Θεός ο Ζοτς,ο μόνος που κράζει την εξέδρα χρόνια τώρα για κάποιες μαλακίες που κάνουν διάφοροι άμπαλοι.Ειδικά εκεί για το ποδόσφαιρο,κρύβει πολλά…
Αυτο σκεφτομουν χτες. Μηπως η καταντια του ποδοσφαιρικου τμηματος τους προκαλει μεγαλυτερη πιεση στο να φερνουν επιτυχιες? Μου δειχνουν οτι ολο αυτο δεν τους αφηνει ανεπηρεαστους…
Μπραβο στα παιδια χθες αν και μας εκαναν καρδιακους

Μαθηματα εξεδρας για αλλη μια φορα!!!
Οφείλω να ομολογήσω ότι καλά τα πανιά, καλά και τα καπνογόνα και η ατμόσφαιρα αλλά η μόνιμη μου γκρίνια σχετικά με την ποδοσφαιροπληξία/έλλειψη μπασκετικής παιδείας αφορά και οπαδούς της ομάδας μου. Μιας ομάδας που με τόσα που έχει ζήσει (άσε τι κέρδισε από αυτά) θα έπρεπε να έχει καλλιεργήσει μπασκετική νοοτροπία και στον οπαδό.
Αντιθέτως;
Ο από πίσω μου διατεινόταν με στόμφο ότι ο Maric πρέπει να βρει ρυθμό γιατί στον ημιτελικό θα μαρκάρει τον Kirilenko :!:#-o καθώς και όλες τις ομορφιές που ανέφερε (προς τιμήν του) ο Ζοτς. Οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι και ώρες ώρες λυπάσαι που φοράτε τα ίδια χρώματα. Πηγαίντε στο κλωτσοσκούφι πίθηκοι
εγω θαθελα να ριχναμε κλοτσιες στον ηλιθιο που πεταξε τον καφε.
Μυαλο στραγαλι εχει?
Τα έχουμε πει,δυστυχώς το μπάσκετ δεν είναι/ήταν και τόσο της μόδας στην αυτοκρατορία του ΠΑΟ όσο ήταν στα 90s.Έτσι οι περισσότεροι πάνε για να βγάλουν τα σπασμένα της μπάλας(όπως θα έκαναν αντίστοιχα και οι γαύροι) και λίγοι είναι αυτοί που καταλαβαίνουν και 5 πράγματα:wink:
Nαι, θυμηθηκε ξαφνικα ο Ομπραντοβιτς οτι το ΟΑΚΑ γινεται και αυτο ζουγκλα, και οτι δεν ειναι μονο οι οπαδοι του Ολυμπιακου καφροι, σοκ8O. Μονο… 13 χρονια ειναι εδω καποια στιγμη θα το παρει χαμπαρι. Απλως ετοιμαζει τη μεγαλη εξοδο μαλλον ενοψει περικοπων. Η “Πρασινη” σκιζοταν την Κυριακη να κραζει τα “ρεζιλικια” του 4ου παιχνιδιου στο ΣΕΦ που μπηκε ο κοσμος μεσα και πανηγυριζε, σημερα οι υπεραριθμοι του ΟΑΚΑ εγραψαν χρυση σελιδα. Δεν πειραζει, αν ισχυουν αυτα που εχω μαθει, η συγκεκριμενη φυλλαδα δεν θα διατιθεται ουτε για κωλοχαρτο μετα το Final4, κριμα για τα παιδακια που αναγκαζονται να γραφουν μαλακιες για 400 ευρω το μηνα (και σε αυτην και στις κοκκινες εφημεριδες φυσικα)
Σχινα αμα τις φας πουθενα απο τπτ καφρους, εσυ και οι εφημεριδες μην κλαφτειτε μονο για τους χουλιγκαν απλως αναλογιστειτε τις ευθυνες των πραξεων σας. Αλλα ενταξει ειναι ασυλο ο μπασκετικος Παναθηναικος, τα κακως κειμενα του δεν τα αγγιζουμε (Μπατιστ να παταει κεφαλι παικτη κτλ…)
Αυτα για οποιον Παναθηναικο το παιζει ηθικολογος και “αρεια φυλη” ανωτερη και δεν παραδεχεται οτι ειμαστε τα ιδια σκατα:)
–ο--
Στα αγωνιστικα, αν υπαρχει μια ομαδα να σταματησει την CSKA αυτη ναι ειναι ο Παναθηναικος, που μπορει απο το πουθενα να βγαλει ενα απιθανο παιχνιδι στο σωστο timing. Αναμενεται πολυ ενδιαφερον το Final4
αφουστηνριζουποληδενεγινεκαιτιποτα
μπορει και ναναι απο τα καλυτερα final 4
και ειμαι αισιοδοξος απεναντι στην ΤΣΣΚΑ οσο καλη και να ειναι φετος
Monte, κανε με μπαν αν αυτο καταλαβες απο το κατεβατο μου να μη γραφω τσαμπα και μετα πηγαινε στο τοπικ της μπασκετικης ΑΕΚ…
Nαι μεν όμως ο Ζοτς είναι από αυτούς που έχουν κράξει γενικώς πολλές φορές την εξέδρα.
Βασικά τους έχει κάνει ρεζίλι,ασχέτως αν δεν το καταλαβαίνουν,ιδιαιτέρως πιο παλιά όταν στις συνεντεύξεις τύπου φώναζε γιατί δεν πατάει κόσμος στο γήπεδο,παρά μόνο στο τέλος της σεζόν.
Αυτά για τους καθυστέρες οργανωμένους έτσι.
Όχι εγώ,ο Ζοτς
Ναι οκ αλλα αν τον ενοχλουν τοσο οι φανατικοι, που σε τελικηι αναλυση με τον τροπο τους εχουν σπρωξει “καταστασεις” σε τελικους στο ΟΑΚΑ (οπως στην Ριζουπολη οι δικοι μας, το αναφερω για να ησυχασει και ο monte…) θα επρεπε να ειχε φυγει απο το 2006 και οχι να τους ριχνει το μπαλακι οτι πανε να τον διωξουν με τη συμπεριφορα τους το 2012 (χρονια που “ολως τυχαιως” θα ειναι μαλλον και η τελευταια με μεγαλο μπατζετ)
Μα σιγά μην τεθεί θέμα για το αν θα φύγει ή όχι ο Ζοτς από τον κάθε βλάκα στην 13 δεν ξέρω 'γω που αλλού.
Απλώς εγώ νομίζω ότι προσπαθεί και να πιέσει έτσι ώστε να μην συμβαίνουν τέτοια ή τα γνωστά γελοία συνθήματα που φωνάζουν.
Το αν θα κάτσει ή όχι εγώ πιστεύω ότι το έχει δρομολογήσει ήδη,απλώς τώρα θα δούμε και με τι αφορμή θα το παρουσιάσει.
Και ξαναλέω.Τους έχει κράξει άσχημα και το 06 και γενικά.Μπορεί να είναι μαφία,αλλά φορά παντελόνια
Giannis μακάρι να ισχύουν αυτά που έχεις ακούσει περί Πράσινης γιατί δεν αντέχω άλλη βλακεία κανενός χρώματος.
Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό ο κόσμος να μπει μέσα να πανηγυρίσει με τους παίκτες, από τη στιγμή που δεν φέρθηκαν άσχημα σε κάποιον. Τώρα ένας καφές κι ένα λέηζερ εντάξει, θα μπορούσαν προφανώς να λείπουν και αυτά, αλλά δε δικαιολογούν τέτοιο ξέσπασμα του Ομπράντοβιτς.
Η πλειοψηφία του κοινού χτες συμπεριφέρθηκε πολύ σωστά, μόνο το πανό των οργανωμένων ήταν για γέλια βέβαια, αλλά ΟΚ αφού δίπλα υπήρχε και άλλο με πολιτικό μήνυμα δεν πειράζει.
προφανως πρωτη φωρα θυμηθηκες εσυ να ακουσεις δηλωσεις Ζοτς.
Tωρα αφ ενος εισαι αδικος, διοτι ο Ομπραντοβιτς επι μονιμου βασεως κραζει τους οπαδους (και τους συγχαιρει αλλες φορες οποτε χρειαζεται), τους εχει αποκαλεσει και ηλιθιους η κατι τετοιο που λεει ο λογος.
Απο την αλλη γιατι καθεσαι και ασχολεισαι με τις σκατοφυλλαδες και με αυτα που γραφουν αφου και ο ιδιος λες οτι ειναι αστεια αυτα που γραφουν. Δηλαδη κανεις κριτκη στους καφρους με επιχειρηματα οτι εγραψε αυτο και εκεινο η πρασινη; Αυτονοητα πραμματα για τους υγιως σκεπτομενους, που νομιζω ειναι και η πλειοψηφια εδω περα.( Και επιτρεψε μου εσυ ο ιδιος ¨ριχνεις λαδι στη φωτια¨ επικαλουμενος κατι που ολως τυχαιvς ανεφερε μια αλλη φυλλαδα αναλογου αισθητικης, αλλα αντιπαλου στρατοπεδου σημερα:wink: ) Δεν εχει νοημα λεω εγω. Και γενικα μη καθεσαι και χαλας φαια ουσια με ποστ προς πολλαπλους (καφρους) αποδεκτες:)8)
ναι…φαντάζομαι στον παπαλουκα πήγαν απλά να του σφίξουν το χέρι και έτρεξε ο σαρας να τον αγκαλιάσει αντί να πανηγυρίσει με τον μπαμπη τον σουγια.
όπως και τους παίχτες της σιενα άλλωστε
επίσης στις άλλες χώρες μάλλον δεν χαίρονται τις προκρίσεις/κατακτήσεις.