Άσπρη είναι η άρια φυλή
η σιωπή
τα λευκά κελιά
το ψύχος
το χιόνι
οι άσπρες μπλούζες των γιατρών
τα νεκροσέντονα
η ηρωίνη.
Αυτά λίγο πρόχειρα
Για την αποκατάσταση του μαύρου.
*
Πάνω μου θα περάσουνε
οι μπότες των καταχτητών
με το ρυθμό τους
της ντίσκο
Μπέρτες θ’ ανεμίζουν ποιητές
και το κεφάλι θα μου λιώνουνε
φώτα χιαστί
σοσιαλφασιστικών αυτοκινήτων
Φωνές θα με σκυλεύουνε
Τα μάτια μου βασιλεμένα επάνω θα κοιτάν
ήλιοι θ’ ανεβοκατεβαίνουνε
στις πέρα συνοικίες
στιχάκια που δεν πρόλαβα
να κάνω για ζωή
αιμάτινη κλωστή
θα τρέχουν απ’ το στόμα μου
κι από την τρύπια τσέπη μου
[B]χιλιάδες αποκόμματα της θύρας 13.[/B]
*
Σ’ όσους σπάσανε
σ’ όσους κρατάνε
Κουρελιασμένοι απ’ τ’ αγριεμένα κύματα
πεταμένα υπολείμματα για πάντα από δω και μπρος
στο σκοτεινό θάλαμο της γης
με ισκιωμένο το μυαλό
απ’ το ξέφρενο κυνηγητό
της ασάλευτης πορείας των άστρων
οι τελευταίοι
απόθεσαν το κουρασμένο κεφάλι τους
θυσία
στην τελετουργία των ανεμοστρόβιλων καιρών.
Κι άνθρωποι δεν υπήρχανε.
Κι ένα άσπρο χιόνι σιωπής
σκέπασε οριστικά τις βυθισμένες πόλεις…
Δεν ζήτησε ποτέ τα λεφτά του πίσω. Τα μπλόκαρε γιατί δεν υπάρχει διοίκηση να τα διαχειριστεί. Τα έδωσε για να πάνε στους παίχτες που είναι απλήρωτοι. Σίγουρα όχι για να πληρωθεί, για παράδειγμα, το ενοίκιο της Παιανίας… Αν οριστεί διοίκηση που θα του εξασφαλίσει πως το 1,7 εκατ. θα πάει στους παίχτες, τότε αυτομάτως ξεμπλοκάρονται και πληρώνονται με αυτά μισθοί τωρινών και παλαιών ποδοσφαιριστών (όπως του Ζιλμπέρτο που ακόμα του χρωστάνε). Ελπίζω να σε κάλυψα.
Μπασκετικός Παναθηναϊκός με την πλάτη στον τοίχο - μέρος 98.430.
Συνήθως ξηγιόμαστε - ίσως και καλύτερα από ότι όταν είμαστε άνετοι. Η συγκεκριμένη Μακάμπι είναι μια μέτρια ομάδα με πολύ σουτ και προσήλωση στην άμυνα. Αν είμαστε λίγο συγκεντρωμένοι και τους αφήσουμε στους 70 πόντους, τέλος.
Δεν μπορω να αποφασισω αν ειμαστε χειροτεροι στην επιθεση η στην αμυνα.Δεν βαζουμε ουτε τις βολες.Οχι λογω διαφορας αλλα λογω εμφανισης πιστευω οτι εχει σχεδον χαθει το σημερινο ματς.Μακαρι να βγω ψευτης.
Νταξι σιγα την τρομακτικη.Αμα παιζαμε ετσι εναντιον αλλης ομαδας η διαφορα θα ηταν πανω απο 20 ποντους.Τα δικα μας λαθη εχουν δημιουργησει αυτη τη διαφορα και πιστευω οτι αν στο τριτο δεκαλεπτο βγουμε και παιξουμε σοβαρη αμυνα και σταματησει να φευγει η μπαλα μεσα απο τα χερια μας μπορουμε ακομα και να το γυρισουμε.(Δυσκολα βεβαια ολα αυτα οπως ειπα και πριν)
Κριμα ρε πουστη.Αν δεν ημασταν τοσο κακοι στο πρωτο ημιχρονο θα το περναμε το ματς.Επιμενω ακομα τους εχουμε.Αν παιξουμε σοβαρα την Πεμπτη απο την αρχη θα κερδισουμε
Aν και αν και αν…
Ο μπασκετικος ΠΑναθηναικος δεν εδωσε ποτε δικαιωμα για υποθεσεις και λοιπα.
΅Ειμαστε με την πλατη στον τοιχο, μια ανασα απο το να αποκλειστουμε, η ομαδα ολη τη χρονια ειναι 2 κλασεις κατω απο περσι τουλ. Ολα για ολα την Πεμπτη και παλι δεν τελειωσε τιποτα καθως οι εδρες μηδαμινο ρολο παιζουν σε τετοιου επιπεδου αγωνες οπως δειχνει η ιστορια…
Και να αποκλειστουμε δεν τρεχει τιποτα,και το πρωταθλημα να μην παρουμε φετος παλι δεν τρεχει τιποτα.Αυτη η ομαδα με τοσα που εχει καταφερει νομιζω οτι δικαιουται να κανει και μια κακη χρονια.