Παναθηναϊκός

Θα συνεχισω την συζητηση αλλα εδω θελω να πω μονο ποσο θλιψη, αηδια, στενοχωρια, αδειος νοιωθω μετα απο ολα αυτα. Οχι οτι τα ενοιωσα πρωτη φορα αλλα ισως να τα ειχε καλυψει ολα αυτα η οργη . Τωρα μονο ενα τεραστιο μουδιασμα και οχι επειδη βλεπω να διαλυει ο Βαρδινογιαννης με την παρεα του τον Παναθηναικο -χεστηκα- αλλα γιατι η κοινωνια μας ειναι τοσο σαπια που δεν μπορει με τιποτα να παρει μια ανασα ωστε να νοιωσει την καρδια της λιγο να χτυπα.

Υγεια σε ολους και ελπιζω να βγουμε πιο δυνατοι και καλυτεροι μετα απο αυτο τον πατο που εχουμε πιασει ολοι ακομα και αυτοι που δεν καταλαβαινουν και χαιρονται για το κοκκινα ή εκεινοι που λενε οτι τα πρασινα ειναι στην πιεση οποτε επρεπε να τα γαμησουν ολα. Για λαθους λογους τα γαμησαν ή τουλαχιστον σε λαθος μερος…

Για να ελαφρυνω λιγο το κλιμα να μερικα κομεντ στο γκαζετα κατα τη διαρκεια του αγωνα που με εκαναν να πεθανω στο γελιο…

RE OLA AUTA GINONTAI GIA NA POULANE OI KAFETERIES KAFEDES

paidia gyalizei h karafla tou kakou kai de mporw na dw

[B]Νίκη με γκολ των κονσεισαο μπισκαν και μποβιο [/B]

οσο θυμαμαι τον κακο να την πεφτει στην αδελφη μου πεθαινω στα γελια…

έτσι παίρνετε τα σφυρίγματα… δεν έχετε ιερό και όσιο…

:lol::lol::lol:

Ώπα, τι; :lol2:

Νιωθω τυχερος που εχω παψει να ασχολουμαι με την ντοπια κλωτσοπατιναδα. Τα ιδια και τα ιδια. Μια χρονια πλακωνονται οι χουλιγκανοι, την επομενη φταινε οι ματατζηδες και και και…Κουραση.

Για πες :lol2:

Αυτο ειναι που θελω να πω και εγω.Τα επεισοδια ηταν προσχεδιασμενα,ισχυρισμοι τυπου “προκληθηκαμε”, “βαραγανε παιδακια” ειναι αστειοι,γελοιοι και ανευθυνοι.Δν λεω πως δν εγιναν αυτα,λεω πως δν ηταν η αιτια για οτι εγινε .Δλδ αυτα [B][I][U]κλικ[/U][/I][/B],τα κουβαλαγανε στο γηπεδο για να προστατεψουν τα παιδακια.Ποσο ηλιθιος πρεπει να εισαι ο ιδιος για να προσπαθεις να πεισεις τον κοσμο για κατι τετοιο.

Απο κει και περα αν δεχτω πως τα επεισοδια εγιναν/διοργανωθηκαν για λογους ασχετους με το ποδοσφαιρο,τοτε [SIZE=“3”][B]ειναι τραγικο λαθος[/B][/SIZE] που εγιναν με αφορμη εναν ποδοσφαιρικο αγωνα.Με αυτη την πρακτικη απλως βοηθιεται το συστημα να συνεχιζει να γαμαει τις ζωες μας,αποσπωντας την προσοχη μας απο εκει που πρεπει.Δλδ ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβει καποιος νοημων ανθρωπος πως ολα αυτα τα χρονια το ζητημα της βιας στα γηπεδα [SIZE=“3”][B]δν λυνεται οχι γιατι δν μπορουνε αλλα γιατι τους βολευει[/B][/SIZE].

Επισης ενας αγωνας δν ειναι και δν πρεπει να ειναι πεδιο διαδηλωσης με τη μορφη βιας.Ειναι θεαμα,ειναι εκδηλωση,παει κοσμος που πληρωνει εισιτηριο,πανε παιδια.Με αυτο το σκεπτικο τοτε να πληρωνουμε ,να μπαινουμε στα θεατρα και τα σινεμα και να τα σπαμε ολα.Συφωνω πως ουσιαστικα προκειται για εναν μικροκοσμο της κοινωνιας μας,πως ειναι ομορφο κατα καιρους να περναει ο κοσμος τα κοινωνικα μηνυματα του,αλλα οχι να γινεται πεδιο μαχων.ΤΟ ξαναλεω ,ειναι αυτο που τους βολευει γτ εκτος των αλλων και πολυ απλα,το κρατος προτιμα να μας εχει να χτυπιομαστε στα γηπεδα,παρα να βγουμε εξω στους δρομους…

απο παραπληροφορηση αλλο τιποτα τα μμε σημερα…εσεις ειστε οι αλητες,μπραβο…=D>

εδιτ: ποση χαρα δωσαμε χτες στον τζιγγερ? ηττα-επεισοδια-τιμωρια… πρεπει να γιορταζε ολη νυχτα στα μπουζουκια…

Αν ηταν facebook θα παταγα Like!!! :smiley:

Δεν εχω ακουσει και δεν εχω διαβασει τιποτα απο τις μαλακιες που θα πουν.
Δουλευα και υποθετω θα συνεχισω να δουλευω σε ΜΜΕ (αν αποφασισει ο Κουρης να το ανοιξει - δεν ξερω και αλλη δουλεια βλεπεις) και βλεπω πως το πανε το εργο.
Spawn7 δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.
Απλα οτι και στο ποδοσφαιρο δημιουργουν μονοπωλιο καλο θα ειναι να σε προβληματισει λιγο…
Πως εχει περασει στην νοοτροπια του κοσμου που την υποστιριζει οτι μια λαϊκη κατα βαση ομαδα εχει γινει το αφεντικο με τον τσαμπουκα, τα λεφτα και την διαπλοκη των διοικουντων και απο κατω να βαρανε παλαμακια ειναι τρομακτικο!
Το ιδιο θα ισχυε αν ολα αυτα τα χρονια τα εκανε καποια αλλη ομαδα απλα θα ηταν διαφορετικη η βαση και αυτο μαλλον δεν τους βολευει !

επειδη εχασα επεισοδια σημερα
απο χθες δεν ασχοληθηκα με τα χαλια μας
τι τιμωρια θα φαμε τελικα?
κατι ακουσα ηττα με 0-3 , μειον 3 βαθμους και μειν 2 βαθμους του χρονου
συν τιμωρια εδρας,

αυτα που λες σπυρο εχουνε ακουστει. αν θα δωσουν και εξτρα τιμωρια μην σου φανει περιεργο.

οσο για τον κακο με την αδελφη μου επειδη ρωτησανε καποιοι της την ειχε πεσει ενα βραδυ σε ενα μπαρακι στην κερκυρα με την ιδια να να μου λεει πιο ατσουμπαλο καμακι δεν μου εχουνε ξανακανει. παντως την χυλοπιτα του την εφαγε ο γλομπος…:lol:

:lol::lol:

Mα μιλαμε για πΑΕ.Ανωνυμες Εταιριες.Επισης στο μπασκετ υπαρχει ακριβως το ιδιο μονοπωλιο.

Υπαρχουν δυο κατηγοριες οπαδων που “σκανε” και χαλιουνται για το ποδοσφαιρο.Αυτοι που γουσταρουν,ειναι αρρωστοι με τη μπαλα και την ομαδα τους και αυτοι που εχουν συμφεροντα απο αυτο.Ειμαι ευγνωμων που βρισκομαι στην πρωτη κατηγορια και ας με αποκαλουν και μαλακα.

Πως εχει περασει στην νοοτροπια του κοσμου που την υποστιριζει οτι μια λαϊκη κατα βαση ομαδα εχει γινει το αφεντικο με τον τσαμπουκα, τα λεφτα και την διαπλοκη των διοικουντων και απο κατω να βαρανε παλαμακια ειναι τρομακτικο!
Το ιδιο θα ισχυε αν ολα αυτα τα χρονια τα εκανε καποια αλλη ομαδα απλα θα ηταν διαφορετικη η βαση και αυτο μαλλον δεν τους βολευει !

Αυτο ολο που λες ειναι δημιουργημα του Κοκκαλη.Καταφερε και ελεγξε τα παντα στην δεκαπενταετια του.Αυτο δν σημαινει πως δν προσπαθησαν να το κανουν και αλλοι ομως.Πολυ απλα οι υπολοιποι απετυχαν.Χαρακτηριστικοτατο παραδειγμα ειναι η διοικηση του Παο το '10 που πηγε να κανει οτι ακριβως εκανε ο Σωκρατης.Ηταν καταδικασμενοι ομως να αποτυχουν γτ ηταν πολλα “μεγαλα κεφαλια” μαζεμενα και στο τελος φαγωθηκαν μεταξυ τους.Οποτε θεωριες για διαφορετικες βασεις κτλ μου ηχουν σαν λαλακιες σορυ κιολας…

Και στο μπασκετ ναι το ιδιο μονοπωλιο ειναι αλλα οπως και να το κανουμε το συγκεκριμενο αθλημα δεν εχει την ιδια απηχηση στον κοσμο. Οχι αυτο οτι ειναι δικαιολογια για την ΚΑΕ του Παναθηναικου απλα δεν ειναι το ιδιο, για το ποσο πορωνει τον κοσμο και ποσο κοσμο πορωνει. Και αν γινουν αντιστοιχα επεισοδια στους τελικους του μπασκετ μην σου κανει εντυπωση.

Οσο για το τι προσπαθησε η διοικηση του ΠΑΟ το '10 επετρεψε μου να διαφωνησω οτι ηθελε να κανει το ιδιο αλλα με αλλους οπαδους. Το ιδιο με αυτο που συμβαινει σημερα εκαναν . Ενα κομματι του παζλ σημπληρωσαν. Και ναι το εκανε ο Κοκκαλης με τις πλατες ολων (δεν μπορω να πιστεψω οτι ο Βαρδινογιαννης αν ηθελε να προστατεψει την ομαδα του δεν μπορουσε να το κανει γιατι επεφτε στο τοιχος του Socrates) . Διαφορετικες βασεις εννοω οτι το υποστρωμα του Ολυμπιακου ηταν το καταλληλο για να φτασουμε εδω που φτασαμε. Οι υπολοιπες δεν θα ειχαν την ιδια τυχη για διαφορους λογους…

Καλα καποιοι παραμενετε στην κοσμαρα σας ε? Τα εγραψε ο cynic, τα εγραψε και ο digital αλλα τιποτα εσεις. ΠΡΟΦΑΝΩΣ, τα πραγματα δεν εγιναν λογω σκορ η οτιδηποτε αλλο. Εχει περιγραφει μια κατασταση που επεφτε ξυλο σε κοσμο πριν το ματς οπως και εχουμε ολοι υποψη τι γινεται κοινωνικα αυτη την στιγμη.

Απο την μια “α τα κωλοζωα σφαζονται μεταξυ τους και δεν κατεβαινουν στο συνταγμα να μουντζωσουν” και απο την αλλη “απαπα τις παιζουν με μπατσους και δεν μπορω να δω τον αγωνα και θα τιμωρηθει η ομαδα μου”. Αποφασιστε λοιπον με τι θα ειστε και οχι οπου φυσαει ο ανεμος καθε φορα (ή μαλλον τα ΜΜΕ).

ΥΓ: 67-74 θυμηθειτε λιγο το ρολο που ειχε παιξει το ποδοσφαιρικο θεαμα

Ευχαριστούμε φίλε, μας άνοιξες τα μάτια.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μεγαλη εμφανιση στο πρωτο ημιχρονο απο την αρμαδα του Ομπραντοβιτς.Μπραβο ρε μαγκες παντα θα κρατατε την σημαια ψηλα.

Αρχισα να βλεπω απο την δευτερη περιοδο και οντως εχει πατησει κατω την Μακαμπι ο ΠΑΟ για τα καλα. Βεβαια, νομιζω οτι εχουν μπλοκαρει και λιγο οι Ισραηλιτες, δεν νομιζω δηλαδη να ειναι οι πραγματικες τους δυνατοτητες αυτες (γιατι αλλιως δεν θα βρισκονταν και εδω που ειναι).