Για ποιο λόγο να πλακώσουμε τον Τσάκα. Τα λεφτά του τα παίρνει για να κάνει αυτό ακριβώς το πράγμα. Ο μοναδικός που χρειάζεται σκότωμα είναι ο παρκαρισμένος απόγονος με όνομα σκύλου και κρέμασμα ο σιροπιαστός.
edit.
Για ποιο λόγο να πλακώσουμε τον Τσάκα. Τα λεφτά του τα παίρνει για να κάνει αυτό ακριβώς το πράγμα. Ο μοναδικός που χρειάζεται σκότωμα είναι ο παρκαρισμένος απόγονος με όνομα σκύλου και κρέμασμα ο σιροπιαστός.
edit.
Ελπίζω σε ματσάρα σήμερα, αλλά μάλλον προβλέπω να το παίρνει εύκολα ο ΠΑΟ.
θα βουλιαξει το οακα σημερα… ελπιζω να καθαρισει απο νωρις η ομαδα (οπως στο πρωτο ματς ασουμε:p) αλλα προβλεπω οτι θα εχουμε θριλερ στα τελευταια λεπτα…
Μακαρι να το καθαρισουμε απο νωρις και να γινει παρτυ στην εξεδρα.Κατα την γνωμη μου πρεπει να προσεξουμε πολυ δεν θα ειναι ευκολο το παιχνιδι.Για να δουμε!!!
εννοειται οτι δεν ειναι ευκολο κ φετος στο οακα εχουμε πολλες γκελες… γενικα το 1.20 που κυκλοφορει στον ασσο ειναι αστεια αποδοση…
Καθαρίζουμε σχετικά εύκολα σήμερα και πάμε με πίστη στην Κων/πολη…
κι εγω πιστευω οτι θα περασουμε αλλα δεν θελω να γινω καρδιακος στα τελευταια λεπτα
Θέλω μάχη σήμερα,άντε
Στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς τους μέχρι τώρα, πανό για τον Ολυμπιακό οι καθυστερημένοι. :lol:
Εσεις σε αντιστοιχα δικα σας κρισιμα ματς δεν σηκωνετε πανο για τον Παναθηναικο;;;
Αυτο το πανο βρηκες να σχολιασεις? tragic και για να το καταλαβεις τρατζικ…
παω να αλλαξω βρακι
ΑΣΤΟΔΙΑΟΛΟ κοντεψα να παθω καρδια. Παραλιγο να τους το χαρισουμε.
Mια λαμπάδα στην Μακάμπι να ανάψουν,μην το ξεχάσουν.
Ένας από τους λόγους που αγαπάμε αυτόν τον σύλλογο…
Ναι μωρη αρρωστεια μοναδικη!!!Τριφυλλαρα μου σε αγαπω και παντου σε ακολουθω στην πολη μας για σενα τραγουδω!!!
Μη με ρωτάς, δεν είμαι καθυστερημένος συνδεσμίτης.
Και τι ήθελες να σχολιάσω πριν τον αγώνα, το πόσο ωραία γυάλιζε το παρκέ?
Τις, αααα, αιθέριες υπάρξεις, αααα, στις εξέδρες
Ζούμαρε σε 2-3 καλά κομμάτια ομολογουμένως.