Παναθηναϊκός

:evil:
Δεν ξέρω τί διαβάζετε εσείς στη δήλωση του Ζοτς, εγώ αυτό που διαβάζω είναι “ήθελα να μείνω αλλά για διάφορους λόγους δεν μπορούσα”. Αυτό πιστεύω ότι λέει, χωρίς να το πει ανοιχτά, και τα υπονοούμενα περί σεβασμού ενισχύουν αυτή μου την αίσθηση. Για μένα είναι σχεδόν ξεκάθαρο ότι αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (μην τ’ ανοίξω) έχει διώξει απ’ την ομάδα τον Ομπράντοβιτς.

Προσπαθώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου κατ’ αρχήν και λέω, τώρα οπωσδήποτε, και μόνο, Ιτούδης.

τι να πεις για τον αντιπαλο σου? ο ανθρωπος αλλξε τον παναθηναικο και τον εκανε πρωταγωνιστη. αυτο μονο. μακαρι να συνεχισει να εχει επιτυχιες.

και να μην τον εδιωξε ο τρακης θα φαει πολυ κραξιμο του χρονου! το τι εγινε ενας θεος το ξερει!

Πραγματικα κριμα, θλιβερη ειδηση. Μεγαλη μορφη ο Ζελικο.

Κακό μαντάτο. Ότι χειρότερο για τον ανταγωνισμό ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Το πρωτάθλημα που θα πάρει του χρόνου ο Ολυμπιακός θα έχει την ιδια αξία με τα πρωταθλήματα του Παναθηναικού την περίοδο 2003-2006, [SPOILER]ΜΗΔΕΝΙΚΗ[/SPOILER]

Ναι ενώ μετά το 06…

Τελος πάντων,αντε μπας και ξεχασουμε το πικ εν ρολλ:p

ΣΕ ΜΙΣΩ ΓΑΜΗΜΕΝΟ 2012, ΣΕ ΜΙΣΩ ΓΑΜΗΜΕΝΟ 2012, ΣΕ ΜΙΣΩ ΓΑΜΗΜΕΝΟ…

Φλοϋντάιζντ σήμερα έχουμε πένθος. Συνεπώς, ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ.

…[-X

Γιατί τι είπα;Πες ότι δεν έχω εκθειάσει τον Ζοτς ως κορυφαίο προπονητή και θα έρθω να σε πλακωσω ε.

Τι να λεμε,τα αυτονόητα;

Όχι, αλλά κάνεις πλακίτσα, κουβεντούλα σε χαλαρό στυλ κτλ. Δε σε σηκώνει η ατμόσφαιρα σήμερα.

Έλα έλα, στρίβε σιγά σιγά και ξαναέλα άλλη φορά.

Bγηκαν δελτια και επισημως ανακοινωθηκε…

Τοσα πραγματα εχω να πω, εβαλα τα κλαματα, κυριολεκτικα

Οκ,ερχομαι σε λίγο.
Παντως εχουν ακουστει ονοματα για Ελληνα προπονητή,σοβαρά.Η ιστορία ήταν γνωστή και αναμενόμενη,οι Γιαννακοπουλαίοι για πολλούς λόγους (και πολυ σοβαρούς)δεν μπορούν πλέον,δεν πρέπει να τους κατηγορήσει ΚΑΝΕΙΣ.
Ο Δημητράκης είναι άλλη υπόθεση,δεν ξερω πόσο έπαιξε αυτό ρόλο,αλλα πιστεύω πως ο Ζοτς δεν ξεχνα το ότι πήγε να γίνει κατι πολυ ασχημο με το Μαρουσι καποτε.

Τελος παντων

Με γύρισες 16 χρόνια πίσω:

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κουμπάρο και άμεσο συνεργάτη μου Δημήτρη Ιτούδη για την εξαιρετική μας συνεργασία όλα αυτά τα 13 χρόνια.

μαλλον μας σποιλαρισε τον επομενο προπονητη.
το μονο που ελπιζω τωρα ειναι να μην φυγει και ο διαμαντιδης πραγμα που το θεωρω δυσκολο :frowning:

Πούλο κι ο από πάνω

Πάω από site σε site μήπως και βρω κάπου να γράφει ότι δεν ισχύει… Λες και μας κόψανε το χέρι και από το μούδιασμα δεν μπορείς καν να πονέσεις ή να κλάψεις

Δεν ασχολούμε και τόσο πολύ με τα εσωτερικά του Παο παρά μόνο με τα αγωνιστικά και δεν ξέρω και πολλά για τα κατορθώματα του ιού Γιαννακάπουλου αλλά ομολογώ αυτή την εξέλιξη δεν την περίμενα. Δεν είναι μόνο θέμα Παο αλλά και εθνικής ομάδας αφού πολλοί παίκτες έφτασαν στο σημερινό επίπεδο λόγω Ζοτς.

Τελος εποχης!!!Με πηραν τα ζουμια ρε πουστη δεν αντεξα.Ημουν πιτσιρικας 20 χρονων οταν πρωτοκαθησε στον παγκο του παναθηναικου και τωρα εχω πατησει τα 33!!!Ντροπη και μονο που αυτος ο ανθρωπος δεν εκλεισε την καριερα του στον Παναθηναικο.Μου γαμηθηκε η ψυχολογια ρε γαμωτο

…μεγάλος προπονητής, μεγάλη προσωπικότητα, μεγάλα και τα έργα του…καλή συνέχεια:):!:

[ Δεν μπορω να το πιστεψω ρε πουστη δεν μπορω