Εγω που εχω παιξει μπασκετ (εστω και μικρος) και δεν πολυβλεπω
τωρα,εχω να δηλωσω οτι ειναι πολυ μαγκας ο Ζοτς.Θες να με κερδισεις
Μακαμπι ? Τελευταια επιθεση δικια σου.Αν εχεις τα κοτσια καντο.
Το ειχε κανει και στο Βερολινο και στα δυο ματς.
Δεν μας νοιαζουν οι αλλες χωρες.Εδω δεν χτυπιουνται στα λαηβ,
θα μπουν και μεσα ? Τον Παπαλουκα οσο ειδα παντως δεν τον
πειραξε κανενας,ουτε τον Σοφο (θα μου πεις ομως ποιος να τον
πειραξει αυτον).
Αυτοι οι πανηλιθιοι οι κοντοπιθαροι πρεπει να καταλαβουν πως βαζοντας (το λιγοτερο) 3 χιλιαδες υπεραριθμους σε κλειστο γηπεδο ειναι [B]τουλαχιστον [/B][B]εγκληματικο. [/B]Αλλα τι ψαχνω να βρω και εγω απο ανθρωπους που δν ξερουν τι νουμερο παντελονι να αγορασουν για να μην τους πεφτει .
Επισης αναρρωτιεμαι ποσο μαλακας πρεπει να νοιωθει ο Χ φιλος του Παο που πηγε χτες στο γηπεδο πληρωνοντας κανονικα εισιτηριο και ειδε πως τουλαχιστον 1 ωρα πριν οι πορτες (ή καλυτερα τα…παραθυρα ) ηταν ανοιχτα για ολον τον κοσμακι .
Αγωνιστικα τωρα,σιγουρα θα ειναι ενα φαιναλ φορ αινιγμα πριν ξεκινησει το πρωτο τζαμπολ απο ολες τις αποψεις.Ολα μπορει να τα περιμενει κανεις,απο το πιο απιθανο μεχρι το πιο προβλεψιμο.
Επισης,Ρωσσοι,Ολυμπιακοι,βαζελοι “οπαδοι” στην Τουρκια .:drunk::–
Μα ακόμα κι αν έμπαινε η βολή πάλι η Μακάμπι θα είχε την τελευταία επίθεση. Πιστεύεις ότι ο Ομπράντοβιτς θα διάλεγε να κάνει η ομάδα φάουλ για να έχει πάλι τη μπάλα για τα τελευταία 5-6-πόσα δεύτερα; Ούτε μία στο εκατομμύριο, λέω εγώ. Σωστά είναι αυτά που λέει ο Κοσμάς, ο Ζοτς πάντα - ακριβώς επειδή δεν κλάνει μέντες - διαλέγει να αποκρούσει τελευταία επίθεση με σωστή άμυνα.
Αυτό που παίζουμε αυτή τη στιγμή μόνο μπάσκετ δεν λέγεται. Θα πρέπει να αλλάξουν αρκετά πράγματα τον επόμενο μήνα στις προπονήσεις για να μην έχει ένα εύκολο απόγευμα η ΤΣΣΚΑ στην Τουρκία. Τα ίδια βέβαια λέγαμε και πέρσυ με την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά “μακάρι να μην μας σκουπίσει, έτσι όπως είμαστε τώρα” αλλά τελικά η ομάδα έδειξε τα βαρίδια εκεί που έπρεπε. Για φέτος πάντως το θεωρώ κομματάκι δυσκολότερο καθώς δεν με έχει πέισει η ομάδα έως τώρα. Ίσως να είναι το μοναδικό φ-4 της ιστορίας που ο μικρός τελικός να έχει περισσότερο ενδιαφέρον απ’ τον μεγάλο στις εξέδρες.
Ρε post digital εσύ από τώρα έχεις βγάλει χαμένους και εμάς και τους άλλους; :lol:
Εγώ αντιθέτως ξενερώνω άπειρα στο ενδεχόμενο ενός μικρού τελικού με το γαύρο (απλά δε θα ασχοληθώ) και σταυρώνω τα δάχτυλα να νικήσουμε και οι δυο στους ημιτελικούς. ΠΑΟ-γαύρος τελικό; Δε θα χει ξαναγίνει λέμε, ο ορισμός της γκάβλας.
Εάν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις, τότε η παραμονή του στην Ιταλία θα έχει αποβεί επωφελής. Εφόσον όμως πονέσει, θεωρείται απίθανο να αποφύγει τη χειρουργική επέμβαση. Εξυπακούεται πως σε μία τέτοια περίπτωση, η αξία του θα πέσει κατακόρυφα και δύσκολα θα αποφέρει πολλά έσοδα στα ταμεία της ΠΑΕ…