι πολυ εντονα. Και εγω τουλαχιστον δεν μιλαω για την ομαδα. Για τον συλλογο μπορει…

Τετοια ωρα ειναι δυσκολη και δε θελω να κανω ανω κατω ολο το τοπικ, αληθεια.
Επειδη ειπες οτι ησουνα εκει, απλα μπορει να εχουμε διαφορετικη οπτικη.

Εχω την αισθηση οτι δεν θα εχουμε διαφορετικη οπτικη… Θα ηθελα να ανταλλαξω αποψεις ομως.

Τσεκαρε πμ…

Νηστεία και προσευχή για να πάθουν ανίατη ασθένεια οι οργανωμένοι σήμερα και να ψοφήσουν αργά.

Άντε με τον κάθε ηλίθιο,θα δικαιολογηθούν κιόλας σε λίγο.

Οχι δε θα δικαιολογηθουν… Θα το γραψω ευθεως. Και λιγα γινανε πραγματικα!
Οσοι δεν ησασταν παροντες να δειτε τη σταση των μπατσων ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ! Πραγματικα βουλωστε το για λιγο. Να δω τι θα κανατε αν σας κλεινανε το δρομο τα ΜΑΤ 200 μετρα απο το σταδιο με 6 κλουβες και να σας ανοιγουνε το κεφαλι επειδη απλα μπορουνε.
Οταν ολο το γηπεδο παππουδες, μπαρμπαδες με παιδια χειροκροταγαν οταν φευγανε τρεχοντας οι “προστατες” απο τα επισημα και φωναζε ολο το γηπεδο ΜΓΔ.