Παναθηναϊκός

εγω δεν ημουν μεσα προφανως.δηλ το θεμα ηταν οι μπατσοι?(που δεν αμφιβαλω για το ποιον τους και το τι κανουν,ολοι τα ξερουμε).αν ο παναθηναικος νικουσε 3-0 πχ θα γινονταν τα ιδια?

Πωπω πραγματικά,εκπλήσσομαι,όντως δεν έχουν ξανακάνει τέτοια πράγματα οι μπάτσοι,καλά κάναν και πέταγαν μολότοφ,να πέθαινε και κανένας να τους δείχναμε εμείς:!:

Μετανάστευση από την χειρότερη χώρα του κόσμου

Ναι γτ το 95% οσων γινανε, γινανε πριν το ματς, οπου μπατσοι ανοιγαν κεφαλια, εκαναν επιθεσεις μεσα σε θυρες, ειτε στο ημιχρονο.
Πραγματικα σου λεω, οτι οποιος δεν ηταν να τα δει με τα ματια του δεν καταλαβαινει για τι πραγμα μιλαμε.
Δεν ξερω αν εγινα αντιληπτος αλλα ειχανε κλεισει το δρομο απο ειρηνη προς ΟΑΚΑ με 6 κλουβες και απειρους μπατσους, ελεγχοντας εισιτηρια. Ενα παληκαρι γυρω στις 4.30 5 παρα, παει να τους πει οτι κατι φιλοι του ειναι στην εισοδο και εχουν το εισιτηριο του κι ο ματας απλα βγαζει γκλοπ και τον βαραει. Και εκατονταδες τετοια παρομοια περιστατικα.
Μιλαμε για τραγικες καταστασεις, ειχανε κλεισει ολους τους δρομους προς το γπηεδο με ΜΑΤ και καλα να μην περασουν οι τζαμπατζηδες.

Κατσε εσενα να σου ανοιγουν το κεφαλι στα τετοια μου.

Πάντως πολύ το άργησαν,γιατί περίμεναν μέχρι το 83;

Α ναι ξέχασα.Για απάντα και στην ερώτηση για το αν νικούσε ο ΠΑΟ τι θα γινόταν;

Ρε σοβαρολογεις?
Ξερεις τι εγινε η ακουσες τη νοβα?
Ποιο 83?
3 ωρες πριν το ματς επεφτε ξυλο. Στο 83 αυτο που εγινε οκ μπορει να ταν μαλακια. Αλλα αυτο που λεω ηταν οτι το 95 % των “επεισοδιων” σημερα εγινε πριν ξεκινησει το 2ο ημιχρονο.

Μπα,αφού πριν έλεγες “και λίγα έγιναν”:lol:¨

Δεν με ενδιαφέρει ειλικρινά το αν οι πνευματικοί νάνοι των συνδέσμων τις έφαγαν/τις έριξαν στην αστυνομία έξω από το γήπεδο,τι έγινε τι δεν έγινε,ποιος φταίει(που όλοι ξέρουμε ποιος αλλά…)
Το να τους πήγαιναν σε κάνα έρημο μέρος να ζήσουν θα με βόλευε περισσότερο αλλά οκ.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πηγαίνει ο κόσμος γήπεδο και να μην τρέμει μην του έρθει τίποτα,τόσο έξω από το γήπεδο όσο και μέσα.

Σου εξηγω οτι η αστυνομια βαραγε οποιον να ναι εξω απο το γηπεδο γι αυτο και ΟΛΟ το Οακα ακομα και οι κεντρικες θυρες, που σκανε οι 50+ φωναζε μπατσοι γουρουνια δολοφονοι.
Τι μου λες για ξυλο μεταξυ συνδεσμιτων και αστυνομιας. Αυτο, last year.

Και συμφωνω απολυτα, δε γινεται να πηγαινω στο γηπεδο ωραια και καλα, και να χω το καθε ζωο ματατζη να με κηνυγαει με το γκλομπ του, επειδη ετσι του καυλωσε η τετοιες εντολες πηρε.

καλα ρε γμτ, τοσοι μπατσοι πως περασαν τοσες μολοτωφ, πως διακοπηκε ο αγωνας? η ειναι εντελως αχρηστοι η επρεπε να ειναι περισσοτεροι

ρε πουστη μου ειναι πολιτισμικο σοκ να βλεπω την τριτη γαλλους διπλα μου να πανηγυριζουν στο 90’ πανω σε ιταλους και εδω να γινεται διακοπη αγωνα σε γηπεδο χωρις φιλοξενομενους. νταξει προφανως και δεν εχουν μονο χουλιγκανιστικο χαρακτηρα τα επεισοδια, ομως κυριως τετοιος ειναι, αλλιως γιατι γιναν στο 83’. αγωνιστες μονο οταν ξερουμε πως δεν κερδιζουμε? ψοφος κακος.

τεσπα συζητηση για το τιποτα παλι, τα ιδια και τα ιδια, το ιδιο θεατρο του παραλογου. προφανως και δεν θελει κανεις να σταματησει αυτη η κατασταση, αν ηθελαν αυτη τη στιγμη θα περνουσε αυτοφωρο καμια 100αρια-ποσοι ηταν αυτοι τελοσπαντων

Η τα ανέχονται και τα προκαλούν επίτηδες. Από περιέργεια ρε παιδιά καταλάβατε ότι τα επεισόδια έγιναν επειδή έχανε ο Παναθηναικός? Εγώ δεν είμαι παναθηναικός, αλλά είδα ότι έιχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα του αγώνα και ότι η μεγάλη έκρηξη έγινε στο ημίχρονο στο 0-0. Τόσο καιρό δεν έχετε καταλάβει σε τι μέρος ζείτε?

φυσικα και τα επισοδεια δεν εγιναν επειδη εχανε ο παναθηανικος, εγιναν γιατι ειχανε γινει τα αλλα μεσα στη βδομαδα. υπηρχε προκληση. δεν πειραζει οπως ειπαμε τον κοσμο τον πειραζει πιο πολυ η ομαδα του και ο συνδεσμος του. αν του πινει το αιμα η κυβερνηση του στα @@ του.
γινεται να αποκλειστουν ολες οι ομαδες απο την ευρωπη για 5 χρονια οπως εκανε η θατσερ?

Έτσι είναι. Γι αυτό και η εκάστοτε κυβέρνηση δεν κάνει ποτέ τίποτα ουσιαστικό για να μην γίνονται αυτού του είδους τα επεισόδια. Ισα ίσα με τον τρόπο τους τα προκαλούν κιόλας. Εδώ οι άλλοι πήγαν 2000 άτομα στο ρέντη και πανηγύριζαν. Ευτυχώς που έχουν τον Βαλβέρδε και υπάρχει και μια νότα σοβαρότητας στον σύλλογο τους.

Τα επεισοδια ΔΕΝ εγιναν επειδη εχανε ο Παναθηναικος. Θα γινοντουσαν ετσι κι αλλιως ειτε κερδιζε 3-0 ειτε το ματς τελειωνε. Μην λες ειρωνικα για τις προκλησεις γιατι ολοι αυτοι οι κολλημενοι ειχαν ετσι κι αλλιως δικαιολογια μεσα τους για να τα κανουν απλα τα χθεσινα και της τελευταιας βδομαδας τους φουσκωσαν ακομα περισσοτερο το μυαλο.
Οσο για τους μπατσους ενταξει καλα δεν υπαρχουν… Ουτε στους Metallica στη Νεα Σμυρνη το '93 ετσι… Ηθελαν και οι μπατσοι να γινει αυτο που εγινε και γι’αυτο εριχναν λαδι στη φωτια.

Και ναι συμφωνω οτι θα αντιδρασει πιο ακραια ο πορωμενος με την ομαδα του παρα αυτος που τον καταπιεζει η εκαστοτε κυβερνηση και του διαλυει την ζωη, ειναι πολυ μεγαλη αυτη η κουβεντα και ευχαριστως να την κανουμε.

Δηλαδή αν δεν έκλειναν τον δρόμο οι μπάτσοι με τις κλούβες και βαρούσαν κόσμο δεν θα άνοιγε μύτη; Τις μολοτοφ και τις βόμβες τις κουβάλησαν για προληπτικούς λόγους ε; Μάλιστα.

ε ρε… εσυ αμα βλέπεις σύννεφα, δεν παίρνεις ομπρέλα μαζί σου?? :stuck_out_tongue:

περα απο την πλάκα, άλλα τα επεισόδια με κάποιους που δεν είχαν εισιτήρια και καναν ντου, άλλα με την συμπεριφορά των αστυνομικών και άλλα με την μαλακία των οπαδών.
αμα γίνονται και ολα μαζί, τι να περιμένει κανείς.?

edit…ενα καλό
[B][I]Αν ο ΠΑΟ επικαλεστεί το βίντεο της NOVA θα τιμωρηθεί ή όχι;[/I][/B]

και ενα τρικαλο!
Ολοταχώς για τη Βαλερένγκα οδεύει ο Γιούρκας Σεϊταρίδης με τον Παναθηναϊκό να ζητάει από τη νορβηγική ομάδα [B]50.000 ευρώ[/B] για να τον παραχωρήσει μέχρι το φθινόπωρο.

Ε ναι βασικά είναι σαν να αναρωτιέται κάποιος ποιος είναι πιο λοβοτομημένος, οι μπάτσοι ή οι χουλιγκανς. Απλά δεν μπορώ να ακούω τώρα κουλαμάρες του στυλ “και λίγα έκαναν έτσι που προκαλούσαν”. Δηλαδή έπρεπε να σκοτώσουν και κανέναν για να πούμε “εντάξει τώρα είμαστε πάτσι”

Ποιος το ειπε αυτο βρε dead ?

“VIP κουκουλοφόροι ξεκίνησαν το αίσχος στο ΟΑΚΑ (Φωτορεπορτάζ)”

Αυτό που έγινε χθες θύμισε καταστάσεις του Καλοκαιριού στο Σύνταγμα. Καμία σχέση με οπαδούς, ομάδες κτλ. Η 13 δεν είναι άμοιρη ευθυνών σίγουρα για ότι έγινε χθες, έχει αρκετές, εδώ μιλάμε όμως ότι βαράγανε παιδάκια, μπαμπάδες και μεσήλικες προς ηλικιωμένους άνω των 55-60 για ώρες πριν το ματς δίχως να υπάρχει σε απόσταση χιλιομέτρου οργανωμένος δίπλα τους. Είναι δυνατόν 2 κοπέλες που τις περίμενα για να τους δώσω τα εισητήρια να προκάλεσαν τα ΜΑΤ στην Ειρήνη και να τις βάρεσαν? Τέσπα επειδή πριν λίγο γύρισα και έχω και δουλειά θα γράψω μάλλον αύριο περισσότερα, Πέρα από οπαδικές κόντρες και μαλακίες να λείπουν τα ειρωνικά σχόλια γιατί αυτό που έγινε χθες ξεφεύγει τελείως απ’ τα στενά πλαίσια των “πρεζονιών” και “αλητών” που παρουσιάζουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ και μας βάζει σε σκοταδιστικές τελείως εποχές. Επίσης υπήρχε και πανί για τις εκλογές του μπατσόκ χθες αλλά σιγά μην το δείχνανε. Το τελευταίο δεν το θεωρώ άσχετο με την γενικότερη περιρέουσα κατάσταση.

το και λιγα γίνανε γράφτηκε πιο πίσω το άλλο το συμπληρώνω εγώ ως απορία