αυτα ειναι 3 μυρια…:-k
Τα βαζω εγω αμα λαχει… δε θελω να φυγει τωρα που παει να “γυρισει ο τροχος” και σηκωσε κεφαλι το Ολυμπιακακι, θα ξενερωσω[-X. Η Ομπραντοβιτς/Ιτουδης ή δεν κατεβαινουμε του χρονου στο πρωταθλημα:p
ειναι θεμα μπατζετ παιδες. λογικο να θελουνε και οι γιαννακοπουλοι να το ριξουνε. απλα ο ομπραντοβιτς εκτος των δικων του θα θελει ενα μπατζετ γυρω στα 12-15 εκ τουλαχιστον.
Αυτο το δεν τα βρηκανε με ανησυχει πολυ.Το θεμα ειναι να τα βρισκανε απο σημερα για να ξεκιναγε και ο σχεδιασμος της ομαδας.Για να δουμε τωρα τι θα γινει απο Δευτερα!!!
I am here: http://tapatalk.com/map.php?sxjcw0
Sent from my iPhone using Tapatalk
αν κρινω απο το πρωτοσελιδο της πρασινης σημερα…αστα βραστα
Αν διαβασες και το οπισθοφυλλο του κιτρινοφρουρου, τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα.
Εν τω μεταξυ, ευλογα βγαινουν οι εξης αποριες… Το μπατζετ ειναι 12 εκ. καθαρα ή 12 εκ με εφορια. Ολα μαζι (λειτοριυργικα εξοδα, τεχνικο τημ, γυμναστες κτλ κτλ) η μονο τα συμβολαια των παικτων και του ζοτς - ιτουδη. Γιατι καταλαβαινετε ευκολα πως μιλαμε για διαφορετικες καταστασεις. Ειδικα οταν η εφορια 40% η 45% δε θυμαμαι ακριβως υπολογιζεται επι των μικτων μισθων κι οχι των καθαρων.
Οπως και να χει, περιμενουμε μεχρι τη Δευτερα. Αλλα μετα μπορει και να ανοιξει ο ασκος του αιολου…
ΥΓ. ατακες τυπου “προκληση για την κοινωνια τα 15-16 εκ” (κι οχι τα 12-13 συμπληρωνω), “ηγεμονικο συμβολαιο”, “στο χερι του να μεινει” φερνουν στο νου δυσαρεστες αναμνησεις…
Για πες τι ελεγε αυτη η σαπιλα στο οπισθοφυλλο; Γιατι σαν χτισιμο αλλοθι μου φανηκε αυτο σημερα…
Στο υστερογραφο δεν καταλαβα που αναφερεσαι;
ενα αρκετα ψυχραιμο αρθρο. (ασχετα αν ο Μαγουλας μου τη δινει γενικα:lol:)
δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι εκείνο το κατάπτυστο εξώφυλλο της πράσινης και το ντου του Τράκη, δεν το έχει ξεχάσει ο Σέρβος
Δες μονος σου
Για το ΥΓ που λες αναφερομαι στο οτι αυτα τα χουμε ακουσει στο ποδοσφαιρικο τμημα…
Επισης, οι δηλωσεις περι ενωμενης οικογενειας και νεου Παναθηναικου και ¨ηγεμονικου συμβολαιου" και ¨μηνυματων σε εχθρους και φιλους" δε συνδυαζονται με το μπατζετ που ακουμε. (δε ξερουμε τι ακριβως ισχυει, ομως)
Επισης, ακουω απο διαφορους οτι ο Ολυμπιακος τοσο μπατζετ ειχε (12 εκ με την εφορια). Δε μου φαινεται και πολυ λογικο…
Eύχομαι κακό ψόφο στους δημοσιογράφους,που πέρα από επιεικώς άμπαλοι,δείχνουν πως είναι αχάριστοι καθώς κράζουν όσους γλύφανε και τους έδιναν ψωμί χρόνια τώρα.
Τι έγινε ρε;Πάει ο Παναθηναϊκος;Με το ζόρι θα περνάει στο τοπ-16;Τώρα γέρασε ο Μπατίστ;Καιρός για ανανέωση;
Και το κορυφαίο όλων…
ΓΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΛΑΘΗ;
Ρεσιτάλ τις τελευταίες μέρες,δείγμα για το τι φάρα μιλάμε.Βρε ουστ
Διαβαζοντας πρωτοσελια Κιτρινης, "πρασινο"φρουρο, αρθρα απο δημοσιογραφους πιο in δε γινεται κια βεβαιως πολλα σχολια στα sites (λες να μαι μαζοχα?), ακουω να λεγεται οτι με τους Γιαννακοπουλους στο τιμονι τα πραγματα ειναι εξασφαλισμενα, τοσα χρονια κανανε τοσα πραγματα κτλ κτλ.
Εδω ομως μιλαμε για αλλα δεδομενα. Ποια ηταν τα πραγματα που εφεραν τον Παναθηναικο στην κορυφη. Διοικητικη σταθεροτηα, αμετρητα λεφτα και το βασικοτερο αυτα τα λεφτα να τα διαχειριζεται οπως θελει ο καλυτερος. Εεεε, προφανως περα απο το πλανο τριετιας λεφτα δεν πεφτουν και κατα συνεπεια ειναι στον αερα ο Ζοτς.
Πως λοιπον μου βγαινει η Κιτρινη και μου λεει μια γροθια για τον Παναθηναικο του αυριο??
Περιεργα πραγματα…
Δυστυχως τα πραγματα δεν φαινονται καλα…
Μάλλον είναι… τυφλοί
Συγχαρητήρια στους διαιτητές των τελικών της Α1, έδωσε η ΕΣΚΑ αγνοώντας τις σκανδαλώδεις αποφάσεις υπέρ του Ολυμπιακού.
:razz:
Μαγκες απο τα δημοσιευματα των τελευταιων ημερων μαλλον πολυ δυσκολα θα μεινει ο Ζοτς μαζι μας και το ακομα χειροτερο που δεν θελω καν να το πιστεψω ειναι οτι χθες γραφτηκε για σεναριο τρομου με Πεδουλακη προπονητη!!!Οπως και να εχει αυριο θα μαθουμε τι θα γινει και ευχομαι οπως και ολος ο κοσμος του Παναθηναικου να ανατραπουν τα δεδομενα να βρεθει λυση και ο μεγαλος Ομπραντοβιτς να συνεχισει να ειναι μαζι μας
μακαρι να μεινει αλλα πολυ δυσκολο ειναι
Αν ημουν βαζελος, δε θα 'θελα να σκεφτω αλλο σεναριο απο Ιτουδη βασικο προπονητη, εφοσον φυγει ο Ομπραντοβιτς.
Εκτος αν προκειται να τον ακολουθησει, οπου παει.
και παλιοτερα ειχα ακουσει να λεγεται οτι ο διαδοχος του Ομπραντοβιτς θα ηταν ο Ιτουδης.
αυτο νομιζω πριν καποια χρονια παλι σε διαπραγματευσεις που ηταν για ανανεωση
Αυτο θα ηταν το καλυτερο σεναριο αλλα δυστηχως σε περιπτωση που φυγει ο Ζοτς νομιζω οτι θα φυγει και ο Ιτουδης μαζι.
Τι να πω;;;
Προσωπικα, δε θα μου αρκουσε να 'μαι ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ βοηθος προπονητη.
Πριν καποια χρονια του χε γινει προταση απο ισπανικη ομαδα, την οποια ειχε σκεφτει σοβαρα οπως εχει δηλωσει, αλλα προτιμησε να μεινει στην ομαδα.