Παναθηναϊκός

Ελα και ξημερωσε!!!Δυσκολα αλλα μπορουμε.Παμε γερα ρε αυτοκρατορα για το εβδομο αστερι.

τους εχουμε λεμε σημερα!!!
παμε τελικοοοοοοο!!!

Καλή επιτυχία στην Ομάδα των ομάδων, αν και δύσκολα τα πράγματα ό,τι και να λέμε.
Συμφωνώ ότι τα περιφερειακά σουτ θα κρίνουν τον αγώνα. Σάτο, Κινγκ, πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, ενώ σίγουρα βαρόμετρο Διαμαντίδης και Μπατίστ. Ο πρώτος, το λέω καιρό, να μην θυμάται να κάνει παιχνιδάρα προς το τέλος του αγώνα…

ποιος ειναι ο Κινγκ?

Ουπς, τον Smith εννοούσα προφανώς.

αυτο σκεφτηκα οτι θα εννοουσες
αλλα αρχισα και μετραγα τους παιχτες μηπως πηραμε κανεναν Κινγκ και δεν το ξερω :lol:

Θα συμπλήρωνα ότι εκτός από τα σουτ από την περιφέρεια, κλειδί είναι και η απόδοση των -ελλειματικών φέτος στον ΠΑΟ- θέσεων 3 και 4. Βέβαια έτσι όπως είναι το παιχνίδι μας, αυτά τα δύο μπορεί να είναι και συνώνυμα. Αναρωτιέμαι αν θα δούμε πάλι overplay Sato σε AK-47, κι από κει και πέρα κάνω μερικές προσευχές και ελπίζω.

Floydized θα επανέλθω με εκτενή γνώμη, ευχαριστούμε που επιλέγετε τη δικιά μας κερκιδοανάλυση για την ενημέρωση σας :lol:

[SPOILER]Πού παίζεις ρε;[/SPOILER]

Nαι σωστός,γενικά η περιφέρεια πρέπει σήμερα να είναι τοπ.
Τίποτα μωρέ,έναν αγώνα έχω να ξεπετάξω με την ομάδα του Πανεπιστημίου8)

Τον πούστη τον Ζοτς…

Μεγαλο μπασκετ στο πρωτο δεκαλεπτο!!!Παμε γερα ρε ομαδα για ακομα ενα επος.

Κρίμα για τον Παναθηναϊκό, ήταν παλικάρια.
Αηδία και μόνο για τους διαιτητές και την Ευρωλίγκα.

Αν και βαμμένος γαύρος έπρεπε να προκριθείτε… Ήσασταν καλύτεροι.

*Και κάτι ακόμα ο Διαμαντίδης θα μπορούσε άνετα να δώσει πάσα απτό να πάει για 3ποντο.
Όπως και να χει κρίμα για τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Ντροπη,αισχος και αηδια!!!Πολλα μπραβο στην ομαδα που παλεψε εναντια σε ολα αλλα δυστηχως με το ετσι θελω επρεπε να περασουν οι ρωσοι τι να κανουμε;;;Α ρε αλητες Γιουγκεμπραντ και Μαρτινεζ.Για την ωρα δεν γραφω τιποτα αλλο γιατι τα νευρα ειναι πολλα και εχω ανεβασει πιεση

Αυτό μόνο, τίποτε άλλο

Καλά ναι οκ για την διαιτησία προφανώς αλλά κι ο Μπατίστ έκανε ό,τι πέρναγε απ’ το χέρι του για να το χάσουμε στο 2ο ημίχρονο.

Αντικειμενικά μεν έχουν καλύτερη ομάδα (τρομακτικό ρόστερ) αλλά στο σημερινό ματς ήμασταν καλύτεροι, τι να κάνουμε …

Όποια απ’ τις άλλες ομάδες περάσει πάντως δε νομίζω ότι μπορεί να κοντράρει την ΤΣΣΚΑ.

Σωστός. Κρίμα πάντως.
Κατά τα άλλα ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ…

εγώ δεν λεω αν αδικήθηκε και πόσο ο παναθηναϊκός. αλλά απο την εικόνα του ματς δεν είδα μια χειρότερη ομάδα. ειναι μεγάλο κρίμα.
δεν βλέπω ελληνική ομάδα στον τελικό φέτος.

οτι ειπε ο ChrisP τιποτε αλλο.

Για να λέμε την αλήθεια κάνατε πολλά λάθη και οι Ρώσσοι παίξαν πολλές καλές άμυνες, αλλά τα πουστριλίκια των διαιτητών ήταν ακριβώς στα σημεία στα οποία μπορούσατε να πάρετε το ματς