Παναθηναϊκός

δεν ηταν για τον πουτσο φλουνταηζντ , για λυπηση ηταν…ειδικα εκει στην τριτη περιοδο, δεν πιστευα οτι μπορουσε να παιξει χειροτερα…ας ξυπνησουν το χουν ακομα για φετος τουλαχιστον…

παντως κανει μπαμ οτι ειναι κορεσμενη ομαδα…

Μεχρι να τελειωσει το πραγμα δε λεμε τιποτα… Αλλα τοσα χρονια μας κρατησε αυτη η ομαδα, τωρα θα την κρατησουμε εμεις. Το πιο σημαντικο ακομα απο το πρωταθλημα ειναι τα του καλοκαιριου. Το νου σας…

Θεώρησα αυτονόητο και δεν ανέφερα ότι ο ΠΑΟ έπαιξε άσχημα σήμερα. Ούτε είπα πουθενά ότι λόγω διαιτησίας χάσαμε-φωτιά να πέσει να με κάψει. Αλλά το να αρχίζουμε τα ειρωνικά σχόλια μέρες πριν καν αρχίσουν οι τελικοί ότι και καλά ο ΠΑΟ ορίζει τη διαιτησία, και τελικά αυτή να σφυρίζει την -απαιτούμενη, και βάση γεγονότων- έδρα, νομίζω ότι λέει πολλά. Σχετικά με το ότι η ομάδα σας έγινε μεγάλη κι εσείς παραμείνατε οι ίδιοι. Δε λέω τίποτα άλλο γι’αυτό γιατί δεν υπάρχει τίποτα άλλο.

Καλάθη πούλο. Οι άλλοι ξυπνήστε.

Όντως τραγικός Καλάθης,δλδ air ball ρε μαλάκα;

Κάνει 1 καλό ματς και 9 γαμησε τα.

Εδώ θα μου πεις άλλοι τον έλεγαν διάδοχο του Διαμαντίδη…:lol::lol:

Εκτός του airball, Floyd σε θυμήθηκα σχετικά με τα τελειώματα του. Δεν τα αντέχω άλλο.

Ναι σωστό,και εγώ νομίζω ότι τα έχει βελτιώσει κιόλας σε σχέση με παλιά,και πάλι είναι κάποιες φορές αισχρά!Όπως και η μανία του να κρατά ζωντανή την μπάλα κάνοντας μόνος του split και πάλι έξω

Μονο στο πρωτο δεκαλεπτο κατι καναμε μετα ειμασταν τραγικοι και χασαμε ανετα.Δεν πειραζει τριφυλλαρα μου παμε τωρα να κανουμε το 1-1 και βλεπουμε

I am here: http://tapatalk.com/map.php?vifvvs
Sent from my iPhone using Tapatalk

εγω νομιζω οτι στο 3ο πεξαμε λιγο καλυτερα που μειωσαμε την διαφορα
γενικα δεν παιξαμε καλα και περισσοτερο ο Καλαθης,ο Σατο και ο Γιασικεβιτσιους.

Ασε που μαθαμε και καινουργιο στυλ σκοραρισματος “το πεταχτο”

Η ομάδα ήταν πολύ κακή. Για την ακρίβεια το επίπεδο του μπάσκετ που έπαιξε ήταν βγαλμένο από τα μέσα της δεκαετίας του '00 - μιλάμε για πισωγύρισμα δηλαδή, όχι αστεία.
Ο Καλάθης είναι κλινική περίπτωση. Όταν είναι στη μέρα του είναι πραγματικά χάρμα ιδέσθαι και τότε τα περί “διαδόχου του Διαμαντίδη” δε μοιάζουν καθόλου γραφικά. Και όταν είναι στην κακή του μέρα θες να τον πιάσεις και να του βαράς το κεφάλι στο παρκέ, έτσι μήπως ηρεμήσεις από τα νεύρα, μήπως εκτονωθείς. Πάντα έτσι ήταν πάντως. Απλά φέτος η ζυγαριά γέρνει (πολύ) υπέρ των απάλευτων εμφανίσεων και διαμορφώνει ως κακή τη συνολική εικόνα του για τη χρονιά. Εγώ λέω να μην τον ξεγράφουμε πάντως, μικρός είναι σχετικά και έχει περιθώρια βελτίωσης. Φυσικά δε θα περιμένουμε και για πάντα. Αλλά πούλο, όχι ακόμα, για μένα.

δεν καταλαβαινω γιατι δεν βαζει Λογκαν και Πητ Καλαθη.
και ο Σμιθ νομιζω δεν επαιξε καθολου.
Πολυ καλος ο Βουγιουκας,βελτιωνεται πολυ.

http://www.leoforos.gr/article/41454/epesan-upographes Εγινε η μεταβιβαση των μετοχων!!!

Θα προτιμησει τον Πητ παπαδακο…
Μιλαμε για τεραστιους παικτες που εχουν κανει πολλα καλα ματς μεσα στη σεζον και μπορεις να τους εμπιστευτεις.
Ο Σμιθ επαιξε γυρω στο 1 λεπτο, και σ αυτο καταφερε και εκανε 2 ηλιθια φαουλ που εδωσαν 4 βολες στο γαυρο, ενω σε μια πασα του σαρας αν δε κανω λαθος που του εδωσε κατω απο το καλαθι, εδωσε δωρο τη μπαλα σε ενα φιλο του ολυμπιακου στην εξεδρα.
Επισης, να μην αγχωνομαστε για φετος το καλοκαιρι τι θα γινει με τον Ομπραντοβιτς εχουμε εσενα για σιγουρη εναλλακτικη λυση

δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα σου μαζι μου
Σε ενοχλει οταν λεω την γνωμη μου?

Προφανως δεν εχω προβλημα μαζι σου, αγορινα μου. Δε θυμαμαι καν να εχω κανει quote σε ποστ σου για να διαφωνησω. Με την αποψη του γτ εκανε το ενα ο Ζοτς και δεν εκανε το αλλο εχω προβλημα… ΝΑΙ, με αποψεις ξερολιασης απεναντι στον προπονητη που μας εχει χαρισει τοσα εχω θεμα. Και το χω κανει κι εγω και μετα μουτζωνω τον εαυτο μου, οκ?

δεν το παιζω ξερολας ειδικα στον Ομπραντοβιτς
απλα εχω καποιες αποριες.Δεν απαιτησα να παιξουν αν δεν αξιζουν απλα τους πηραμε και δεν κανουν τιποτα.

[SPOILER]και εχουμε γνωριστει απο κοντα και δεν ειχες προβλημα μαζι μου
οπως εγω το ιδιο 8)[/SPOILER]

Ρε, machine head, πραγματικα ουτε που κοιταξα αν εισαι εσυ η καποιος αλλος στο ποστ. Και δε ειπα οτι θα το παιξεις ξερολας στον Ομπραντοβιτς. Απλα αυτος ο ανθρωπος εχει δειξει οτι κανει καθε φορα το σωστο η το καλυτερο τουλαχιστον και δεν αφηνει περιθωρια αμφιβολιας. Μην ξεχνας κι αλλα χρονια κατι παικτες τυπου κετσμαν ή ουινστον ή τεπιτς που επαιρναν αρκετες ευκαιριες στα κρισιμα ποσο επαιζαν. Χαρακτηριστικοτερα παραδειγματα Ντελκ και Γιαβτοκας σοτ τριπλ κραουν του 2007
Αυτα βεβαια ειναι γνωστα, για το τι εγινε το καλοκαιρι για να ερθουν λογκαν και σμιθ στα τελη του καλοκαιριου μονο υποθεσεις κανουμε (με αρκετη δοση σιγουριας). Το βεβαιο ειναι οτι η ομαδα εφτασε μια ανασα απο τη διαλυση και τελευταια στιγμη συμμαζευτηκαν τα πραγματα και καταφερνουμε ο,τι καταφερνουμε φετος :wink:

O Λόγκαν δεν έκανε ποτέ για Παναθηναϊκό. Εδώ αποδείχτηκε λίγος για την Κάχα, γενικά πρόκειται για παίκτη επιπέδου Πρόκομ όπου όντως ήταν πρώτο βιολί. Για τον Σμιθ έχω μια μίνι ένσταση πάντως, ίσως μπορούσε να τον εντάξει καλύτερα στο κόνσεπτ της ομάδας του ΠΑΟ.

συμφωνω σε αυτα που λες και γενικα καθε χρονο παιρνουμε παιχτες που δεν κανουν
για την ομαδα και ας εχουν δειξει στις προηγουμενες ομαδες τους οτι ειναι καλοι.
Απλα σκεφτομαι οτι ο Λογκαν θα μπορουσε να κανει κατι αφου καποιοι απο τους
βασικους δεν τους εβγαινε το ματς χθες για διαφορους λογους.
Ο Ομπραντοβιτς σιγουρα ξερει περισσοτερα απο εμας γιατι δεν τους βαζει.

Mπορει. Ομως ρε chisp, πραγματικα το point δεν ειναι αν κανει η δεν κανει ο Σμιθ, αλλα το πώς αποκτηθηκε ο Σμιθ (και ο Λογκαν), που δεν εχει ξαναγινει στον Παναθηναικο τουλαχιστον για 10 χρονια :wink:

Δεν τα ξέρω αυτά και δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα (ασφαλώς θα με ενδιέφεραν αν επρόκειτο για τη δική μου ομάδα). Μπασκετικά μίλησα μονάχα.