Nα τελειωσει η σειρα (οποιακαταληξη κι αν εχει) και μετα εχουμε ολο το χρονο μπροστα μας να ασχοληθουμε με αυτα. Και ειναι πολλα που πρεπει να ειπωθουν και να γινουν κυριως.
Βασικα μαγκες το ολο θεμα ειναι να μεινει ο Ζοτς στην ομαδα αμα φυγει δυστηχως ξεκινανε και τα προβληματα.Τωρα οσο αφορα το πρωταθλημα αυτη η ομαδα μας εχει χαρισει τοσα πολλα που κανενας δεν θα κλαψει αμα το χασουμε το θεμα ειναι η επομενη μερα 
συμφωνω μαζι σου
δεν παιξαμε καλα και αν συνεχισουμε ετσι (που αυτο ψιλοφοβαμαι οτι θα γινει )
θα σταματησει το σερι που εχουμε.Καποια στιγμη θα γινει.
Το θεμα ειναι να μην φυγουν ολοι και ειδικα ο Ζοτς και ο Διαμαντιδης
Παμε σημερα γερα, ο,τι κι αν γινει διπλα στην ομαδα, που μας εχει χαρισει τοσα!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Τελος.
http://www.leoforos.gr/article/41776/phemes-paramones-zots Μαλλον μενει ο Ζοτς για 2 με 3 χρονια ακομα!!!Μακαρι να ειναι αληθεια.
Ολα ειναι υπο ελεγχο 
Εν αναμονη! 
Η καρδια του πρωταθλητη μιλησε για ακομα μια φορα.Οεοεοε πρωταθλημα μες το παλε!!!
Δεν ξέρω πολλά από μπάσκετ, δεν καταλαβαίνω πολλά απο διαιτησίες και στρατηγικές, είναι και ο πρώτος αγώνας που βλέπω ολόκληρος. Αλλά αυτός ο πούστης ο Σάρας είναι συγκινητικός πραγματικά!
αντε να δουμε!
το πιο σπουδαιο θα ειναι να μεινει ο μεγαλος Ζελιμιρ…
ρε γαμωτο την ιδια ενεργεια σαν αυτη που δειξανε στο τελος να ειχανε, δεν θα τους φοβομουνα
Δε με νοιάζει η νίκη.
Δε με νοιάζει ο συγκλονιστικός Μάικ.
Δε με νοιάζει το πρωτάθλημα - να το πάρουνε αφού το θέλουνε.
δεν νομιζω νεημλες. τι να ελεγε δηλαδη1
Να μην έλεγε τίποτα. Αν δεν είναι κάποιο extreme mind game το οποίο δεν μπορώ να το κατανοήσω ειλικρινά, είναι εντελώς άκαιρη η δήλωση. Μόλις μου γαμήθηκε και η διάθεση που είχα για τρελό χουνέρι μέσα στο ΣΕΦ, τι να πω
Τι έγινε;
Εγινε οτι ο Ομπραντοβιτς ειπε οτι σημερα ηταν σαν το τελευταιο του παιχνιδι στο ΟΑΚΑ.
Αλλα πιο πολυ σα να πεταξε το μπαλακι στους Γιαννακοπουλους μου φανηκε…
Χμμμμ , μαλιστα, ουτε λιγο δηλαδη δε μπορουμε?? Καποιος μας ριχνει καταρες??
Το σιγουρο ειναι οτι εχουν γινει συζητησεις. Επισης, αυτο που βγαινει απο τις δηλωσεις του Μεγαλου ειναι οτι θελει να μεινει… Ιδωμεν…
Mπορεί να γυρίζουν στο Σπόρτινγκ
[SPOILER]Ψάχνω να βρω δηλώσεις[/SPOILER]
Σοβαρα ρε μαγκες εκανε τετοια δηλωση ο Ζελικο;;;Αφου το μεσημερι γραφανε οτι μαλλον συμφωνησε για 2 με 3 χρονια ακομα.Τι να πω ελπιζω να ειναι ψεμματα γιατι μου χαλασε η διαθεση
I am here: http://tapatalk.com/map.php?qfhyfb
Sent from my iPhone using Tapatalk
αυτο ηταν “απάντηση” σε δημοσίευα που ειχε βγει τις προηγούμενες μέρες.
damage control που λένε και στο χωριό μου
νταξει ρε παιδια, αν θελει να φυγει ο ανθρωπος ας φυγει… να το σηκωσει στο εξοχικο και να φυγει… μας προσφερε τα παντα τοσα χρονια…
dr love διαβασε δηλωσεις Σαρας. ο τελευταιος που θελει να φυγει ειναι ο Ζοτς