Παναθηναϊκός

Eννοειται, συμφωνω 100%, εγω το λεω απο την αποψη να βλεπουμε την πραγματικοτητα και να μην λεμε εαν εμπαινε το ενα αν γινοτανε το αλλο και γινομαστε σαν κατι αλλους :wink:

Ο Καλάθης το μόνο μεγάλο μειονέκτημα του είναι το σουτ, δηλαδή είναι απλά τραγικός σε αυτό το θέμα. Κατά τα άλλα φέτος έχει χάσει λίγο την μπάλα με τον τρόπο που τον χρησιμοποιεί ο Ζοτς. Φέτος δεν υπάρχει Νίκολας στην επίθεση και ο Λογκαν απλά δεν είναι στην ομάδα. Με Σαρας, Διαμαντίδη φαίνεται να ψάχνει τον ρόλο του από την αρχή μέσα στο γήπεδο. Σήμερα ήταν το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αφού σε πολλές επιθέσεις επι της ουσίας έπαιρνε τον ρόλο του σουτιγκ. Έχανε 2-3 σουτ έπεφτε η αυτοπεποίθηση του και στην επόμενη φάση αντι για σουτ ζάλιζε την μπάλα αφού δεν ήξερε πως να εκδηλώσει επίθεση. Νομίζω η παρουσία του Σαρας μάλλον κακό του έχει κάνει.

Κοιτα γαμωτο που θα κανουν και τον Μπλατ μαγκα.
Παντως θα ειναι μεγαλη ξενερα να την παθουμε οπως ο ολυμπιακος περσυ, βασικα κριμα και αδικο θα ναι.

Αν δε περάσουν, χαθεί και το πρωτάθλημα θα είναι η μεγαλύτερη πο#τσα που έχει πέσει διασυλλογικά απο το 1993.
Δεν έρχεται και η τρόϊκα να βάλει τάξη βρε παιδί μου.Ε βρε γαμωωτοοο,βρε.

Μου φαίνεται πως από τον Καλάθη έχετε πολλές απαιτήσεις και πως σας έχει μείνει η εικόνα των (πολύ καλών ομολογουμένως) best of 5 με την Μπάρτσα πέρσι.
Τέλος πάντων δεν θέλω να επεκταθώ πάλι,το είχα κάνει πέρσι και μάλιστα όταν είχε φτάσει στο πικ του και όλοι τον έλεγαν “νέο ηγέτη” και τέτοιες πίπες.Στο να τρέχει το ματς,να κόβει κάθετα και να ξεκουράζει τον Μήτσο προφανώς είναι καλός.Επίσης έχει βελτιώσει λίγο τα γελοία,για παίκτη τέτοιου επιπέδου,τελειώματα που είχε.
Τώρα για το σουτ νταξει…

Αυτό που θα πρέπει να ανησυχήσει τον ΠΑΟ είναι πως η Μακάμπι κέρδισε με αστοχία και κακές επιλογές εν μέρει.Από την άλλη όμως έμεινε ζωντανός στο ματς.
Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟ,που πιθανώς να είναι,όμως η Μακάμπι δείχνει να εκμεταλλεύεται καλύτερα της αδυναμίες και μέσα στο καμίνι σαφώς και έχει πλεονέκτημα τώρα.
Σήμερα ο Παναθηναϊκός είχε πάρα πολύ κακές περιστροφές και στο τέλος τον Ζοτς τον πήρε λίγο ο ύπνος για να λέμε την αλήθεια…

Μόνο και μόνο επειδή οι παίκτες έχουν στόφα άνετα κάνει το μπρέηκ αλλά για να δούμε.

Αναλόγως με το πως θα λήξει η σειρά θα γράψω και κάποιες σκέψεις που κάνω

To να μην κάνει κάποιος σβούρες στη baseline μέχρι να τελειώσει η επίθεση ή να χαθεί η μπάλα είναι απαίτηση που έχω ακόμα και από τον mano87.

Ε αυτό πάντα το έκανε ρε.
Και μην δυναμιτίζεις το κλίμα για την Κυριακή,άσε τον 87 ήσυχο:!:

η φάση που κάνει κύκλους στη ρακέτα ειναι έπος. οι συμπαίχτες κοιτούσαν να δουν τι θα κάνει.
πάντως η μακαμπι δεν είναι η τρομερή ομάδα. όλα γίνονται

o Καλαθης το παρακανε προχθες
και γενικα ολη η ομαδα δεν επαιξε καλα
Ο Γιασικεβιτσιους δεν εκανε απολυτως τιποτα και
η διαιτησια εκανε πολλα λαθη,σφυριζε αλλα νταλων.
Σημερα ομως πιστευω θα παιξουμε πολυ καλα και θα τους κερδισουμε.

Φτιάξε μας όπως μας φτιάχνεις πάντα

Κρίνονται πολλά σήμερα για τον ΠΑΟ και από άποψη ψυχολογίας και σε συνδυασμό με άλλα…
Ίσως περισσότερα από όσα νομίζει κανείς ότι έχει ένα ματς.

Για να δούμε

Για παραμονή Ζοτς εννοείς;

Mπα όχι και τόσο,δεν νομίζω ότι ο Ζοτς θα κρίνει την παραμονή του ή όχι από μία πρόκριση σε μια ομάδα που όπως και να το κάνουμε έχει μεγαλουργήσει.Ήδη πιστεύω τα έχει δρομολογήσει όλα στο μυαλό του σχετικά με το τι θα κάνει.Μένει να το δούμε.

Απλώς σε ενδεχόμενη ήττα και αποκλεισμό δεν ξέρω,αλλά μου φαίνεται πως θα αλλάξουν πολλά.

Ντάξει κάτι τέτοιο θα φανεί στο τέλος της χρονιάς όμως για αυτό και δεν θέλω να πω κάτι.

Περιμένουμε πόλεμο στο Ισραήλ σήμερα8)

Παμε γερα ρε τριφυλλαρα.Ξεκιναει η μαχη!!!

Ελα μωρη ομαδαρα. Παιξε σαν Παναθηναικος. Δεν βλεπω παντως να εχουμε καθαρο μυαλο
Και ή η αμυνα μας δεν ειναι καλη ή αυτοι παραειναι κωλοφαρδοι στα σουτ.

κανα λινκ που να δουλευει ρε μαγκες.

Ναι μωρη ομαδα ναι 11 μπροστα!!!

παρε ενα 9-0 για να μαθεις να χαιρεσαι… :stuck_out_tongue:

κατσικοποδαρε:lol:

τις βολες ρε γαμωτο… ειναι κριμα…