Μεγαλο ψεμα αυτο.Εμεις τα λεγαμε χρονια τωρα για τους ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ . :!:
Κατα τ αλλα,ποτε δν περιμενα πως στο ακουσμα αυτης της ειδησης η πρωτη μου αντιδραση θα ηταν λυπη …
Επισης για τα περι αποχωρησης και τα λοιπα που “φορτισμενα” συζητατε υπαρχει πολυ συζητηση και παρασκηνιο,αλλα δν λεω τπτ προς το παρον για να μν με διωξουν και μενα απο το ταπεινο τουτο θρεντ .
Δν εχει νοημα να πω τι ξερω εγω για να φανω εξυπνος ή δν ξερω τι και σορυ αν φανηκε ετσι.Ουτως η αλλως δν θα μεινει τπτ κρυφο λεω εγω …
Αυτο που ηθελα να τονισω με το σχολιο μου ειναι πως οι αντιδρασεις των περισσοτερων σας και τα σχολια εν προκειμενω εγιναν εν θερμω και πως η αιτια/ες και οι ευθυνες της αποχωρησης του Ζοτς μπορει να ποικιλουν ή να ειναι κατι που δν εχει ειπωθει ακομα ή να ειναι συνδυασμος καποιων απο αυτα…
Ειμαι σιγουρος πως μολις ηρεμησουν τα πνευματα,θα συζητηθουν και εδω πολλα πραγματα περα απο τους αφορισμους …
Eπειδη και εμεις μπορει να ξερουμε διαφορα η να ακουμε πολλα και το θεμα ειναι τοοοσο ευαισθητο για μας, ο καθενας ας εχει τη γνωμη του.
Κατα τη γνωμη μου παντως δε θα καταλαγιασει τιποτα, μας τα χουνε καταστρεψει ολα, σε ολα τα τμηματα, σε ολους τους τομεις… Ενας θεος ξερει τι επεται απο δω και στο εξης.
Η ισπανική as.com αναφέρει για τη λύση της συνεργασίας: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αφήνει τον Παναθηναϊκό ύστερα από 13 χρόνια. Ο Σέρβος τεχνικός επιβεβαίωσε ότι θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό μετά από 13 χρόνια επιτυχίας στον πάγκο κι αφού κέρδισε όλους τους τίτλους σε συλλογικό επίπεδο, [SIZE=“6”]μεταξύ των οποίων πέντε ευρωλίγκες.[/SIZE]
διαβαζω αυτο το αποσπασμα σε σαητ…μπαινω στην θεση του Ισπανου που θα διαβαζε αυτο…τι θα σκεφτομουν; ποσο θα τον ηθελα στην ομαδα μου;
Εγω γράφω αυτό που πιστεύω,τι να υπερασπιστώ;Τον Θανάση;Αλλά μην τρελαθούμε τώρα ότι είχε ο ΠΑΟ άσχημη διοίκηση και φταίνε για τα πάντα αυτοί επειδή σε 10 χρόνια έχασε…ενα πρωτάθλημα και μετά από 13 χρόνια ο Ζοτς από κει που είχε την ομάδα λευκή επιταγή πλέον θα φύγει.
Η διοίκηση έχει κάνει και μαλακία(την μεγαλύτερη για μενα)και με τον Σπανούλη.
Τέλος πάντων,εμένα μου φαίνεται πραγματικά αστείο το να βρίζουν συνολικά τους Γιαννακοπουλαίους οπαδοι του ΠΑΟ.
Τέλος πάντων όντως υπάρχει πολυ παρασκήνιο και πρεπει να υπάρχουν και πράγματα που δεν θα τα μάθουμε ποτέ.Προσωπικά τις σκέψεις μου θα τις πω καποια αλλη στιγμη.
Αλλά πραγματικά ας μην νομίζει κανένας ότι ο Παυλος και ο Θανάσης δεν εκαναν οτι μπορουσαν για να κρατησουν τον Ζοτς,ειναι λογοι που δεν γράφονται σε φόρουμ(και ολοι τους ξερουμε λιγο πολυ)που δεν μπορουσαν να συνεχίσουν να ειναι μπροστά
Bασικά αυτό που θέλω να πω με λίγα λόγια είναι πως άλλο ο Δημητράκης(που ειναι βασικος λογος που φευγει)και αλλο τα αδέρφια.Αν μπορούσαν θα ηταν αυτοι μπροστά,αλλα καπου εδω ξεκινα το παρασκηνιο
Βασικα μεγαλο λαθος που αφησαν τον Τρακη να μιλησει με τον Ζοτς αν ηταν και ο Θανασης στο ολο σκηνικο νομιζω οτι παρα τα περσινα λαθη ο Ζοτς θα υπεγραφε χωρις δευτερη σκεψη.Τι να πω ακομα δεν μπορω να το πιστεψω!!!
Ρε Φλοϋντάιζντ, όταν ο post digital γράφει, και μάλιστα δυο (2) φορές ότι το μπάσκετ ήταν το “αποκούμπι” των Γιαννακοπουλαίων, και οι υπόλοιποι τονίζουμε πόσο δίκιο έχει, εσύ τί σκατά δεν καταλαβαίνεις; Το θρεντ λέγεται “Παναθηναϊκός” και όχι “μπασκετικός Παναθηναϊκός” και συνεπώς η γνώμη που σχηματίζουμε για τον οποιοδήποτε “παναθηναϊκό παράγοντα” διαμορφώνεται από τη συνολική παρέμβασή του στα του συλλόγου. Και ο post digital, για άλλη μια φορά το λέω, εξήγησε πλήρως τους λόγους για τους οποίους ο παναθηναϊκός οπαδός έχει κάθε δίκιο να θεωρεί τη στάση και το ρόλο ΚΑΙ των Γιαννακοπουλαίων προδοτική, εχθρική, υπονομευτική για την ΟΛΟΤΗΤΑ που λέγεται Παναθηναϊκός. Έχει να κάνει και με το ποδόσφαιρο, και με το μπάσκετ, και με τον ερασιτέχνη, και, και, και. Τί ζόρι τραβάς να μας πείσεις ότι “εντάξει τί να κάνουν κι αυτοί”;
Το γεγονός ότι ο Δημητράκης έχει κερδίσει 11,5εκ στήνοντας τον αγώνα με την Ξάνθη το 2008 και στερώντας ένα πρωτάθλημα απ’ την ομάδα στα 100 της χρόνια κιόλας σου κάνει? Ότι έχει χρησιμοποιήσει τακτικές χειρότερες και απ’ το Τζίγγερ, μπουκάροντας σε σπίτια οπαδών και καίγοντας τα αμάξια τους επειδή του κάνουν κριτική, κριτική, όχι βρίσιμο σου κάνει? Το γεγονός ότι πέρσυ βγάλαμε ανακοίνωση τονίζοντας τα κακώς κείμενα (http://www.kriti13.gr/home/index.php?option=com_content&task=view&id=340&Itemid=1) και έφαγε τα λυσακά του να μάθει ποιοι είμαστε και απειλούσε σου κάνει? Το γεγονός ότι όπως έχει δηλώσει ο Θανάσης οφ δι ρέκορντ ότι τους πείραξε το σύνθημα “ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ” επειδή ποτέ δεν τραγουδήθηκε κάτι παρόμοιο γι αυτούς και ένας απ’ τους λόγους που πολέμησαν την πολυμετοχικότητα σου κάνει? Το γεγονός ότι αν η Λεωφόρος κινδυνεύει με κατεδάφιση αυτή τη στιγμή είναι επειδή ο Θανάσης ως πρόεδρος του ερασιτέχνη υπέγραψε τους απαράδεκτους νόμους της Μπιρμπίλη περί διπλής ανάπλασης, ανταλλάσοντας στην ουσία τη ΛΕΩΦΟΡΟ με τη διαχείριση του πάρκινγκ στο Βοτανικό ευγενική χορηγία Τζίγγερ σου κάνει? Το ότι έδιωξε τον Βλάσση απ’ το Βόλλευ σου κάνει? Το ότι παλιότερα δεν άφησει τον Τεγόπουλο να πάρει τμήματα του ερασιτέχνη? Το ότι τον διάλυσε τελείως και χρωσταέι καταγεγραμένα πάνω από 3 μύρια χώρια τα κρυφά σου κάνει? Όποιος έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών και μπορούσαν να επέμβουν, τον έδιωξαν. Βλάσσης, Πατέρας, Σισέ, Νίνης και τώαρ Ζοτς. Όσο για τις λευκές επιταγές, άστο καλύτερα. Όταν μιλάει ο Ζοτς για “σεβασμό” δεν αναφέρεται στα οικονομικά αλλά να μην επεμβαίνουν στη δουλειά του. Ποιος είναι ο τράκης που θα πει στο Ζέλικο να διώξει Μπατίστ, Σάρας, Τσάρτσα, Κάιμακ? Ποιος είναι ο τράκης που θα κάνει ντου στα αποδυτήρια μετά από κάθε ήττα? Όχι η απώλεια του πρωταθλήματος δεν μας πείραξε, επειδή αυτή ομάδα έχει κερδίσει το δικαίωμα να χάνει. Το χθεσινό μας πείραξε, μας πόνεσε, δεν υπάρχουν λόγια. Αποφράδα ημέρα που όμοιές της μπορώ να πω ήταν εκείνο το απόγευμα στη Ριζούπολη και η Παιανία. Κρίμα. Αντίο Μεγάλε!
Ναι είχε μια φαγούρα ο Ζοτς για το τι έκανε ο Δημητράκης με τους οργανωμένους,το πρωταθλημα στο ποδόφαιρο και και και…Ένα πράγμα συγκεκριμένο τον ενόχλησε και αυτό ήταν ότι είχε γίνει μεταξύ τους πριν χρόνια με το Μαρούσι,και η παρουσία του Αλβέρτη δεν είναι καθόλου τυχαίο γεγονός μεσα στο σχήμα+οτι ηθελε,οπως παντα,να κανει υψηλο ανταγωνισμό.Ούτως ή άλλως κάτι τέτοιο φαίνεται και από τις δηλώσεις του Μπατιστ,οτι πρώτο μέλημα ήταν η ομάδα να μπορεί να συνεχίσει να ειναι ψηλά.
Ολα τα αλλα σεβαστά για τον κάθε Παναθηναϊκο αλλα με τον Ζοτς καμία σχέση
Και εγω συμφωνω με Γκρακχο και post digital ο κοσμος απο χθες βραζει με την οικογενεια.Δεν ειμαστε αχαριστοι και δεν ξεχναμε οσα προσφεραν αλλα τα δυο τελευταια χρονια τα εχουν κανει ολα πουτανα.Το πεντελικον ηταν η αρχη του τελους!!!
Για μενα παντως ο Τρακης (σαν ατομο) δν μπορει να ειναι η αιτια.Γτ πολυ απλα αν οι “μεγαλοι” οι κοντοι θελανε να μεινει ο Ζοτς ,δν μπορει να μν ξερανε πως ο τρακης δν ειναι το καταλληλο επικοινωνιακο μεσο .Διαφωνεις κανεις ?
Οποτε ο τρακης ηταν ή το “μεσο” της απομακρυνσης ή οταν βρεθηκε στο προσκηνιο ηταν ηδη προ τετελεσμενων γεγονοτων .
Και ισως να γινομαι κουραστικος,αλλα αυτα που λεει ο ποστ ντιτζιταλ και ξαφνικα συμφωνουνε ολοι,καποιοι τα λεγανε απο τις εποχες του “ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ” …
Σου 'χα μιλήσει από παλιά για ‘κείνες τις χαλασμένες κιθάρες
πίσω από τζάμια θαμπά κι αραχνιασμένες γωνίες
όνειρα που δε χρειάζονταν και τα διώχνουμε
σ’ όλα τα σπίτια βλέπω κάτι κιθάρες με σπασμένες χορδές
Που μου φέρνουνε θλίψη, που μου φέρνουνε θλίψη
που μου φέρνουνε θλίψη
Που μου φέρνουνε θλίψη, που μου φέρνουνε θλίψη
που μου φέρνουνε θλίψη
Λίγες φορές έχω φύγει απ’ την πίσω πόρτα
[B]Εδώ λείπει η 5η και η 6η Λα και η Μι ρε Δημήτρη[/B]
Τόσα τραγούδια τα ξεχάσαμε τόσες νότες τόσες νότες
γιατί δηλαδή έπρεπε να περάσει τόσος καιρός