Ας οπλιστουμε με κουραγιο… Τι να πω.
Αύριο το πρωί μπορεί να μη σηκωθεί και ήλιος. Όλα τα περιμένω φέτος πια…
Για μία ακόμα φορά οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έστειλαν το δικό τους μήνυμα παραμονής στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Ακριβώς στις 2 το αεροπλάνο που μετέφερε τον Ζοτς από το Ντουμπάι προσγειώθηκε στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Αρκετοί φίλοι του Τριφυλλιού είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς και περίμεναν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να βγει από την αίθουσα των αφίξεων.
Μόλις έγινε αντιληπτός, οι περίπου 70 πράσινοι οπαδοί άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ του ζητώντας του να παραμείνει στο τιμόνι του Παναθηναϊκού.“Θέλουμε να μείνεις, ξέρεις ότι σ’ αγαπάμε και ότι είμαστε εδώ για σένα” του είπαν χαρακτηριστικά. Τα ίδια είπαν και προς στον Δημήτρη Ιτούδη, ψάχνοντας να βρουν έναν… σύμμαχο στην προσπάθεια τους για την παραμονή του Σέρβου τεχνικού.
Του μίλησαν για λίγα λεπτά και στη συνέχεια λίγα άτομα τον συνόδευσαν μέχρι το αυτοκίνητο του και του φώναξαν χαρακτηριστικά φεύγοντας “Stay coach”(κόουτς μείνε).
Απαντώντας στον κόσμο ο “Ζοτς” τόνισε: “Το ξέρω ότι υπάρχει σεβασμός και για αυτό έχω μείνει τόσα χρόνια στην ομάδα”. Και συνέχισε λέγοντας “ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένεια μου, αλλά καταλαβαίνεται ότι [B]πρέπει να συζητήσουμε ξανά με τη διοίκηση για να φτιάξουμε το θέμα[/B]”, χρησιμοποιώντας τη φράση “to fix it”.
Για να καταλήξει: “[B]Αυτά που γράφουν οι εφημερίδες ότι δηλαδή τα χαλάσαμε για τα χρήματα είναι μαλ… (bullshit είπε χαρακτηριστικά. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα[/B]”.
σε καθε σαητ υπαρχει και μια διαφορετικη εκδοχη των οσων ειπε. Να δουμε…
εν τω μεταξυ ο Μπατιστ εκανε retweet κατι που του εστειλε ενας φιλος του…
¨Ah you got us worried fam! Do not forget the massive Greek family as well! No.8 should be retired at OAKA one day when you r gone¨

Eγω τα ιδια διαβασα σε οσα site μπηκα παντως.
πανω κατω ναι, απλα μερικες λεξεις που αλλαζουν μπορει να εχουν και αλλο νοημα…
τελος παντων, ειναι η πρωτη φορα παντως που εχω τοση αγωνια για ανανεωση συμβολαιου αθλητη-προπονητη
Το οτι το θεμα δεν ειναι οικονομικο το λενε ξεκαθαρα ολοι… Τωρα ο καθενας ας βγαλει ο,τι συμπερασμα θελει
αυτο ναι ετσι ειναι, απλα αλλου διαφαινεται οτι μενει, αλλου οτι παει προς να φυγει…
Ο Τρακης τα εκανε μπαχαλο παλι.Λιγο πριν την συναντηση βγαζει ανακοινωση με την οποια ζηταει εξηγησεις απο τον Ζοτς οτι αμα δεν ειναι το οικονομικο τοτε ποιος ειναι ο λογος;;Μαλλον το διαζυγιο ειναι θεμα χρονου!!!http://www.gazzetta.gr/a1-andron/article/297655-kaloyn-ton-zots-na-dosei-eksigiseis
Μεγας μαλακας…
Εδω και χρονια.Απορω πως ο Θανασης και ο Παυλος αφησαν τα ηνια της Καε σε αυτον τον καθυστερημενο.
ε λ ε ο ς
ΕΛΕΟΣ
Καλα μπορεί να εχει και δίκιο. οχι 16 αλλά 12. εκει δεν έμειναν οτι διαφωνούν? οπότε τι είναι.?οικονομικό
Και παλι δεν γραφεις τετοιο κειμενο. Αν και μαλλον θεμα αξιοποιησης των χρηματων εινα και οχι το νουμερο των εκατομμυριων…
Αυριο θα απαντησει οριστικα ο Ζοτς αν και τα ρεπορταζ λενε οτι υπαρχουν μεγαλες διαφορες αρα πολυ δυσκολα τα πραγματα
Eιναι μεγαλος gloryhunter ο Ζοτς όντως,να δουμε που θα παει
:(:(
Όχι γαμώτο 
Πικρα μεγαλη…:!:
Αλλο πρωταθλημα απο του χρονου.Αλλο ελληνικο μπασκετ καλυτερα.