Παναθηναϊκός

Δν τους φοβαμαι ,θα κανουν το καλυτερο δυνατο .Τι διαολο, ομαδα μυθος ειναι .

Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να αναγκάσουμε τον αντίστοιχο Παπαλουκά να κάνει τρία βήματα στο μπάσιμο, όπως το 09 :!:

Κατι μου λεει οτι θα γινουν οι καλυτεροι τελικοι των τελευταιων χρονων.Βεβαια το αποτελεσμα στο τελος θα ειναι παλι το ιδιο αφου ο Ζοτς θα βρει παλι τον τροπο για να σηκωσουμε αλλη μια κουπα!!!

Eλπιζω (?) να μπω σε καφροελληνικο mood μεχρι την Πεμπτη γτ ειλικρινα αυτη τη στιγμη εχω την ψυχολογια του “[I]να το παρει το γαμωπρωταθλημα η ομαδα μυθος και να το βαλει εκει που ξερει[/I]” ,εγω ενοιωσα την μεγαλυτερη χαρα που μπορουσα αυτο το σκ .

Αλλα αυτα αλλαζουν.Ο Παο παραμενει φαβορι παντως .

παντως ανεξαρτητα απο το γεγονος οτι εφτασε εκει που εφτασε ο Ολυμπιακος, θεωρω λαθος το οτι δεν φερανε πιτσιρικαδες εξελιξιμους στην ομαδα. Παντως επιλογες υπαρχουν ακομα που θα πρεπει να κυνηγηθουν και νομιζω επιβαλλεται να μιμιθουν το παραδειγμα του Ολυμπιακου. Βασικα να δουμε πως θα προχωρησει το πραμμα τεχνικα και διοικητικα και μετα ολα τα αλλα.

Καλά Nameless κουλαρε ολίγον.

Ο ΠΑΟ θα πρέπει να ποντάρει πλέον σε νέα παιδιά,να δώσει χώρο αλλά προφανώς οχι μπαμ και κάτω,σταδιακά.

Όσο υπάρχει ο Σαρας,υπάρχει και ζωή στον ΠΑΟ

Μαλλον οσο υπαρχει Ομπραντοβιτς υπαρχει και ζωη στον Παο :wink:

Αναμφίβολα,αλλά πάντα ο προπονητής εχει ένα υλικό.Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα έκανε ο ΠΑΟ με την ΤΣΣΚΑ ας πούμε δίχως Σάρας.Του πήρε και ένα κύπελλο ας μην ξεχνάμε.Και με την Μακάμπι έπαιξε για πολλούς.

ενταξει ηταν ενα πειραμα που πετυχε με το καλημερα, αλλα το κρινουμε εκ του ασφαλους ετσι? ας δειτε τι θα κανετε μετα το πρωταθλημα πρωτα, ποιοι θα μεινουν, ποιοι θα φυγουν. αν μεινει ο ομπραντοβιτς ειναι ολα διαφορετικα φυσικα.

Συμφωνω Μητσο αλλα ολα κατα την γνωμη μου ξεκινανε απο τον προπονητη.Παρε παραδειγμα την Τσσκα εχει τρομακτικο ροστερ αλλα τι να το κανει αφου ο προπονητης που εχει ειναι τραγικος και υπνος και αυτο φανηκε και στα 2 παιχνιδια του f4 ασχετα αν εμας μας περασαν οπως μας περασαν!!!

Ναι Τζωρτζ δεν διαφωνώ πουθενά,δίκιο έχεις.Εχει αποθεωθεί κανονικά από μένα εδώ μέσα ο Ζοτς,και ειδικά πέρσι.
Απλώς καλώς ή κακώς θες κάποιους παίκτες,δεν παίζει μέσα ο προπονητής:wink:
Όσο καλά και να τους στήσεις,ότι και να κάνεις πάντα πρέπει να έχεις μέσα υλικό που μπορεί να εφαρμόσει αυτά που ζητάς.Και σαφώς ο Ζοτς είχε τέτοιο υλικό,το οποίο εν πολλοίς το δημιούργησε κιόλας ο ίδιος(βλέπε Μπατιστ κτλ).

Όσο προπονητάρα είναι ο Ζοτς άλλες τόσες παικτάρες έχουν περάσει από τον ΠΑΟ.Είναι αμφίδρομη η σχέση!!

Ο Καζλάουσκας καλός,χρυσός,έσωσε κάποτε το μπάσκετ όμως φάνηκε ότι αν δεν του βγει το παιχνίδι του(όπου με αυτήν την ομάδα απλά σε καταστρέφει)δύσκολα μπορεί να προσαρμοστεί

O Kαζλαουσκας σ αυτο το φαϊναλ φορ ηταν καρμπον ο Γιαννακης στο Παρισι.Και οι δυο με απιστευτο ροστερ,μοιραζανε 20αρες με 80κατι ποντους μεσο ορο ολη τη χρονια στην Ευρωλιγκα ,αλλα οταν σφιξανε τα γαλατα δειξανε πως εχουν ταβανι…και οχι τοσο ψηλο .

Τον θεωρω καλο προπονητη τον Γιονας αλλα στην Κων/πολη τα κανε πουτανα.Εγω στη θεση του δν θα πεταγα για Ρωσσια…

[QUOTE=samis;1350756]ενταξει ηταν ενα πειραμα που πετυχε με το καλημερα, αλλα το κρινουμε εκ του ασφαλους ετσι?

φυσικα, γι αυτο αλλωστε ειπα ανεξαρτητα με το οτι καταφερε ο οσφπ με αυτο το ροστερ. και να μην περνουσε στους 8 καν, το παραδειγμα θα επρεπε να το ακολουθησει και ο παο. αλλωστε το πιο υγειες θα ηταν οπως ειπε και ο φλουντ να γινουν ολα σταδιακα, γιατι ετσι κι αλλως αυτο που εκανε φετος ο γαυρος ειναι απ τ αγραφα.

πο ακομα δεν μπορω να το πιστεψω πραγματικα :smiley:

Κάθε φορά που πάω να το παίξω οπαδός, μπαίνετε και κάνετε σοβαρή συζήτηση και βγαίνω πίθηκος

:lol::lol::lol::lol:

Παμε σημερα για το πρωτο αιμα στο σεφ.Κατι μου λεει οτι θα το παρουμε το παιχνιδι!!!

I am here: http://tapatalk.com/map.php?ezhypx
Sent from my iPhone using Tapatalk

Τολμάω πρόβλεψη ότι όποιος πάρει το ματς καθάρισε και τη σειρά. Όταν λέω καθάρισε, δεν εννοώ εύκολα. Αλλά θα είναι τρομερή έκπληξη είτε το break στο break , είτε το break σε τρίτο ματς.

[SPOILER]Αλλά μη λες και τίποτα μετά το F4 θα πει κάποιος και θα έχει και δίκιο.
[/SPOILER]

Too excited for this one.

νικη βλεπω κι εγω

Βλεποντας το ψυχρα δν θα μου κανει εντυπωση οτιδηποτε και αν γινει σε αυτη τη σειρα.Απο το 3-0 μεχρι και το 0-3 …

Αλμπάνο: “Απίστευτο που συνέβη και πάλι”