Παναθηναϊκός

Ναι εφυγε

που πηγε?Ρωσια?
η μιση ομαδα θα αλλαξει τελειως βλεπω

Λοκομοτιβ Κουμπαν

Ο μεγαλος Αρτζι θα βρει την λυση μην αγχωνεσε [-X

καλα ειναι πολυ νωρις ακομα

Το θεμα ειναι οτι η υγεια που εβγαζε αυτη η ομαδα χαθηκε με την φυγη του Ομπραντοβιτς οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω ο Ζοτς ειχε κερδισει το δικαιωμα να χανει πραγμα πολυ σπανιο.Τωρα στης πρωτες στραβες το κραξιμο θα παει συννεφο και αυτα που ειχαν γινει στο παρκινγκ του οακα και στο καραβελ θα ειναι απλα μια αναμνηση γλυκια

Πιστεύω κι εγώ ότι ο Τράκης είναι ο συντομότερος τρόπος να… απομυθοποιηθούν τάχιστα όσα αναμφισβήτητα προσέφεραν εδώ και 3 δεκαετίες οι κοντοί.

Θα μείνει στην ιστορία ως «[B]Τράκης ο Αποκαθηλωτής[/B]».

Από την άλλη, αν έφευγαν τελείως, ο Παο θα διαλυόταν, θα χρεωκοπούσε, κλπ. - πράγματα ατιμωτικά για αθλητικό τμήμα του τριφυλλιού με τέτοια ιστορία.

Νομίζω τελικά φίλε Post_Digital ότι έχεις άδικο. Είναι καλύτερη έστω αυτή η τωρινή κατάσταση. Κάλλιο τα λίγα από το ντροπιαστικό τίποτα.

Και κάτι ακόμα: δείτε αυτό του Παπαδογιάννη.
Λέει πολλά.

www.gazzetta.gr/mpasket/article/304960-ena-tetarto-toy-tipota

αναμενομενο!!

Τι σχεση εχει αυτο? Οι οπαδοι τον πηρανε?

Oποτε τωρα να φανταστω δε θα τρωει ολο το Σκλαβενιτη ε? :stuck_out_tongue:

χαλαρωστε-μια χαρα ομαδα θα φτιαξει ο Πεδουλακης. Εννοειται οτι το μπατζετ επρεπε να πεσει. Ασε τους Τουρκους να τα σκανε…:-k

ΜΠΡΑΜΟΣ
ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

λογικα επιστρεφει και ο Νικολας - εαν μεινουν και Μπατιστ με Τσαρτσαρη - υπαρχουν οι βασεις για κατι καλο.

Τα μαλλια μου θα πεσουν… και τα θελω

Ωραια,για πες μας πως θεωρεις ότι πρέπει να στηθεί η ομάδα

Το “να καθόταν ο Ζοτς και θα φτιαχναν ολα” δεν είναι απαντηση προφανως.

Εσενα τι σε νοιαζει τοσο πολυ?

Αν με διαβαζες για μενα το ποτηρι ξεχειλισες που εφυγε ο Ζοτς. Τελος.

Ουτε Πεδουλακης ουε σχορτσνιτης, ουτε τιποτα δε μου φταινε. ΟΚ?

Μα προφανώς δεν το λέω από την μεριά της διοίκησης αλλά από την μεριά του παίκτη, αφού αυτός γουστάρει να πηγαίνει σε μια ομάδα που οι οπαδοί της τον έλεγαν χοντρό και πουτάνας γιο και ότι έφαγε όλον τον Σκλαβενίτη εμένα δεν μου πέφτει λόγος, απλά μια υπενθύμιση έκανα! 8)

Απλως καταντα βαρετό το όλο θέμα πλεον.Ας μιλήσουμε και λιγο για μπασκετ.

Εκτος αν δεν μας αφορά στην τελικη και τοσο το αθλημα,και η ομαδα,παρα μονο ο Ζοτς και ο Τρακης

Τρελενομαι ρε φιλε μ αυτα που μου λες αληθεια. Δε μ ενδιαφερει η ομαδα μου λες? Επειδη ακριβως με ενδιαφερει θεωρω οτι επρεπε να παραμεινει ο προπονητης. Ακριβως επειδη με ενδιαφερει η ομαδα θεωρω οτι ο dpg θα κανει κακο. Κι εγω θα ειμαι για ακομα μια χρονια στο κλειστο για την ομαδα, ΟΚ? Οπως ημουνα και σ αλλα αθληματα που δεν πηγαιναν καλα.