Παναθηναϊκός

Άστο μικρέ, το χεις χάσει εδώ και ώρα… :wink: :slight_smile:

Αφιερωμένο το παρακάτω:

Eδειρες και σημερα πολυ μεσω pc ε? Πολυ κουραση…

Και επιμενω, επαναλαμβενεσαι ανησυχητικα, δεν θα σαι οδηγησει σε καθολου καλο. Τελευταιο ποστ μου στο τοπικ που ασχολουμαι με χαζους. Εδω μονο για τον Παναθηναικο.

χαμος για τα εισητηρια σημερα
δεν πηρα γιατι δουλευα και περασα απο κει αλλα ειχε μεγαλη ουρα :evil:

Γαμώτο μου τη σπάει που δε δικαιώθηκα, όταν χάσαμε μέσα στο ΟΑΚΑ έλεγα “ντάξει αυτές είναι δουλειές για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, τώρα δύο νίκες μέσα στο Ισραήλ και καθαρίσαμε”. Και τελικά πρέπει να παίξουμε και πέμπτο αγώνα; Τί λέτε μωρέ. Βαρεμάρααααα.

Σοβαρά τώρα, το γαμάτο είναι ότι την Πέμπτη που θα είναι ο αγώνας θα είμαι σπίτι μου οπότε θα το δω με την ησυχία μου και χωρίς να αγχώνομαι για υπηρεσίες, αϋπνίες και λοιπές (Ε)Σαπίλες. :smiley: Απ’ την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί αγχώνεστε. Σιγά μην κερδίσει δεύτερη φορά η Μακάμπι σπίτι μας ρε. Εγώ αυτό που σκέφτομαι από τώρα είναι πώς θα γίνει να κάνουμε καλά την ΤΣΣΚΑ και ο γαύρος τη Μπαρτσελόνα, να τα πούμε για πρώτη φορά στα χρονικά σε ΤΕΛΙΚΟ. ΚΑΥΛΑ ΘΑ ΝΑΙ.

Απ’ την άλλη δεν καταλαβαίνω τί μύγα έχει τσιμπήσει τον Κάντρι Τζο. :expressionless: Τον είχα κόψει για ήσυχο χρήστη ρε.

Οτι θα γινει χαμος ειναι σιγουρο! Παντα η ατμοσφαιρα στα πολυ σημαντικα παιχνιδια στο κλειστο ειναι συγκλονιστικη. Απο τελικους με γαυρο, οσοι θυμουνται παλιοτερα το 2005 με Εφες και προκριση μετα απο 3 χρονια στο F-4, το 2006 με 3 ηττες στην πρωτη φαση του τοπ-16. Το περσινο ξεσπασμα με την Μπαρτσελονα οφειλεται ΚΑΙ στο οτι ειχε καιρο ο κοσμος να δει στο ΟΑΚΑ προκριση στο F-4 μεσα στο ΟΑΚΑ, αφου με τη Σιενα το χαμε παρει εξω!

Ρε σεβασμος στον καθε αντιπαλο. Μπορει ολοι μας να πιστευουομε οτι η Μακαμπι δε γλιτωνει εδω, αλλα αυτο αποδεικνυεται μονο στο γηπεδο και η ομαδα μπασκετ εδω και πολλααα χρονια κανει αυτο ακριβως το πραγμα. Οποτε χαμηλα τη μπαλα, το ΟΑΚΑ κολαστηριο και μετα συζηταμε πως και αν θα περασουμε την ΤΣΣΚΑ.
Επισης, το αν θελουμε να περασει ο γαυρος παλι ειναι 50-50 :wink:

Μαγικό χαρτάκι Πέμπτης, θύρα 54. Τρέλανε μας μωρή αρρώστια

Ρεαλιστικά νομίζω, ο γαύρος τρομερά δύσκολα περνάει από Μπάρτσα. Αλλά πριν την Πέμπτη ας μη μιλάμε για F4, έχει δίκιο ο Cynic. Σεμνά.

εμαθα οτι ο Ρουντολφ εβαλε γκολ εχθες και τα πρωτοσελιδα στις εφημεριδες ειναι για γελια
Λες και εκανε τα απιστευτα φετος και εβαλε ενα γκολακι και τον εκαναν Βαζεχα στυλ,το παλτο που απο τοτε που ηρθε ολο τραυματιας ειναι.

Εισητηρια για την Πεμπτη εχουν μεινει καθολου?

sold out μαγκα μου :slight_smile:

απο την τηλεοραση τοτε

3-4-1996.Μονο κλαμα αδερφια http://www.youtube.com/watch?v=UVMv2NCFdlE&feature=results_video&playnext=1&list=PL6221D7761E9F220C

Μην κλαις. :frowning:

Κλαίμε

Φάισαλ μπιν Αμπτουλαζίζ μπιν Νάσιρ μπιν Αμπτουλαζίζ Αλ Σαούντ
:expressionless:

Το Αλ Σαούντ πρέπει να είναι κατάληξη σαν το δικό μας -όπουλος!

1-0 στο 36 ο παναθηναϊκός τον ολυμπιακό.

• Φάισαααααλ , να το ξερειιιιςςςς, το πρωτάθλημα εσύ, θα μας το φ…
  • δεν είναι αυτό το όνομα μου.
  • Αμπτουλαζίιιιιζ, να το ξερειιιιςςςς, το πρωτάθλημα εσύ, θα μας το φ…
    Νάσιιιιιρ , να το ξερειιιιςςςς, το πρωτάθλημα εσύ, θα μας το φ…
    (1-1 ολυμπιακος με γκολ μπανανοφλουδα αμπτουν.την πατησε και σκοραρε καταλαθος)
    Αλ Σαούντ, ΓΑΜΙΕΤΑΙ. Η ΜΑ-ΝΑ ΣΟΥ.!
    -αυτός είμαι!

*είναι απορίας άξιο πως δεν τον έχει σαπίσει κανένας αυτόν.βγάζω το καπέλο στους οπαδούς του παναθηναϊκού

Οχι ρε μην ανησυχεις εκει που παω να κλαψω θυμαμαι την εφταρα που φαγατε απο την Γιουβεντους και με πιανει νευρικο γελιο :wink:

Γιατί?

Ποσο πιο μαλακας μπορει να γινει ο σωφερ ?

Το ονειρο του ειναι να καταστρεψει τον Παναθηναικο αδερφε αλλα δεν θα του περασει.