Παναθηναϊκός

Ναι οκ,αλλα έφυγε πλεον,παπαλα,καπουτ πως το λενε.Γραψαμε τις απόψεις μας,διαφωνήσαμε,στοπ.

Εδώ προσπαθείτε να μας πείσετε,με 0 επιχειρήματα επι του θεματος,οτι η ομαδα θα γινει Α.Ο. Φαρσάλων#-o

Λίγο ήρεμα,εγώ πιστεύω ότι ο Πεδουλάκης κολλάει με την φιλοσοφία της ομάδας(του Διαμαντίδη βασικα)και θα στρώσει όσο μπορεί.Παίρνοντας παίκτες νεους πιο μετα(οπως ο Παππας που ειναι και Παναθηναικος το παιδι)θα μπορεσει να κανει μια σχετικα ομαλη μεταβαση

Ακόμα και το άπαρτο κάστρο του γυναικείου βόλλευ έπεσε φέτος. Μαύρη χρονιά… :frowning:

Επειδη πραγματικα ειμαι ασχετος, για γραψτε μου ο Πεδουλακης πως κολλαει με τη φιλοσοφια της οαμδας? Εγω δεν τον εχω δει να κανει κατι τα τελευταια χρονια. Επισης, δεν ξερει καν πως ειναι να σηκωνεις ενα τροπαιο, οποιδηποτε.
Δε τα λεω ειρωνικα, αληθεια. Αν θες να με διαφωτισεις, ευχαριστως.

Έχετε καταντήσει ανυπόφοροι μερικοί. Άλλη η οπτική του cynic και μένα, άλλη η δικιά σας. Κανενός δεν γίνεται να αλλάξει. Το να προσπαθείτε όμως να βάλετε λόγια στο στόμα μας που δεν είπαμε ποτέ είναι κουραστικό. Στ’ αρχίδια μου και τα συστήματα και όλα, έχω προσωπικό πρόβλημα με τον τράκη και θέλω να τον δω να φεύγει σκυμμένος, δεν με ενδιαφέρει πλέον τι θα κάνει η ομάδα, ο στόχος μου είναι άλλος και θα τον εκφράσω στο γήπεδο είτε με φωνή είτε με πανό. Απλά τα πράγματα. Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις που μου υποβάλετε έχουν απαντηθεί μέσα από τα γραφόμενά μου, ελέφαντες δεν είμαστε.

Ουτε ο Παπανικολάου ήξερε όταν έπαιζε απέναντι στις 2 κορυφαίες ομαδες της Ευρωπης,ούτε ο Μάντζαρης,ούτε ο Σλουκας κτλ.Το μαθανε.

Καταλαβαίνεις πως δεν βγαίνει λογικη ετσι

κλαιω με ποστ απο πανω

Καλα, σοβαρολογεις, ειναι 4 χρονια πιο μικρος απο το Ζοτς, λες και ειναι κανας που αρχισε τωρα - πχ Κατσικαρης και περιμενουμε να κανει τα πρωτα του βηματα.

Μα τι θες να σου πω.Ερχεται ο άλλος ο φωστηρας και λεει “δεν μας νοιαζουν τα συστηματα κτλ κτλ κτλ” λες και εσυ “δεν ξερω πειτε μου” και μου λες για το αν ξερει να σηκωνει κουπες!:lol::lol:

Θες να σου πω οτι εχει κανει καλες ομαδες;Ναι εχει κανει,και παρόλο που δεν συμφωνω με την φιλοσοφία του,εχει βγαλει πολυ καλο μπασκετ.
Τωρα το αν θα το καταλαβεις ή οχι προβλημα σου.Συζητάμε σε διαφορετικη βαση όντως.

Ηταν μου μας εμαθε και μπασκετ η πιο επιτυχημενη ομαδα του αθλητισμου

Πιο πολύ ασχολούνται οι γαύροι πλέον με το αγωνιστικό κομμάτι απ’ ότι εμείς.

Ρε τι γίνεται που λέει και μια ψυχή :lol::lol:

Τελος παντων, γελαω γιατι νομιζεις οτι δε ξερω απο μπασκετ… Συνεχιζε να μου απαντας με υφακι…

Το ιδανικο σάουντρακ για συζήτηση εδω περα στο μπασκετ.

ο πεδουλακης επαιζε στον παναθηναικο πολλα χρονια πριν αρχισει η ομαδα να ρολαρει.τοτε που το μπασκετ ηταν σαν ερασιτεχνικο.εχει ματωσει τη φανελα και ξερει μια χαρα τι ειναι μπασκετ. η φιλοσοφια του ειναι πολυ κοντα στου ζελικο - ολα ξεκινανε απο αμυνα και ηταν και αυτος ενας λογος για τον οποιο φανταζομαι επιλεχθηκε - απο εκει και μετα … ολα θα φανουν στο γηπεδο - μεγαλος ο Ζελικο αλλα ειχε και απλετο χρημα να παιζει απο πισω - τωρα που τα πραγματα ειναι σφιχτα θα δειξει…

–>χαλαρωστε λιγο - το μπασκετακι ειναι ενα παιχνιδι - δεν νομιζω καποιος απο εσας να βγαζει λεφτα απο αυτο - γιαυτο … ηρεμια…

Δικαίωμα του καθενός να εκφράζεται και να πράττει όπως πιστεύει.

Μια ειλικρινής απορία μου είναι η εξής: Είναι μεγαλύτερη η αγάπη για τον Διαμαντίδη, τον Τσαρτσαρή, τον Mike και όποιον άλλο μείνει και φοράει αυτή τη φανέλα ή το μίσος για τον υιό Γιαννακόπουλο;

Μη λέμε τα προφανή. Κι εγώ θέλω αύριο να αλλάξουν τα πάντα με κάποιο μαγικό τρόπο, να επιστρέψει ο Ζοτς και να κάνει άλλος κουμάντο, αλλά γίνεται;

Η αγαπη για τον Παναθηναικο ειναι πανω απ’ ολα . + -

Ωπα μην λες ψαγμενιες,στο θρεντ για την jazz κτλ αυτα.

[SPOILER]Δεν χρειάζεται να πως συμφωνώ φυσικα[/SPOILER]

Συνεχιζεις και ειρωνευεσαι…

Αφού λοιπόν δεν μπορούμε να έχουμε τον Ζέλικο, ας δούμε τι γίνεται κι ας προτιμήσουμε να στηρίξουμε τους παίκτες αν δίνουν το 100% για την ομάδα.

Δεν ξέρω αν είναι λύση να πάμε να κάνουμε πόλεμο, μπας και διαλυθεί η ομάδα, φύγει ο Τράκης και επιστρέψει ο Ζέλικο. Αν έχω καταλάβει καλά (δεν ασχολούμαι και πολύ) υπάρχει και αυτή η προσέγγιση.

Ωπα,σιγα,μαζεψε μαγκια το θρεντ και δεν μας χωραει

Δεν ειρωνεύομαι κανέναν,εγώ κουβέντα κανω.Κάποιοι τους ενδιαφέρει το άθλημα και εχουν παραδεχτει την ομαδα απειρες φορες και κάποιοι άλλοι κανουν τον οπαδικο ντορο τους.
Νο προμπ.

Για το μπασκετακι μιλαω ο ανθρωπας,ουτε στην μπαλα μπαινω και μιλαω ουτε πουθενα,να πεις οτι εχω κανα θεμα/κόλλημα κατι.

Λεμε που λεμε για Ζοτς,να θυμόμαστε τι εχει πει για οπαδους και φίλους άπειρες φορές σε συνεντεύξεις τύπου:wink:

[SPOILER]Εδω ο αλλος σου ειπε για το γυναικείο βόλευ,εμενα βρηκες να μου πεις για ειρωνεία και καλά.Σοβαρα; :lol: [/SPOILER]

1 Δε εχω σπασει ποτε κανενα πληκτρολογιο, οποτε αραξε.

1. Ειρωνευεσαι συνεχως. Εδω ειναι το θρεντ του Παναθηναικου. Δεν λεγεται ουτε μαπσκετικος Παναθηναικος, ουτε μπασκετ γενικα κι αοριστα. ΕΥΤΥΧΩΣ, υπαρχουν καποιοι που βλεπουν το συλλογο, συνολικο κι οχι μεμονωμενα.

2. Τι εχει πει? Μην προβοκαρεις, ψηλε. Σε λιγο θα μας πεις οτι εκραζε και τους οργανωμενους. Αστο.

Για το spoiler, τι να πω ρε φιλε, μπηκε εγραψε καποιος κατι, στα τετοια μου…

Ακόμη περιμένω απάντηση, ονόματα προπονητών χαμηλού μπάτζετ που θα θέλατε αντί για τον Πεδουλάκη…
Αν οι οργανωμένοι θέλουν να διώξουν τον Τράκη, ας είναι. Υπερπαπάρας, αλλά είναι ο τελευταίος που φταίει και για τον Ζοτς και για ό,τι οδήγησε στη φυγή του από πέρσι.
Φταίνε οι Γιαννακόπουλοι? Χωρίς αυτούς δε θα υπήρχε εξάστερος και εσύ μου’χεις χαρίσει κλπ, ναι οκ, προφανώς κι αυτοί έκαναν τις μαλακίες τους.
Το συμπέρασμα και το αποτέλεσμα πρέπει να’ναι ή μαύρο ή άσπρο? Ή φταίνε για όλα, να τους διώξουμε ή Παύλο θεέ πάρε τη ΠΑΕ?

Στα σοβαρά τώρα, καλή κίνηση ο Σόφο αλλά μάλλον συνοδεύεται κι απ’τη φυγή του Ίαν. Κρίμα.
Επίσης μου φαίνεται άκομψο να κλείνουν νέοι παίκτες και οι παλιοί να είναι (?) στο περίμενε για τις ανανεώσεις.