Παναθηναϊκός

ουτε που τον θυμαμαι αυτον τον παιχτη… επαιξε καθολου?

οχι.πολυ λιγο

H πλακα ειναι οτι ειχε ερθει σαν αντικαταστατης του πιτσιρικα τοτε Αντωνη Φωτση, ο οποιος δοκιμαζε την τυχη του στο NBA. Μαλιστα, την ιδια χρονια ειχαν αποχωρησει οι Ρεμπρατσα και Μπερκ και στη θεση τους ηρθαν ΛΑζαρος Παπαδοπουλος και Γιαννης Γιαννουλης.

Ντάξει, ΘΕ-ΟΣ

που τον θυμηθηκες τον Μπερκ? 8O
τον ειχα ξεχασει,καλος ηταν

Σιγα ρε συ τον ξεχασμενο, επαιξε αρκετα και καλα, νομιζω 3 σεζον. Για 2ος σεντερ μας ητνα ο,τι επρεπε

ναι ηταν για 2ος και μας βγηκε
εγω τον ειχα ξεχασει
μετα ηρθε και ο Μιντλετον που ηταν πολυ καλος

μαλλον κλειδωσαμε την πρωτη θεση

Στ αρχιδια μας. Α ρε πουστη μου, 2 χρονια εχουν περασει απο το νταμπλ κι απο την υγεια που εβγαζε η ομαδα… και φαινονται αιωνας!

Πειτε και κανα ευχαριστω στον χοντρο που σας εβγαλε δευτερους ε ! :wink:

Ποιός είναι ο χοντρός;Ο χοντρομαλάκας που εναφέρεις;Πες ρε μαν πια είναι η χοντρή κουράδα που περιγράφεις γιατί δεν καταλαβαίνει κανείς…Α να και ένα άσχετο άρθοοο

"Οι… κόκκινοι κύκλοι ξαναχτυπούν! Στον Ολυμπιακό σχολίασαν το φινάλε των πλέι οφ, τονίζοντας πως οι διαιτησίες στα ματς του… Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ προκάλεσαν την αλλοίωση της βαθμολογίας.

Πιο χαρακτηριστικά… «κόκκινοι» κύκλοι διέρρεαν το βράδυ της Κυριακής ότι «οι διαιτησίες στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ προκάλεσαν την αλλοίωση της βαθμολογίας, και το ποια ομάδα πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ». Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί.

Παράλληλα τόνιζαν ότι «από την στιγμή που μια συμμετοχή στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση συνιστά και σημαντική οικονομική ενίσχυση, είναι σαφές ότι αυτή η αλλοίωση επηρεάζει και τους όρους διεξαγωγής του επόμενου πρωταθλήματος». Εκτός των άλλων μιλούσαν για επιλεκτική συμπεριφορά της ΕΠΟ και της ΚΕΔ προς τον Παναθηναϊκό. "

Αυτος που κανει κουμαντο στο μπουρδελακι το ελλ. ποδοσφαιρο και δν θελει να διαλυθειτε για να “παιζει” μαζι σας.

Προφανως και δν βγηκατε μονοι σας,ειστε ανικανοι για το οτιδηποτε,ποσο μαλλον γι αυτο.

εντιτ.χχχλοκο το ξερω πως εχεις καταλαβει μη νομιζεις (=Ρ)

Ελα ρε spawn τωρα… Το ονομα της ομαδας απο μονο του εδωσε αν εδωσε κατι. Οχι ο "φιλος " μας ο χοντρος. Και γενικοτερα δεν εχει και πολυ νοημα να το αναλυσουμε περισσοτερο.

Αν επαιζαν τα ονοματα μπαλα η ΑΕΛ δε θα ηταν 10η στη β Εθνικη …

Δν το ειπα τυχαια παντως εγω…αλλα εχεις δικιο, βαρετο να το αναλυσουμε .

Καλο μπασκετακι σημερα .

δεν ανοίγω το στόμα μου
δεν ανοίγω το στόμα μου
δεν ανοίγω το στόμα μου
δεν ανοίγω το στόμα μου
δεν ανοίγω το στόμα μου
δεν ανοίγω το στόμα μου
δεν ανοίγω το στόμα μου
δεν ανοίγω το στόμα μου
δεν ανοίγω το στόμα μου
δεν ανοίγω το στόμα μου
δεν ανοίγω το στόμα μου
δεν ανοίγω το στόμα μου
δεν ανοίγω το στόμα μου
δεν ανοίγω το στόμα μου
δεν ανοίγω το στόμα μου
δεν ανοίγω το στόμα μου
δεν ανοίγω το στόμα μου
δεν ανοίγω το στόμα μου
δεν ανοίγω το στόμα μου
δεν ανοίγω το στόμα μου
δεν ανοίγω το στόμα μου
δεν ανοίγω το στόμα μου

αλλά…
το οτι έχουμε φτάσει να βγάζουμε εικονικά τον πηλαδακη εκτος για να μην μας πυροβολούν απο παντού τα λεει όλα

^^

To ξερα πως θα παρεμβληθεις για να με επιβεβαιωσεις ,για αυτο το εγραψα . :stuck_out_tongue:

ChrisP εντάξει μαν; Πήρες αρκετά φάουλ εκτός μπάλας; Σου κάνανε βαβά τα βηματάκια του Χάινς; Σ’αρέσουν οι διαιτητές που διάλεξα ή θέλεις άλλους πασά μου;

Για τον πούτσο Παναθηναϊκός,πάλι καλά δεν ήταν ήρεμος ο Ολυμπιακός σε όλο το ματς αλλιώς μονο με καμιά βολη θα έβαζε.

Ο Βουγιούκας ας ξυπνήσει

Σε κράτησαν μέσα στο ματς επί τρία δεκάλεπτα και μιλάς? Ντροπή ρε, τς τς τς, αλαζόνες βαζέλες αζ γιούζουαλ… [-X

wat

επίσης, πείτε λίγο οι Παναθηναϊκοί σε εμάς τους αντικειμενικούς μπασκετόφιλους, αυτό που κάνει ο Καλάθης που μπαίνει στη ρακέτα για βολτίτσα και μετά ξαναβγαίνει έξω είναι κάποιο σύστημα που δεν καταλαβαίνω εγώ, είναι κάποιο γκεητγουέι ορ λίνκιν, τι είναι τεσπα.

namelessdead, ποια φάουλ, 15 βολές έχασαν οι άλλοι και πάλι ψιλοάνετα το πήραν το ματς