TI XAΙΡΕΣΑΙ ΡΕ ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕ Η 15ΧΡΟΝΗ ΣΑΠΙΛΑ ΕΞΑΣΦΥΡΙΚΤΕ ΒΑΖΕΛΕ!
Εζησα να δω και τον γαυρο πρωταθλητη. Τι να πεις. Το αξιζε το πηρε. Ολα για καλο γινονται που λεει ο λογος. Δεν την φοβαμαι την ομαδα, ολα θα πανε καλα στο μελλον. Πιο δυνατοι θα βγουμε!
Και για βιντεο σαν το παραπανω που ποσταρε ο drenie, μονο συγκινηση.
Με μέση ένα βήμα πριν το χειρουργείο, το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να πλακώνομαι με Floydized, pumpkin, ChrisP και billrocki στα αντίστοιχα θρεντς.
Που μέχρι και αυτό δεν έχει και πολύ πλάκα δηλαδή όταν οι άλλοι μένουν στον οπαδικό χαβαλέ μας (έγινα και κλασσικός πλέον - εγώ και τα εικονογραφημένα) και όχι στο πόσο αγαπάμε το γαμωάθλημα.
Κανενας οπαδισμος.Καμια φανατιλα.Εχω επανειλημμενα πει οτι τον μπασκετικο ΠΑΟ τον γουσταρω καργα και πως εχω πανηγυρισει εξαλα αρκετες ευρωπαικες του νικες.Αλλα το να αναγνωριζεις την ανωτεροτητα καποιας ομαδας δεν ειναι κακο.
[SPOILER]και επιπλεον οχι,δεν μπορω να πω οτι αγαπω το μπασκετ.Μου αρεσει αλλα δεν το αγαπω οπως το ποδοσφαιρο.[/SPOILER]
Πάμε σε κάτι πιο σοβαρό από το να λέμε (αυτονόητα) μπαρμπούτσαλα;
Για ΠΑΟ αυστηρά λόγω θρεντ. Όλα δείχνουν ότι ο Ζοτς μένει. Δεν ξέρω καθόλου τι οικονομικά μεγέθη υπάρχουν πλέον, όμως είναι εμφανές ότι η ομάδα θέλει γερό restoration και όχι 2-3 μεταγραφές τύπου “βαθύ” roster όπως πέρυσι. Δηλαδή κάπως αυτονόητα εκτός οι Smith, Logan, Maric, Πατ (παναγία βόηθα), Κυρίτσης - ίσως και Sato.
Άρα έχουμε και λέμε: σίγουρα ένα guard-σκόρερ, ένα τεσσάρι με σουτάκι, έναν ψηλό και ενδεχομένως κι ένα τριάρι (εκτός αν το τεσσάρι είναι ο Μπάτμαν που πιστεύω ότι είναι ο μόνος τρόπος να ξαναπαίξει μπάσκετ ο Sato).
Καμιά άλλη ιδέα; ή παίκτες που σας αρέσουν/έχετε ακούσει;
Να υπαρξει η γνωστη επισημη ανακοινωση και μετα να τα πουμε αυτα καλυτερα?
Επισης ρε rocking, δε διαφωνω οτι μπορει να βοηθησουν, αλλα πρωτον δε θα το κανουμε εθνικη ελλαδος , δηλαδη οπως μας τα λες παμε για 9-10 ελληνες στο ροστερ και 2ον δε θα γινουμε συλλογη ταλεντων. Ποτε δεν επιλεξαμε παικτες μονο λογω ηλικιας, αλλα αναλογα αν μπορουν να κανουν αυτα που ζητα ο προπονητης
Δεν διαφωνω σε αυτο που λες, απλα αυτος ειναι ενας σιγουρος τροπος να χτισεις κορμο, εαν βγουν βεβαια οι παικτες σε βαθος χρονου. Και αυτο γιατι κακα τα ψεμματα, περιπτωσεις Μπατιστ δεν βρισκεις ευκολα. Σιγουρα ομως ο Ζελικο εχει την απολυτη εμπιστοσυνη ολων μας και αυτο το εχει κερδισει.
Καλα εννοειται πως ο,τι αποφασισει ειναι νομος. Απλα εμεις καυλαντιζουμε νομιζοντας πως ξερουμε μπασκετ
Απλα σου λεω οτι ειδικα που αποδειχτηκε πως κυριως οι ξενοι ηταν αυτοι που δεν υπολογιζονταν, οι μεταγραφες θα κινηθουν πιο πολυ στην ξενη αγορα. Θα δουμε
Αυτο που προεχει ειναι να ακουσουμε την ανακοινωση!!! Τιποτε αλλο!!
Μέχρι την ανακοίνωση, απλά ιδέες. Παππάς και Γιάνκοβιτς για μένα καλή φάση αλλά επειδή είναι σημαντικοί οι ρόλοι μέσα στην ομάδα, όχι γιούρια ταλέντα κι ότι κάτσει.
Έχω γουστάρει πολύ με τις φήμες για Dario Saric (KK Zagreb), 2.07 αλλά με πολύ περιφερειακό παιχνίδι και χειρισμό μπάλας. Θα τον ήθελα πολύ στη θέση του Smith, για παράδειγμα. Kalnietis (Zalgiris) πολύ καλός άσσος (αν τεθεί θέμα αποχώρησης Καλάθη) επίσης, Devin Smith/Keith Langford (Maccabi) και Bojan Bogdanovic (Ulker) δυνατά δυάρια.
εντιτ: άκυροι οι δύο της Μακάμπι, ανανέωσαν αμφότεροι.
Τωρα απο τους υποψηφιους για αποχωρηση, δεν ειμαι σιγουρος για Σατο. Δεν ξερω ισως να εχει να προσφερει κατι ακομα του χρονου, αν και φετος εκανε μεγαλο πισωγυρισμα συνολικα. Βασικα διαβασα οτι θελει να φυγει ο ιδιος, αλλα ποιος ξερει…