Ρε μαλακες σταματηστε… Απο το πρωι εχω πλανταξει:(
κριμα ρε γαμωτο!!!
πιστευα οτι δεν θα εφευγε ποτε
Είναι η εποχή που τελειώνουν όλα τα παραμύθια μας. Κανένας προπονητής δεν είναι για πάντα, κανένας παίκτης δεν είναι για πάντα, κανένας οδηγός αγώνων, κανένα συγκρότημα, κανένας σκηνοθέτης, κανένας ήρωας δεν κρατάει για πάντα. όλα κάποτε τελειώνουν - και περιμένω να δω ποιο αρχίδι θα πείσει το παιδάκι που όλοι έχουμε μέσα μας, ότι ο Ζοτς έφυγε, ότι ο Μακρέι πέθανε, ότι οι Nevermore διαλύθηκαν, ότι ο Αλβέρτης κι ο Καντονά σταμάτησαν κι ότι θα πεθάνει κι ο Iommi.
Πείστε με ότι όλα αυτά γίνονται όντως - κι όχι μόνο γίνονται, αλλά εγώ πρέπει να τα δέχομαι κιόλας γιατί…έτσι είναι η ζωή. Πείστε με - τι περιμένετε; Να είναι όλα πρόσκαιρα και με ημερομηνία λήξης (έστω και 13 χρόνων), να είναι όλες οι εμμονές μας εφήμερες κι όλα τα παραμύθια να τελειώνουν στο “ζήσανε αυτοί καλά” κι εμείς ξεκρέμαστοι με την αθωότητα γαμημένη από τα μάτια.
Άντε ντε. Κυνισμό - αυτό δεν απαιτεί η εποχή; Δε γελάει με αυτούς που ονειρεύονται, με τους εμμονικούς και τους ρομαντικούς; Γελάστε ρε καριόλια, μπορείτε
ωπα μεγαλε αυτο ειναι ακυρο να το πεις.
machine head όταν λέμε “θεός ο Iommi” δεν εννοούμε ότι είναι κυριολεκτικά αθάνατος, έτσι;
Ούτε πιστεύω ότι εννοούσε ο άλλος ότι θα πεθάνει αύριο ή τον άλλο μήνα ας πούμε. Αλλά μεταξύ μας, σε λίγα χρόνια δε θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε κι αυτό;
ναι καταλαβα τι θελει να πει ο φιλος Nameless Dead.
ολοι πεθαινουμε αλλα δεν χρειαζεται να το γραφουμε χωρις να εχει γινει σοβαρο πολυ.
Εχει ξαναειπωθει στο παρελθον αυτο που ακυρωσαν την συναυλια τους και εγινε ντορος.
GRACCHUS αν είναι ετσι, ολοι το ίδιο αποτέλεσμα θα έχουμε. δεν βλέπω να το λεμε για όλους
Τίποτα δεν κατάλαβες αλλά δεν πειράζει.
Mε σκοτωσες…
10 χρονων πρεπει να μουνα που πηγα στον πρωτο αγωνα μπασκετ στο γηπεδο. Στο Σπορτιγκ, γηπεδουχος η ομαδα των Πατησιων. Ο Ζελικο στο παγκο πρωτη χρονια. Απο κει και περα αμετρητες χαρες, αμετρητες φορες με ενα χαμογελο απο δω μεχρι το Bay Area φευγοντας απο το γηπεδο.
Οταν σκεφτομαι οτι πιτσιρικας παιζοντας στην ομαδα του Σπορτινγκ μπασκετ, και ειχαμε προπονηση μετα την ομαδα του Παναθηναικου βγαινει ο Ομπραντοβιτς και σηκωθηκα (ο μονος), να του σφιξω το χερι…
Οι αναμνησεις απο το παρκινγκ του ΟΑΚΑ και του Καραβελ ειναι νωπες ακομα…
Ρε πουστηδες μας καταστρεφετε ο,τι εχουμε και δεν εχουμε. Οχι, θ’ αντεξουμε!
οκ κανενα προβλημα 
Nα αγιασει το χερι του Ντινο Ρατζα
Ο Δημητράκης κατάντησε χειρότερος του Τζίγγερ. Δυστηχώς μαζί με Ζοτσ θα φύγει Ιτούδης και δεν θέλω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο του Μητσάρα. Κάτι ανέκδοτα για Γκέρσον να τα ξεχάσουν. Οικογένεια Γιαννακόπουλου και επίσημα τέλος από σήμερα καθώς χάσανε και το τελευταίο αποκούμπι τους. Ακόμα και οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές τους, τους βρίζουν. Κλειστό του χρόνου θα πέφτει τρελή κλωτσοπατινάδα με την Τρόικα που έχουν βάλει εκεί μέσα, έπεφτε που έπεφτε δυο χρόνια τώρα. Ο Παναθηναϊκός δεν θα πεθάνει. Όπως πολεμήσαμε τους Βαρδήδες και εχουν γίνει θετικά βήματα για την αποχώρησή τους, έτσι θα διώξουμε και τους τράκηδες και ας αναλάβει ο κανένας. Τάφο καλύτερα παρά να γίνω ο Ικάρος Καλλιθέας της Ευρωλίγκα.
To να μιλάει Παναθηναϊκος για την οικογένεια Γιαννακόπουλου με φράσεις “τελος απο σήμερα κτλ” είναι τουλάχιστον ηλίθιο.
Όποιος ξέρει γνωρίζει και όποιος δεν ξέρει τον Ζοτς ε ας κοιτάξει και λίγο.
Στην ίδια πρόταση παρακάτω γράφω “τελευταίο αποκούμπι”. Μονάχα αυτό τους κρατούσε ακόμα. Ε, σήμερα το χάσανε κι αυτό. Τα τελευταία δύο χρόνια κάνανε χειρότερα εγκλήματα από όσα διέπραξαν οι βαρδήδες 30+ χρόνια τώρα, συν τις μαλακίες στον ερασιτέχνη τα προηγούμενα. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ. Προδοτόπουλοι και με τη βούλα, τα καταστρέψανε όλα για τον κωλοεγωϊσμό τους.
Ακριβώς όπως τα λέει ο post_digital.
Μαύρη μέρα σήμερα.
Φυσικά δε χρειάζεται να αναλύσω γιατί συμφωνώ (και εγώ) μ’ αυτά που γράφει ο post digital…
Kαταλαβαίνω την στεναχώρια,και εγώ στεναχωριέμαι άπειρα διότι είμαι κολλημένος οπαδός του αθλήματος και συν οτι με τον Ζοτς εχω περασει και ενα καλοκαίρι όμως παιδιά όλοι κάτι παίρνουν και κάτι δίνουν.
Πήρε πάρα πολλά και έδωσε πάρα πολλά.Λάθη έγιναν αλλά για μένα υπήρχαν και τραγικότερα.Τα δύο αδέρφια αντιμετωπίζουν και άλλα προβλήματα,δεν υπήρχε περίπτωση να μπορούσαν να συνεχίσουν να διοικούν αυτοί,για αυτό και έβαλαν τον Δημητράκη και πρόεδρο τον Αλβέρτη(καθόλου τυχαία κίνηση).
Και κλασσικά, ένας οπαδός του Ολυμπιακού υπερασπίζεται τη διοίκηση του Παναθηναϊκού απέναντι σε οπαδούς του τελευταίου…
Πόσες και πόσες φορές το έχουμε δει στο ποδόσφαιρο, τώρα θα το βλέπουμε και στο μπάσκετ.
Ό,τι και να πει κάποιος λίγο θα είναι.
Δεν μπορεί, δεν χρειάζεται και δεν πρέπει ίσως να εξηγήσει κανείς τίποτα.
Πάντα θα υπάρχει ελπίδα να γυρίσει.
Σεβασμός. Μόνο.
Επειδη εχουν την αισθηση οτι θα ειναι απο πανω το κανουν… Οσο για τον Ζοτς κραταγε την ομαδα σαν οικογενεια βγαζαμε υγεια και γι’αυτο ειχαμε τις επιτυχιες που ειχαμε ( σαφως και με τα χρηματα που εδιναν οι κοντοι).Αλλα τα χρηματα δεν κανουν τις ομαδες και σιγουρα οχι τις συνεχομενες επιτυχιες.