Δεν είμαστε εμείς εμπαθείς απέναντι στον τράκη, αλλά ο τράκης σε εμάς. Δε γίνεται να ξέρεις τι και πως, αλλά πίστεψε με αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή,.
Μόνο ο Πατέρας τα κατάλαβε αυτά τα παιδιά τελικά… 
Κανεις δε μπερδευει τιποτα, νομιζω. Και με τα αν που λες δε τα ξερω. Ας εμενε κι ο,τι αποφασιζε θα το στηριζα, αληθεια.
Για τον Πεδουλακη που λες, προφανως δε μου φταει ο ο ανθρωπος, μου φταιει οτι ειναι προπονητης στον Παναθηναικο. Και γι αυτο αλλοι ειναι υπευθυνοι. Και ναι αφου εχει βγει ξεκαθαρα μπροστα ο Τρακης, απο δω και περα ο,τι γινει ειναι αυτος που θα επωμιστει τις ευθυνες, σωστα? Δηλαδη, αμα κρατουσε το Ζοτς (λεεεεμε τωρα, κανουμε υποθεσεις, μαλακια) θα εβγαινε κανεις να κραξει τον Τρακη. Δεν νομιζω… τακη

Οι δηλώσεις μετά τον τελικό νομίζω εξηγούν πολλά. Ο Ζοτς κωλοχαρούμενος θέλοντας να μείνει στην ομάδα και να συνεχίσει μαζί με τον Διαμαντίδη. Λίγο καιρό μετά ο Παύλος ανακοινώνει την αποχώρηση. Κι εκεί στράβωσαν όλα.
Απλά αναφέρω ότι είναι άλλο θέμα τα στραβά του Ζοτς, άλλο ότι είναι παπάρας ο τράκης, και άλλο ο Πεδουλάκης.
Σωστο το τελευταιο. Τα “στραβα” του Ζοτς, ας τα συζητουσαμε αν ειχε μεινει μεταξυ καυλαντας και ενω τετοιον καιρο (3 ιουλιου) θα χε κλεισει το 95% του ροστερ…
Ο Τρακης ειναι αυτος που ειναι, δε χρειαζεται περαιτερω αναλυση. ΑΛΛΑ εφοσον εχει βγει μπροστα (καλως η κακως) ο,τι κινησεις εγιναν, γινονται (?) και θα γινουν τις παιρνει πανω του. Και οσο και να μην ευθυνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ αυτος για τη φυγη Ζοτς, το χει παρει πανω του.
Ο Πεδουλακης κι ο καθε Πεδουλακης που θα ερθει, δε μας φταιει σε τιποτα - η δε θα επρεπε να μας φταει, οπως στην μπαλα δε μας εφταιγε ο Μιτου κι ο Ραγκουελ, αλλα αλλοι πιο ψηλα. So simple
Καταρχήν το Πεδουλάκη μην τον αναφέρεις καν ούτε για οικονομία συζήτησης, δε μου φταίει σε τίποτα, αλλά δε γίνεται να φέρνεις προπονητή που δεν ξέρει καν αγγλικά. Έλεος ρε πούστη μου. Άλλο Ζοτσ και άλλο Τράκης δεν συμφωνω. Οι Γιαννακόπουλοι είχαν που είχαν την τρέλα να σκάνε τόσα γκάφρα τόσα χρόνια, στ’ αρχίδια μου κιόλας, και στ’ αρχίδια μου που σταμάτησαν να σκάνε, αλλά σκέψου αν είχαν άλλο προπονητή ή άλλους καθώς άλλαζαν συχνά πριν πόσα παραπάνω θα είχαν σπαταλήσει μόνο και μόνο στη θέση του Μπατίστ ας πούμε, ποιος τον έκανε πάικτη. Επίσης ειδικά τις δύο τελευταίες χρονιές αρκετοί παίκτες δεν θα κάθοντουσαν με τα χρήματα που έκατσαν αν δεν υπήρχε ο Ζοτσ στον πάγκο. Έχεις φαγωθεί όμως με τα στραβά, ναι είχε στραβά και εγώ έχω και εσύ έχεις, κάθησε όμως και Σπόρτινγκ δυο χρόνια άνευ στόχων στην Ευρώπη με Μασλαρινούς, έκλανε και καλύτερες προτάσεις για να μένει στον Παναθηναϊκό τόσα χρόνια. Είχε δημιουργηθεί άλλη σχέση πέρα από καθαρά στεγνά οικονομική και σε αυτό παίζει μεγάλη σημασία και η αγάπη του κόσμου, η ομάδα ήταν στο απυρόβλητο και προστατευόταν και στις δύσκολες στιγμές, είχε κερδίσει το δικαίωμα να χάνει και αυτό ειδικά στην ελλάδα δεν έχει ξανασυμβεί με καμιά άλλη ομάδα σε κανένα άθλημα.
Θα σκασει λετε βομβα πολλων μεγα-τονων? Κυριολεκτικα και “μεταφορικα”?
Παίρνετε σοφοκλη? 
Θα φάμε όλο τον Σκλαβενίτη σε 10 μέρες, τέτοια βόμβα θα σκάσει. Γελοιοποίηση σε όλα τα επίπεδα, εδώ επιστράτευσαν δηλώσεις νο.6 στην “κίτρινη” για να αποδείξουν ότι ο Πεδουλάκης είναι ένας κι άλλος κανένας, με τις ευλογίες του Ζοτσ λέει ανέλαβε. :?:?:vibrate:
Α σε 10 μερες θα γινει η δουλεια. Ωραια πραγματα! [-X
Τα στραβά του Ζοτς τα αναφέρω για κουβέντα κι επειδή είναι κουραστική η αγιοποίηση. Τόσο πολύ τον αγαπούσαμε που μετρούσαμε 10χιλιαρα κόσμου σε κάθε αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.
Ρε απλά πράγματα, το μπάτζετ πέφτει. Έχεις να δώσεις 10 ευρώ για να φέρεις έναν προπονητή. Έχεις τάδε επιλογές. Ε απ’τις καλύτερες είναι του Πεδουλάκη, τι να κάνουμε τώρα. Άλλες προτάσεις?
Σοφοκλής μαζί με Ίαν ναι, μην τον φέρουν για αντί-Βουγιούκα μόνο.
Αυτό με το Σκλαβενίτη είναι το κλασσικό ρατσιστικό σύνθημα?
Διαβάζουμε απίστευτα εδώ μέσα όπως το ότι στα αρχιδια μας που τα σκάγανε οι Γιαννακοπουλαίοι,αν δεν είχαν Ζοτς θα πήγαιναν στον γκρεμό τα λεφτά,λες και ο Ζοτς δεν είχε λευκή επιταγή την ομάδα και πάντα πάρα πολύ καλά λεφτά να φέρει οποιον θέλει.
Τωρα για κάτι αγάπη κόσμου κτλ στο άθλημα μπάσκετ στην Ελλάδα του 2000+,ναι οκ,ασχολίαστο.Όποτε την θυμόταν κανένας.
Επίσης να ρωτήσω κάτι άλλο.Μιας και τα αδέρφια δεν μπορούν πλέον να είναι στο τιμόνι για πολλους λόγους(για οποιον το εχει καταλάβει)τι θα θέλατε να κάνουν αυτήν την στιγμή;
Να την δώσουν τελείως και να φύγουν ή κάτι αλλο ξερω γω,σοβαρα ρωταω
Θα σου απαντήσω μονάχα στο τελευταίο σκέλος, για τα υπόλοιπα δε με αφορά τι νομίζεις, καθώς δεν είσαι Παναθηναϊκός. Προτιμώ να είχαν αποσυρθεί τελείως και να αναλάμβανε ο κανένας, να το έλεγαν στα ίσια, δεν έχουμε πια λεφτά, κουραστήκαμε, παρά αυτό το παιχνιδάκι που παίζεται ειδικά με τα μμε για εγγυήτρια δύναμη και “Παναθηναϊκό του αύριο” και… και… και ποζεριές του μαλάκα. Και ναι δεν γουστάρω να μου φέρουν ούτε χοντρό, ούτε δέκα μέρες στην ομάδα, έχω άλλη οπτική επί του θέματος. Όσο περισσότερο κάτσει στο τιμόνι ο Τράκης τόσο ευκολότερα θα ξεχαστούν οι Παύλος/Θανάσης.
Καλά, προσπερνάω το “δεν είσαι Παναθηναϊκός”, και ρωτάω το απλό
Ποιος θα αναλάβει μια ομάδα χωρίς γήπεδο, χωρίς σοβαρά έσοδα?
Αν υπήρχε κάποιος, θα είχε ήδη φανεί.
Τράκης με μαλακίες και χαμηλό μπάτζετ η μόνη ρεαλιστική λύση.
Επίσης ακόμη περιμένω ονόματα προπονητών που θα επιλέγατε εσείς με χαμηλό μπάτζετ…
Μπα, να μείνει μόνος ο τράκης, περισσότερο θα στήριζα αν παίζαμε Τάφο παρά τώρα, έχασε κάθε έρεισμα. Όσο για το θέμα μπάτζετ είναι αστεία η πρόταση. Εδώ δεν έχει κατασταλάξει καλά καλά στο ύψος, απ’ τα 12 έπεσε ούτε αυτός δεν ξέρει στα πόσα. Παντελονάτος. Επαναλαμβάνω δεν ήταν το θέμα μπάτζετ ο κυριότερος λόγος φυγής Ομπράντοβιτσ, οπότε το βρίσκω ανούσιο να μπω στη διαδικασία που λες, όταν και εφόσον δεν προσέγγισε καν τους παίκτες και να τους προτείνει μειώσεις για να δει ποιοι θα δεκτούν και ποιοι όχι και μετά να οριστεί θέμα μπάτζετ.
Εντάξει το “δεν είσαι Παναθηναικός” δεν λεει κατι.Εχω προπονηθεί με την ομάδα και και.
Εκτός αν εννοείς ότι δεν είμαι οργανωμένος κτλ κτλ οπότε πάσο.
Αυτό που λεει ο Ρουντολφ.Θεωρείς ότι το να έφευγαν τελείως οι Γιαννακοπουλοι θα ήταν πιο ομαλό από αυτό που γίνεται τώρα;
Και σίγουρα ο Ζοτς δεν έφυγε μόνο για τα λεφτά αλλά,κακά τα ψέμματα,το σκέφτηκε ΚΑΙ αυτό.Και με τον Τράκη έχουν γίνει χειρότερα πριν 4 χρόνια,όμως παρέμεινε επειδή ήταν και οι κοντοί φυσικά.
Ο Ζοτς είναι σε μία ηλικία ότι πρέπει για κοουτσάρισμα και σίγουρα μετράει και αυτό για έναν άνθρωπο που απλά δεν θέλει να χάνει και να παίζει πάντα στο υψηλό επίπεδο.Το ίδιο και για τους παίκτες,βλ. δηλώσεις Μπατίστ πριν καιρο
Επίσης το αντίστροφο.Έστω πως δεν είχαμε κρίση,οι κοντοί δεν έμπαιναν μέσα,όμως το πρόβλημα υγείας υπήρχε και δεν τους επέτρεπε να συνεχίσουν(όπως τώρα που είναι βασικός παράγοντας),έφευγαν και έβαζαν τον Τρακη μπροστά(με Αλβερτη επίσης,μην το ξεχνάμε βασικό αυτό για όποιον ξερει τι εχει παιχτεί)και με το ίδιο μπάτζετ πανω κατω.
Τι λες οτι θα έκανε ο Ζοτς;
Ναι,δεν ήταν θέμα μπάτζετ ο Ζοτς, σύμφωνοι, αλλά δεν μίλησε κανείς για κάτι τέτοιο, αλλά για το ότι το μπάτζετ είναι χαμηλότερο (έχει σημασία πόσο? κάθε καλοκαίρι δηλαδή ξέραμε το ακριβές πόσο και τώρα που δεν το ξέρουμε φταίει ο τράκης?)
και η λύση του προπονητή δεν μπορεί να είναι επιπέδου Μεσίνα, ούτε και Πιανιτζιάνι. Γιατί υπάρχουν Τούρκοι και Ρώσοι που σκορπίζουν δολάρια. Και ποσά εκτός λογικής, τα οποία θα προτιμήσουν. Άρα μιλάμε για φθηνότερες και λύσεις.
Τι Τάφο, δεν παίρνει λέμε άνθρωπος την ομάδα. Δικό της γήπεδο αναφέρεις τον Τάφο?
Πάμε πάλι τώρα στις 2 ερωτήσεις που δεν απαντήθηκαν?
Kαλα αν ανοιξουμε το θεμα “γηπεδο” δε θα τελειωσουμε ουτε του παραχρονου. Αλλου παπα ευαγγελιο ειναι αυτο 
εμαθα οτι οριστικα εκλεισε ο Μπραμος.
Ο Νικ εφυγε απο την ομαδα??
Εφυγε, ναι.