κάτσε, εγώ δεν κατάλαβα, ο αμυντικός που ανατρέπει τον τελευταίο παίκτη που είναι σε προφανή θέση για γκολ δεν παίρνει κόκκινη κάρτα;
Oχι λογικα εννοει οτι αν ο τελευταιος αμυντικος ανατρεψει τον επιτιθεμενο ΔΕΝ παιρνει αναγκαστικα κοκκινη καρτα, παρα μονο αν ειναι σε προφανη θεση για γκολ
Και να περάσουμε ημιτελικό, στην γωνία θα περιμένει η ΤΣΣΚΑ (λογικά), την οποία δεν βλέπω να περνάμε αν δεν πιάσουμε τα περσινά στάνταρντς απόδοσης (από τα ματς με την Μπαρτσελόνα και έπειτα εννοώ προφανώς).
:lol::lol::lol::lol:
Tι καλά που πλέον όλοι έχουμε διαφορετική άποψη για τον Καλάθη, και στα μεν επιβεβαιώνονται οι μισοί, στα δε οι άλλοι μισοί.
Από το 1998 και το φάιναλ φορ στη Βαρκελώνη τελικά με Κίντερ-Παρτιζάν και ΑΕΚ-Μπενετόν…
Παρόλα αυτά από τότε είναι χαρακτηριστικό το φαινόμενο ότι κάθε χρόνο όταν προαλείφεται διπλή συμμετοχή Ολυμπιακού, Παναθηναικού στο φάιναλ φορ υπάρχει ο κλασσικός καραγκιόζης που κάνει την ερώτηση: “τώρα θα έχουμε εμφύλιο ημιτελικό γιατί έτσι λέει ο κανονισμός;”…
Πολύ σπασαρχ#δης είσαι ρε αδελφε να πουμε.
απαλευτος εντελως ο τυπος :lol::lol::lol:
Ρε κορίτσια γιατί πειράζεστε έτσι; Αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στην παραπάνω φράση; :lol: :lol: :lol:
ΟΚ, την εγραψες μια, την εγραψες δυο τη μαλακια σου, ξερεις και τη λεξη προαλειφεται, αντε αλειψου τωρα, τσουρεκια μας τα κανες
Εσύ κοριτσάρα μου γιατί ζοχαδιάζεσαι; Τι έγινε δε βρέθηκε χθες βράδι κανένα παληκάρι να κάνει πράξη την υπογραφή σου κι έχεις λυσσάξει; :-k
Σύνικ άσε τους τσαμπουκάδες και τράβα δήλωσε αύριο για μπάσκετ να σου δείξω πως βαράνε τις βολές:!:
Ορεξουλες εχεις μωρη λουκρητια? Αντε τραβα στο τοπικ της ομαδας σου να πανηγυριζετε για τον Λο, στους τελικους θα ερθει και ο Τσο μην αγχωνεσαι
Ε καθε φορα το βαζετε οταν δεν μπορω τι να κανω
ΕΠισης, τρελους ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ στο ροκιν, ανοιξα το κεφαλι απο τ ποντικι και εσπασα και 5 πληκτρα απο το πληκτρολογιο :lol:
:lol2:, κοντεψα να πεσω απο την καρεκλα…
Γουστάρω καλτίλες αιωνίων και στο βάθος Final Four.Ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το ελληνικό οπαδικό αίσθημα!
Χώστε!
Σύνικ δεν πειράζει την επόμενη φορά,ελπίζω να ξαναμαζευτούμε μετά την Μ.Εβδομάδα,να σου δείξω πως πήγαιναν τα καράβια στο Τελ Α Βιβ:!:
:lol::lol:
Btw σοβαρά τώρα,το ματς με Μακάμπι Πέμπτη είναι τελικά;
Ναι την Πεμπτη ειναι Μητσο
Ναι, Πεμπτη ειναι.
Ασε ρε δε το γλιτωνω το νυστερι μες στη βδομαδα, θα λειψω καποιον καιρο απο τους αγωνιστικους χωρους
Οσο για Τελ Αβιβ, θα το δουμε μου φαινεται σε λιγο καιρο στην Πολη. Παιζει να πεφτει ξυλο σε ολο το εθνικο δικτυο… :lol:
Εσύ πρέπει να αγχώνεσαι γιατί πλησιάζει η νύχτα και δε φαίνεται για σένα ΤΣΟ στον ορίζοντα ούτε για δείγμα. Μεγάλη δουλειά το ξερό γ…σι τη σήμερον ημέρα… Μας γλυτώνει από τις υστερικιές!!!
Ελα ωραια μερα εχει βγες στην παιδικη χαρα που δεν εχεις και σχολειο.,
Εχεις και ενα θεμα με τις επαναληψεις καθε φορα πρεπει να κανεις 2-3 ποστ για ενα θεμα. Μια με τον κανονισμο, μια για το πμ μου (που πραγματικα γελαω γτ δεν ξερεις καν τι ειναι :lol: ), κανεις τα ιδια ποστ αρκετες φορες. Τσεκαρε το αυτο δεν ειναι καλο