Ενταξει ας ειμαι αμυριστος απο το αθλημα. Εγω θελω το καλο της ομαδας μου. Στ αρχιδια μου κι ο Πεδουλακης κι ο καθε Πεδουλακης. Δε μου φταιει αυτος βεβαια.
Θα ήταν σίγουρα πιο safe επιλογή, αλλά για μένα η μπογιά του είναι περασμένη.
Για να μην παρεξηγουμαι, δε λέω ότι ο Πεδουλάκης είναι η ιδανικότερη επιλογή.
Λέω ότι δεν αξίζει χλευασμό.
εγω απλα βγαζω καπελο στον nameless. προφητης λεμε…:lol:
Που να μου κοβότανε η γλώσσα από τα γόνατα ρε πούστη μου…
Αμυριστος και συ…
Οποιοσδήποτε πέρα από Μεσίνα, Πιανιτζιάνι, Ιτούδη την ίδια μουρμούρα θα προκαλούσε.
Οι 2 πρώτοι αποκλείονται για οικονομικούς λόγους.
Θα γουστάρατε τίποτα αλχημείες με Σάρας?
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάτσω να συζητήσω γιατί ένας προπονητής που η προυπηρεσία του είναι σε Περιστέρι, Μακεδονικό, ΠΑΟΚ, ΑΓΟΡ και ΑΕΚ είναι “λίγος” για Παναθηναϊκό. Πήραμε για προπονητή έναν ενίοτε σχολιαστή της τηλεόρασης, αυτό τα λέει όλα.
Δεν ενδιαφέρομαι να χλευάσω τον ίδιο τον προπονητή/άνθρωπο, ουσιαστικά πραγματοποιεί ένα όνειρο του (φαντάζομαι), αλλά την επιλογή. Που είναι γελοία. Αυτά τα “δεν αξίζει χλευασμό” τα ακούω βερεσέ. Over and out.
Αυτό κι αν δεν λέει τίποτα.
Προπονητής που δε θεωρείται λίγος, δεν έρχεται με τα λεφτά που δίνει τώρα ο ΠΑΟ.
Εχετε λίγο υπόψιν για τι καταστάσεις μιλάμε;
Rudolf (και φαντάζομαι το ίδιο ρωτάει και ο Floyd), μου λέει ότι πήρα έναν προπονητή με δυναμική ομάδας θέσεων 3 έως 6. Εξ ου και ο παραλληλισμός με τηλεόραση. Αυτά τα καραγκιοζιλίκια τα κάνουνε οι προπονητές-γυρολόγοι φίλε μου, τα μπασκετικά αντίστοιχα του Βαγγέλη Βλάχου και του Σούλη Παπαδόπουλου. Ε ναι, μιλάμε για καταστάσεις που θα παλεύουμε να μπούμε στην οχτάδα της Ευρώπης με όσο το δυνατόν λιγότερες εικοσάρες στην πλάτη, περαστικά μας.
Είσαι υπερβολικός. Ο Άρτζυ είναι μέσα στους καλύτερους Έλληνες προπονητές. Στην τιβί έχει σχολιάσει και ο Ζούρος. Επίσης ο Άρτζυ έχει κάνει φοβερά πράγματα (Περιστέρι early 00s, Μακεδονικός), μέτρια και άσχημα.
Στην 8αδα δεν μπήκαμε με Ζοτς και υπερ ρόστερ επίσης.
Λίγος ο Πεδουλάκης, ok, αλλά τι άλλες επιλογές έπαιζαν για τα δεδομένα?
λιγα για τον Σουλη ε
Το ζήτημα Nameless δεν είναι αν ο Πεδουλάκης είναι λίγος για τον ΠΑΟ.
Εγώ συμφωνώ μαζί σου ότι είναι.
Το ζήτημα είναι ότι αν ερχόταν κάνας Ζντοβτς (που δεν έχει κάνει ούτε το 1/10 απ’ αυτά που έχει κάνει ο Πεδουλάκης) ή, ακόμα χειρότερα, αν κάνατε κάνα αστείο με Σάρας τώρα δε θα μίλαγε κανείς σας με τα ίδια απαξιωτικά σχόλια.
Μην το λες αυτο.Εγω προσωπικα για τον Σαρας ειχα πει για βοηθος μια χαρα αλλα για πρωτος με την καμια ουτε ο Ζντοβτς εκανε για τον Παναθηναικο αλλα αυτο με τον Πεδουλακη ξεπερασε καθε προσδοκια :roll:
τι ακριβως εχει κανει ο ζντοβτς που τον κανει καλυτερο απο τον πεδουλακη?
Ας τσακωθουμε για Ζντοβτς vs Πεδουλακης!!!
“ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση του σχεδιασμού για το ρόστερ με το οποίο ο Παναθηναϊκός θα μπει στη μάχη της νέας σεζόν [B]έχοντας ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στους τίτλους?[/B]”
Με Πεδουλακη η Γιουρι θα επιστρεψουμε στους τιτλους, που εχασε ο αχρηστος…
Για μενα και οι δυο ειναι τραγικοι.Ελπιζω να σε καλυψα 
Εγώ πάντως ξέρω ότι στο ματς με Ολίμπια στο ΟΑΚΑ, ο Ζντοβτς μας είχε ρίξει τη φέρμα του αιώνα στην άμυνα. Όχι πως μπορείς να κρίνεις έναν προπονητή από ένα ματς μόνο, αλλά μόνο άχρηστος δεν είναι με την τακτική που είδα εγώ τότε.
δεν παει να πει οτι επειδη εφυγε ο ζοτς δεν θα ξαναπαρουμε τιτλο. μην ξεχναμε οτι και ο ολυμπιακος και ολους τους φετινους παικτες του να κρατησει θα ειναι πολυ διαφορετικος. το βασικο αυτη τη στιγμη θεωρω οτι ειναι να κρατησουμε τον κορμο μας!
Ξερεις κατι? Ποτε κανενα καλοκαιρι τα τελευταια χρονια δε κοιταζαμε τι κανει ο γαυρος. Τωρα δλδ μπαρτζωκα αυτοι, αρτζι εμεις? Ε, οχι ρε πουστη μου. Διαλυεται η ομαδα ρε!