Παναθηναϊκός

Tρομερο ματς πραγματικα,η Μακαμπι εδειξε οτι ειχε τα αντερα να γυρισει μετα απο τετοια ολοκληρωτικη ηττα στο πρωτο ματς και ο Μπλου καθοριστικοτατος,με δυο πολυ μεγαλα σουτ στο τελος.Παρολα αυτα παντως,πιστευω πως ο ΠΑΟ συνεχιζει να εχει το πανω χερι γιατι εχει αποδειξει και σε παλαιοτερες σειρες(με Σιενα το 09 για παραδειγμα)οτι μπορει να επιστρεψει απο τετοια αποτελεσματα και με Ομπραντοβιτς στον παγκο,εκ των πραγματων ξεκινα με αβανταζ.

Νταξι δεν προκειται να ξαναγινει αυτο που εγινε στο πρωτο ματς αλλα ουτε κι αυτο που εγινε σημερα μπορει να ξαναγινει.Η τεραστια διαφορα στο πρωτο δεν εκφραζει τη διαφορα επιπεδου μεταξυ των ομαδων αλλα εκφραζει την ανωτεροτητα του ΠΑΟ.Οποτε πιστευω οτι ειτε ετσι ειτε αλλιως θα προκριθουμε.

Η πρόκριση δεν χάνεται αν είμαστε σοβαροί. Τα καλάθια τους ήταν από απίστευτα ως αδύνατα, δεν επαναλαμβάνεται κάτι τέτοιο. Η μακάμπι έχει καταλάβει ότι δεν περνάει γι’αυτό και οι πανηγυρισμοί των παιχτών της ήταν χλιαροί ως ανύπαρκτοι. Απλώς ο μητσάρας πρέπει να είναι λίγο περισσότερο ηγέτης, όχι μόνο στα τελευταία λεπτά, αλλά καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να μην χαλαρώνει.

Δεν πειραζει ρε τριφυλλαρα παμε για το break στο Ισραηλ.Δεν το ειδα το ματς γιατι δουλευα αλλα απο οσο ακουγα ξεκωλωθηκε αυτος ο blu με τα 2 τριποντα στο τελος.Ειμαι σιγουρος οτι το ενα παιχνιδι στο Ισραηλ θα το παρουμε και θα ξαναφερουμε την σειρα στο οακα.Αναμονη εως την τριτη λοιπον!!!

θα ήθελα να το εχει η ελεύθερη τηλεόραση και οχι συνδρομητικό κανάλι για να το δω και εγω.
θα το ψαξω αύριο να το κατεβάσω

*ε σορρυ κιόλας, αλλά αυτός που ειναι ουδέτερος, μεγάλα ματς θέλει να δει. δεν θέλει να δει τον παναθηναϊκό να ξεπουπουλιάζει τον αντίπαλο…ίσως αν δεν τα ειχε κάνει τόσες και τόσες φόρες να είχε μια κάποια χάρη.

Φαντάζομαι ότι εννοείς την επίθεση του Σάρας στα 29 δευτερόλεπτα…Αδερφέ πήγα να σπάσω το γραφείο από τα νεύρα μου.

Όπως και να έχει, η σειρά μέχρι στιγμής είναι ανώμαλη. Αποκλείεται να ξαναυπάρξει άμυνα όπως της Μακάμπι στο πρώτο ματς, αποκλείεται (πλέον) να είμαστε τόσο υπερόπτες όσο σήμερα. Εκείνοι θα είναι νορμαλ, μια μέτρια ομάδα από μέτριους αμερικάνους και έναν ψιλοκαλό σέντερ, κι εμείς ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ θα παίξουμε σοβαρή άμυνα (όπως στο τρίτο δεκάλεπτο του πρώτου ματς) και 8α τους αφήσουμε στους 70 πόντους - τέλος ιστορίας.

Να μας πάρουν τρία παχινίδια στη σειρά, απλά αποκλείεται - όχι με αυτό το ρόστερ.

Και εγω αυτο πιστευω φιλε μου.Βλεπω να γινετε οπως το 09 με την Σιενα που χασαμε εδω το δευτερο παιχνιδι και πηγαμε εκει και πηραμε και τα δυο.Δεν ξερω αν θα παρουμε και τα δυο αλλα το ενα θα το παρουμε σιγουρα.

Έτσι βεντούζα!!!

Για μένα ο ΠΑΟ θα χτυπήσει το αμέσως επόμενο ματς. Με ασφυκτική άμυνα (ακριβώς όπως στη σειρά με Σιένα), με κόλπα τύπου Τσαρτσαρή στο 5 (οι ψηλοί της Μακάμπι είναι για γέλια - τον έβαλε πεντάρι σήμερα σε μια δόση) και με σοβαρότητα στο μαρκάρισμα (όχι 48.000 drive από τον Ισραηλινό Κικίλια)

Ναι ρε το καταλαβα πως το λες. Αν ειχαμε κερδισει κιολας θα ηταν καλυτερα.Πλακα σου εκανα… Οπως π.χ. Εγω τελικο κυπελου Ιταλιας στο ποδοσφαιρο…

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό καθώς οι πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ, εμφανίζουν την ΠΑΕ στα πρόθυρα διάλυσης. Τα χρήματά του πίσω έχει ζητήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Πολέμης και Βασιλάκης δεν δίνουν το άτοκο δάνειο, ενώ σύσσωμο παραιτήθηκε το Δ.Σ και ο Δ. Γόντικας

στο καλο…:bye: κοτες…

Αντε ρε λαμογια μας εχετε αηδιασει παρτε πουλο να παμε πρωτοδικειο να τελειωνει η υποθεση

I am here: http://tapatalk.com/map.php?wswjxk
Sent from my iPhone using Tapatalk

Ναι αυτό εννοώ.Τι να πεις,τέλος πάντων.

Θα έχει πολύ αίμα η σειρά πάντως,και εγώ πιστεύω ότι θα γίνει κάποιο μπρέηκ αλλά θα δούμε

Το τρομπόνι το έχεις δοκιμάσει?

Το Δ.Σ. του ΠΑΟ αν έμενε θα είχε καμία νομική ευθύνη ή κύρωση μάλλον καλύτερα;

Καλά όλα αυτά αλλά θέλω κάποιος οργανωμένος να μου σχολιάσει και την απαίτηση του Βγενόπουλου να του επιστραφούν τα (όποια) λεφτά έχει βάλει. Α και ελπίζω να μην εισπράξω τίποτα χαρακτηρισμούς του στυλ “βαζελάκι”, “τσάτσος του Βαρδινογιάννη” ή “Γκόντζος” ε, έχω ξεκαθαρίσει ότι θεωρώ (και εγώ) τους Βαρδινογιαννέους τους κύριους υπεύθυνους για τη σημερινή κατάσταση του συλλόγου.

Ευτυχώς έχει την κρίση γιατί μπορεί και να ασχολιόμασταν.
Τόσους μαλάκες μαζεμένουν σε ένα σύλλογο την ίδια χρονική στιγμή δεν έχω ματαξαναδεί.

Πιο τραγικος διοικητικα πεθαινεις !