Παναθηναϊκός

το ξεραμε ομως οτι αυτο θα κρατησει οσο εχουμε τον ομπραντοβιτς στον παγκο! οποιονδηποτε αλλο και να ειχαμε δεν θα ειχαμε αυτη τη σιγουρια! ακομα και τον μεσινα που λεει ο λογος!
φετος κατα τη γνωμη μου θα ειναι η πιο σημαντικη χρονια για το μελλον της ομαδας και χρειαζεται στηριξη και οχι αμφισβητηση επειδη πηραμε ελληνα προπονητη.

Και πιστευεις οτι με Πεδουλακη θα μεινει ο κορμος;;;Εγω παντως οχι

ο διαμαντιδης θα μεινει γιατι εχει και αλλον ενα χρονο συμβολαιο και κανει ενθαρρυντικες δηλωσεις. βουγιουκας, καιμακογλου, περπερογλου δεν μου φαινεται οτι θα φυγουν λογω πεδουλακη. γενικα η παραμονη των παιχτων ειναι περισσοτερο θεμα διοικησης μου φαινεται.

Για Διαμαντιδη και εγω νομιζω οτι θα μεινει αλλα τους αλλους τους βλεπω πολυ χλωμους.Τι να σου πω ρε μαν μακαρι να εχω αδικο

Το πρόβλημα δεν είναι ο Πεδουλάκης, ούτε τα λεφτά, καθώς και από τα 12 μύρια που έταζε στο Ζοτσ έπεσε κάτω από τα 10 και ο Ζοτσ έφτυσε τα 3 μύρια από τα μεμέτια στη μάπα τους συν τα 30 μπάτζετ και όλοι θυμόμαστε πολύ καλά ότι έμεινε 2 χρονιές παίζοντας στο Σπόρτινγκ με παίκτες σαν το Μασλαρινό. Το πρόβλημα είναι ένα και λέγεται Δημήτριος Γιαννακόπουλος, ο άνθρωπος είναι πυροβολημένος και αναξιόπιστος. Ας έλεγε απ’ την αρχή έτσι κι έτσι έχουν τα πράγματα, και ο Ζοτσ θα έμενε και ο κόσμος θα στήριζε, αντ’ αυτού έχει βάλει τους λογής λογής Μπουρλάκηδες να αρθρογραφούν στα σάιτ και να κάνουν το άσπρο-μαύρο τόσες μέρες.

Φίλε cynic αντιλαμβάνεσαι φυσικά πως το να γραφει το onsports για την… απεριόριστη εκτίμηση που τρέφει ο ζοτς στον πεδουλάκη είναι σαν να γράφει ο γαύρος πως το να βρίσει πέρυσι ο μαρινάκης τον σισέ ήταν ιδέα του… βαλβέρδε!

Τι θα γράψουν τα τρακο-μμε, ότι είναι κακός; Ένα κάρο ύμνους θα γράψουν για τον άρτζι. Και μετά από τα κάποια πρώτα πιθανά θετικά αποτελέσματα τον οκτώβρη θα γράφουν για τον… νέο αέρα πεδουλάκη και την ανανέωση που είχε απόλυτη ανάγκη ο παο!

Αν ο τράκης ήταν χοντρός κι είχε άσπρο μουστάκι, θα τον μπέρδευα με τον κόκκαλη!
8)

Aυτο ακριβως λεω maxwel, αν παρακολουθεις λιγο παραπανω στο φορουμ, θα καταλαβαινες ευκολα τι αποψη εχω για το ζητημα. Παντως οχι οτι ο Ζοτς εχει χρισει διαδοχο τον Αρτζι :wink:

Η ουσία είναι πάντως αλλού.
Δεν διαλύεται ο μπασκετικός Παο. Απλώς νομοτελειακά ακολουθεί (αργοπορημένος) την από χρόνια φθίνουσα - οικονομικά και ποιοτικά - πορεία του ελληνικού μπάσκετ, που κι αυτό με τη σειρά του ακολουθεί τη φθίνουσα πορεία του ελληνικού κράτους.

Περισσευούμενα λεφτά δεν υπάρχουν, κι όσοι έχουν ακόμα κάμποσα κόβουνε τις (αθλητικές) σπατάλες για να συνεχίσουν να τα έχουν. Ζοτς, Ιβκοβιτς και αρκετοί λαμπεροί παίκτες αποχωρούν, ως κι οι επιτυχημένοι φέτος Αγγελόπουλοι δεν μπορούν να κρατήσουν τον… Πρίντεζη, τα μπάτζετ πέφτουν, ο Παοκ, ο Άρης και το Μαρούσι που μέχρι πρόσφατα είτε έπαιζαν ευρωλίγκα είτε αλώνιζαν στα Eurocup τώρα τα βλέπουν με το κυάλι…
Θολούρα.

Πόσο θα άντεχε κι ο Παο να λειτουργεί με οικονομικούς όρους Τσσκα; Κάποια στιγμή θα πέφτανε οι προδιαγραφές και, είτε θα αναγκαζόταν ο Ζοτς να δουλέψει με αρκετούς φτηνούς ατάλαντους και 1-2 ακριβούς μονάχα, είτε θα έφευγε.

Ε, προτίμησε να φύγει. Το θέμα είναι πως η όλη διαχείριση που έκανε στα πράγματα ο τράκης ήταν από αδιάφορη μέχρι… κοκκαλική!

Ναι cynic, πιθανότατα έχεις δίκιο, απλώς όταν βλέπω λινκς του onsports γυαλίζει το μάτι μου…
:?

πηραμε Σισοκο

http://prasinanea.gr/football/article1836408.ece

και τελος ο Σατο

http://prasinanea.gr/basket/article1836738.ece

Χειρότερος από τον Κωλομητρούση που πήραμε αποκλείεται να είναι ο Σισόκο

Αυτο.Τον ηθελε και ο Φερειρα

http://www.greenzone.gr/2012/06/apothewsh-zeliko-sth-thessalonikh.html
Οπου και να πηγαινεις θα σε αποθεωνουν ρε αρχοντα!!!

Παει και ο Καλαθης . Εκλεισε στην Λοκομοτιβ Κουμπαν για δυο χρονια.

Ελα αυτο ειναι χαρμόσυνο κανονικα

Χα χα χα. ΝΑΙ αλλα περυσι ειχε παιξει πολυ σημαντικο ρολο στην πορεια προς το Ευρωπαϊκο

Κουμπάν…ΛΟΛ μου θέλεις και Ντάλας, βλάχο αγροκαλλιεργητή… στο καλό και να μας γράφεις

Να ναι καλά ο Ζοτς.Κατά τα άλλα απλώς έκανε κάτι που κάνει κάθε σοβαρός περιφερειακός στο σωτήριο έτος 2011,έβαζε κάποια σουτ απ’εξω.

Το ότι διάφοροι άμπαλοι τον έβγαλαν νεο ηγέτη του ΠΑΟ και κάτι τέτοιες πίπες,πρόβλημά τους.
Στο καλο και να μας γράφει,ειδικά άμα έφυγε για τα λεφτά είναι μηδεν.

Εγω βλεπω οτι ενας ενας την κανουνε.Καπου διαβασα οτι η Ρεαλ θελει τον Μπατιστ και ακομα δεν ξερουμε τι θα γινει με βουγιουκα,καιμακογλου και περπερογλου.Το μονο καλο νεο ειναι οτι εφυγε ο Σατο :slight_smile:

O Μπατιστ το είχε δηλώσει πριν φύγει ο Ζοτς πως θέλει να είναι σε ομάδα υψηλού επιπέδου εννοώντας ότι άμα δει οτι δεν γουστάρει θα φύγει.