Βασικά καραγκιόζης είσαι και φαίνεσαι μαλακάκο.
ηρεμια κυριοι…
τι θα γινει μ’αυτον τον καλαθη, καθε χρονο τετοια εποχη θα φορμαριζεται?
Αν είναι περαστικός από το άθλημα όχι, αν βλέπει μπάσκετ φανατικά και δεν ξέρει τον κανονισμό παρότι αυτή η αναφορά γίνεται κάθε χρόνο και κάθε χρόνο και κάθε χρόνο και κάθε χρόνο … τότε είναι … καραγκιόζης.
οοοοοτι να ναι#-o#-o#-o
Πάμε άλλη συζήτηση
Αναμενω τοποθετηση chrisP για την χθεσινη εμφανιση του Καλαθη
Καλά φαίνεται ότι έπαιξε, δυστυχώς δούλευα από τις 9 το πρωί, μπήκα σπίτι πριν καμιά ώρα και συνεχίζω τη δουλειά από δω οπότε δεν μπόρεσα να απολαύσω τον ΝΙΚ.
Ηρεμήστε τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Τις μεγάλες γκέλες φέτος στο οάκα τις έχουμε κάνει.
Νομίζω σήμερα φάνηκε ότι αν ο ΠΑΟ είναι απλά σοβαρός, η Μακάμπι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Είναι συγκεντρωμένη στην άμυνα της και έχει 2 κωλόχερα guard (και 1 καλό στο drive) - τίποτα άλλο.
Βέβαια ο post_digital έχει πολύ δίκιο και ακόμα θυμάμαι την ξενέρα του 2006 (αν και τότε η TAU ήταν ομάδα με αρχίδια)
Αυτό το πράγμα που έπαιζε η Μακάμπι δεν ήταν καν κάτι κοντά στο μπάσκετ.Ένας ΠΑΟ παλιός σε τέτοια ματς θα της είχε ρίξει 20 ξέρω 'γω.
Πήρε διαφορές αλλά δεν τις κράτησε πολύ,κάκιστα για μένα,έπρεπε το ματς να το τελειώσει όσο πιο νωρίς μπορούσε.
Αναμένω στο ΟΑΚΑ να βγάλει καλύτερο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός.
Θα είμαι και μέσα άλλωστε:!:
Καλη εμφανιση εχθες αν και δυσκολευτηκαμε παλι.
Σιγουρα θα κερδισουμε εδω.
Ακριβώς! Αν και δύσκολα περνάμε και οι 2 τις ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα…
αν περασουμε και εμεις και ο ολυμπιακος τοτε παιζουμε αναγκαστικα ημιτελικο επειδη ειμαστε και οι δυο απο Ελλαδα.
λυσσαξτεεεεεεεεε :lol::lol::lol: ooυυυ αλλος ενας που δεν ξερει οτι αλλαξε ο κανονισμος
εσυ δεν ξερεις μαλλον
δεν θα παιξουμε ημιτελικο με τον Ολυμπιακο αν περασουμε
το spoiler δεν το ανοιγουμε ε; :lol:
το ανοιξα αλλα δεν καταλαβα αν μιλας σοβαρα η κανεις πλακα
Οποτε απανταω στο σοβαρα για να δω απαντηση σου
Καθηστε να περασουμε πρωτα μαγκες και μετα μιλαμε για ημιτελικους και τελικους.Δεν θα ειναι ευκολο το ματς αλλα πιστευω οτι με την ψυχολογια που εχουμε και με τους 20.000 κοσμο που θα εχει τιγκαρει το οακα θα τους παρουμε.
I am here: http://tapatalk.com/map.php?jc3afc
Sent from my iPhone using Tapatalk
πλακα εκανα μπας και ξαναναψει καυγας… αλλα απ οτι φαινεται απετυχα
ελπιζω σε εναν τελικο με γαυρο μεσα στην Τουρκια. θα ειναι legendary
Eφοσον περασουμε και εμεις και οι γαυροι θα ναι καυλα να ναι απεναντι. Ποσο μαλλον στον τελικο!
Την Τεταρτη-Πεμπτη δυστυχως δε θα ειμαι στο γηπεδο, λογω σοβαρου προβληματος, αλλα ελπιζω να δημιουργηθει ατμοσφαιρα οπως περσι με Μπαρτσα (σχεδον σιγουρο) και βεβαια να νικησουμε να παμε στην Πολη!
Οσοι λενε παντως οτι τελειωσε η σειρα επειδη εφτασε στο ΟΑΚΑ γελιουνται, ηδη εχουν γινει δυο breaks. Αυτο το ξερει κι η ομαδα και ειμαι σιγουρος πως το ματι τους θα γυαλιζει σαν χθες!
Αυτο. Τραγικα πολλα λαθη, πανω που παιρναμε μια διαφορα τα καναμε θαλασσα. Για τις χαμενες ελευθερες βολες ας μη μιλησω, κανονικα επρεπε να ειχαμε κανει περιπατο εκει μεσα. Αλλα να μου πεις παιζεις εκτος εδρας με το αγχος του αποκλεισμου. Αν δεν δειξουμε ενα πραγματικα σοβαρο προσωπο στο ΟΑΚΑ παντως δε μας βλεπω να περναμε τελικο.