Παναθηναϊκός

Αλλο ενα πεταμενο και τραγικο πρωτο ημιχρονο απο την ομαδα

κανει ολο το τρεξιμο ο Κουινσι και δεν εχει καθολου βοηθειες να δωσει την μπαλα για γκολ

χαλια μαυρα
2-0

Τραγωδια!!!Δεν μπορουμε να τελειωσουμε μια φαση.Ελεος

Δεν μας χαλασε… (ειρωνικο ειναι)

ετυχε να δω το δευτερο ημιχρονο, απο το ντερμπυ στο οακα ειχα να δω παναθα… πονεσαν τα ματια μου κ ανυπομονουσα να τελειωσει για να ξεκολλησουν οι αλλοι απο την τηλεοραση να πουμε καμια κουβεντα… αντε να ερθει η παρασκευη…

αξιοι της μοιρας μας
τελευταιοι θα βγουμε

http://www.leoforos.gr/article/40895/giaourtia-ston-tsaka Και πολυ ειχε αργησει να γινει.Την αλλη φορα φαπες!!!:slight_smile:

νικη οπωςδηποτε τωρα!!!

ακουσα οτι στο μπασκετ θα ειναι το τελευταιο final foul του Ομπραντοβιτς με τον Παναθηναικο
τελος εποχης για αυτον τον μεγαλο κοουτς που μαλλον παει Ρεαλ μαζι με Διαμαντιδη πακετο αν ισχυουν οσα λεγονται

Οι Γιαννακοπουλοι θα μεινουν στην ομαδα αφου δεν τα βρηκαν με τους Ρωσους αρα μεχρι να βγει κατι επισημο μην ακους τιποτα :wink:

μακαρι να μεινουν

τραβηγμα επαθε ο Σειταριδης και εμεινε εκτος 11αδας
στην θεση του ο Μαρινος

ετσι μονοτερμα που μας επαιζαν λογικο ηταν να το φαμε καποια στιγμη [-X

Και παλι καλα να λεμε που χανουμε μονο 1-0 στο ημιχρονο.Τραγικη εμφανιση χωρις παθος και τσαμπουκα με ενα μονο σουτ του Κατσουρανη.Στο κεντρο χανουμε ολες της μονομαχιες.Τι να πεις :dunno:

λες να ξυπνησουν οπως η ΑΕΚ στο 2ο ημιχρονο?

[SPOILER]τι τρελες λεω κι εγω τωρα :p[/SPOILER]

Δυστυχια…

θα βαλει αυτους που τελευταια σκοραρουν τουλαχιστον
ηδη μπηκε ο Χριστοδουλοπουλος

Γιαούρτωμα Τσακα

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ElFKqGgd1ag

Από μακριά τον πέτυχε κιόλας :lol::lol:

(Στην αρχή μόνο δεν έχει ήχο)

Δυστυχώς το αυριανό ματς δεν θα το δω,μου έτυχε να παίζω αγώνα την ίδια ώρα γαμω:(
Κανας Nameless να μπει να γράψει τίποτα μετά,να πάρω καμια ιδέα του τι έγινε.

Φαβορί η ΤΣΣΚΑ ναι,όμως εντάξει όσο και άσχημος να μου φαίνεται ο φετινός ΠΑΟ,έχει το know how και κυρίως την στόφα να περάσει,και πανηγυρικά μην πω.
Κλειδί θα είναι τα σουτ από την περιφέρεια,κοινώς ο Καλάθης πρέπει να κάνει ματς ημιτελικών με Μπάρτσα πέρσι,αλλιώς άμα πάνε στο πολύ μέσα θα είναι λίγο ζόρικα τα πράγματα