Cynic τα πράγματα είναι απλά.
Εγώ ειμι η άμπελος η αληθινή, και ο πατήρ μου ο γεωργός εστιν.
Παν κλήμα εν εμοί μη φέρον καρπόν, αιρει αυτό, και παν το καρπόν φέρον καθαίρει αυτο ινα καρπόν πλείονα φέρη. 8O 
Εγώ βέβαια ούτε πλεονέκτημα είπα, ούτε τον όρο break χρησιμοποιήσα. Είπα “σπάσιμο έδρας”, σχήμα λόγου για το “διπλό”. Εξίσου βέβαια, βεβαίως, δεν πρόκειται να δικαιολογηθώ ΕΙΔΙΚΑ σε σένα, CountryJoe, για το πόσο σχετικός με το άθλημα είμαι.
samis δε σε πιάνω μαν. Τι είναι οι μπασκετόφατσες; :?
το θρεντ που κανονίζουμε και παίζουμε οι φορουμίτες μπάσκετ. συνήθως κυριακές μεσημεροαπόγευμα.
Dammit έχεις δίκιο.
οταν θα δηλωσουμε καποια μερα, θα σου πουμε αν θες.
Διαφωνω με οσους δικαιολογουν την χτεσινη ηττα του Ολυμπιακου λογω της διαιτησιας.Παρ ολαυτα δν γινεται να μν πουμε πως μπροστα στα ματια του Γκοντα ο Διαμαντιδης παταει γραμμη και ενω το βλεπει δν το δινει ,μονο και μονο για να μν πεσουμε στα ματια του Νειμλες τωρα.Κλαιν δλδ.Η διαιτησια μια χαρα πηγε τον Ολυμπιακο μεχρι το τελευταιο λεπτο.Εκει τον αδικησε και πιθανως εσκεμμενα.Και οπως και να το κανουμε ετσι ειναι το μπασκετ.Μια φαση στα τελευταια δευτερολεπτα μπορει να ειναι καθοριστικη.Ετσι ειναι η φυση του αθληματος.
Επισης να σταματησει το παραμυθακι περι “μπασκετικων” οπαδων του παο.Στραφηκατε στο μπασκετ αναγκαστικα επειδη τρωτε φαπα επι 15 χρονια στη μπαλα και αυτο επ ουδενι δν σας κανει γνωστες του αθληματος σωνει και καλα.Φυσικα δν μιλαω επι προσωπικου,αλλα γενικα.
Ωραιο ματς εχτες παντως.Ο Ολυμπιακος μεχρι και τοσερι του παο επαιξε υποδειγματικα στην επιθεση κυριως.Ο παναθηναικος δν ειναι φυσικα ξοφλημενος και το εδειξε χτες με αυτο το 16-0.Δν εχει ομως ενεργεια και αυτο φανηκε απ το γεγονος οτι καλυφθηκε η διαφορα,που αλλα χρονια μεσα στο ΟΑΚΑ θα ηταν ανεκδοτο.
πιστευω οτι ειναι ο καλυτερος τελικος τα τελευταια χρονια
Ο Γοντικας λεει θελει για προπονητη των Δωνη #-o αν ειναι δυνατον ρε μαγκες.Κατι μου λεει οτι δυστηχως θα παει ακλαυτος ο Φερειρα ε ρε κλωτσιες που θελετε ρε νουμερα.Στο μπασκετ πιστευω οτι θα το παρουμε σημερα το παιχνιδι στο Φαληρο.
δεν ξεκινησαμε καλα
λαθη , λαθη , λαθη… ξυπνατε ρε γαμωτο
Αυτο δεν ειναι ομαδα. Ο Ολυμπιακος δειχνει να το θελει περισσοτερο. Δεν γινεται να τρως 50 ποντους σε ενα ημιχρονο. Ολα λαθος…
εχουν παρει ολα τα ριμπαουντ.
Μονο ο Διαμαντιδης παλευει περισσοτερο απο τους αλλους
ΕΛΕΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ.
Kαι την Τεταρτη παλι δε θα γεμισει το κλειστο…
Απλα τραγωδια στο πρωτο ημιχρονο.Αυτο δεν ειναι παναθηναικος.Παρα πολλα λαθη μας εχουν παρει ολα τα επιθετικα ριμπαουντ τι να πω συνελθετε γρηγορα μπας και πεσει λιγο η διαφορα
I am here: http://tapatalk.com/map.php?j4q3tx
Sent from my iPhone using Tapatalk
καθαρο φαουλ στο τριποντο του Διαμαντιδη και δεν το εδωσε ρε
Ντάξει μια φάση είναι, άμα παίζουμε όπως έχουμε παίξει μέχρι τώρα, τι να 'χει να λέει;
εχει να λεει γιατι μειωσαμε την διαφορα
σφαγη ρε μασινχεντ
Οπωσδήποτε ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ (#-o:lol:) στον γαύρο για ένα πολύ καλό ματς -αν και όλοι ξέρουμε ότι ήταν και κάπως ασυνήθιστα εύστοχος. Παρ’όλα αυτά, το αξίζει το πρωτάθλημα (αν τελικά το πάρει) και με το παραπάνω, το σωστό να λέγεται.
Εμείς τώρα… Δίνουμε την αίσθηση, εκτός του χορτάτου όπως έλεγα πριν, σαν να υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από ένα πρωτάθλημα. Που μπορεί και να υπάρχουν, αλλά γιατί να το βγάζουμε στο γήπεδο; Μετά από τα 3 πρώτα ματς έχω αρχίσει να φοβάμαι όσο ποτέ την αποχώρηση Ζέλικο, έτσι όπως βλέπω τους παίκτες του (μας). Αν τελικά μείνει ο commander, θεωρώ αυτονόητη την αποχώρηση Καλάθη-Μάριτς-Λόγκαν-Σμιθ. Δε βάζω τον Σάτο σε αυτούς γιατί παρά την απαράδεκτη χρονιά, έχει δώσει δείγματα χημείας και καλού μπάσκετ στη θητεία του. Ανάλογα τις μεταγραφές και το στυλ της νέας ομάδας, μπορεί και να τον ήθελα. Αν δε μείνει ο Ζοτς, μένει να δούμε ποιοι θα ακολουθήσουν τον καπετάνιο εκτός πλοίου και θα τα πούμε μετά.
Αγωνιστικά αυτή τη στιγμή, αυτή η εικόνα τα λέει όλα
[SPOILER]
[/SPOILER]