Ρε σεις μια ερωτηση.Που βρηκατε τοσα λεφτα και κανετε τοσες μεταγραφες φετος;Εδω δεν ειχατε να πληρωσετε τους μισθους των παιχτων και τωρα εχετε κανει 4-5 μεταγραφες;Δεν κοροιδευω απλα αναρωτιεμαι.Εχω χασει κατι;
λαθος μου, πηρα το σχολιο σου για αφοριστικο, και τα πηρα λιγο γιατι πρωτη φορα μετα απο χρονια * βλεπω να γινεται σωστος και εγκαιρος μεταγραφικος σχεδιασμος.
*εξαιρω τις χρονιες Πατερα.
Ελεύθεροι, δανεικοί και φθηνοί
Καλα δεν ειπα οτι κανετε τρελα συμβολαια απλα στο τελος της χρονιας οι παικτες διαμαρτυρονταν κλπ κλπ.Τελος παντων οκ!
Να εφευγε αυτος ο καρκινος ο Σπυροπουλος και θα ειμασταν κομπλε.Τωρα θα πρεπει να τον φαμε στην μαπα για ακομα 3 χρονια
I am here: http://tapatalk.com/map.php?wueuhr
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για να βρεις καλό πλάγιο μπακ και δη αριστεροπόδαρο πρέπει να τα σκάσεις. Ο Σπυρόπουλος είναι όντως λύση ανάγκης, αλλά αφού μένει με τα μισά λεφτά ας υπάρχει κι αυτός κι ο Κατσουράνης. Δεν το συζητώ καν για Καραγκούνη.
Περιμένω και τις 2 επιπλέον κινήσεις του Φερέιρα, χωρίς να έχω μεγάλες απαιτήσεις για μια ακόμα φορά.
Όσον αφορά στην 11αδα: Καρνέζης, δυστυχώς από ακραία μπακ μένουμε στα ίδια, Μπουμσόνγκ με Πίντο σέντερ μπακ, Πάπε Σο με Ζέκα (ή Βιτόλο) αμυντικά χαφ. Επιθετικά χαφ Λάζαρος, Κουίνσι και Σισοκό και Τοτσέ επίθεση.
Κάμποσα ερωτηματικά για τα οποία δεν έχουμε εικόνα και ας ελπίσουμε σε 2 ουσιαστικές προσθήκες σε κάποια θέση πλάγιου μπακ και σέντερ φορ.
Το προβλημα με τα μπακ ειναι πολυ μεγαλο. Ειδικα στο συγχρονο ποδοσφαιρο πρεπει να εχεις γρηγορες και ποιοτικες πλευρες. Υποθετω οτι ο Φερεϊρα παιρνει καποιο ποσοστο απο τους μανατζερς γι’αυτο και φερνει παιχτες που ειναι φτηνοι και σχετικα αγνωστοι. Δεν μπορει να φερει και εναν για αριστερα και ας παρει οσο ποσοστο θελει.
Όλα τα άλλα τρώγονται, αυτό το… Τοτσέ όμως στην επίθεση μου μοιάζει σαν μουτζούρα στη φωτοτυπία, έχω μια πελώρια λαχτάρα να θεωρήσω ότι είναι τυπογραφικό λάθος!
Που πας μωρέ με τον Οσκαρικό Άχαστων Γκολ;;;

Βιαζομαστε για την 11αδα και ειδικα για Τοτσε…
http://www.leoforos.gr/article/43265/atuhia-me-so Ακομα δεν τον πηραμε και θα μεινει δυο εβδομαδες εξω λογω θλασης
ειδες το πολυ ψαξιμο τι καλους και υγιης χωρις προβληματα παιχτες φερνει? :lol:
Ενταξει μωρε δεν ειναι και τιποτα τραγικο… ακομα.
μακαρι!
Καλα στοιχεια εχει ειναι και 2.13 σιγουρα θα κανει την διαφορα αλλα κατσε να τον παρουμε πρωτα και μετα συζηταμε για τα υπολοιπα!!!
!!! O θεουλης!!! τον βάζω για να ξεκουράζεται ο dirk στο 2k12
You wish!
Δεν έχετε καταλάβει ότι ο τράκης δεν ψάχνει ακριβούς παίκτες αλλά ακριβούς χορηγούς. Ο τυχόν παίκτης που χρειάζεται για να έρθει ο χορηγός θα είναι… το αναγκαίο κακό.
Θα βάλει ως και την Cosco να παίξει μπάσκετ…
αυτο να φανταστω σημαινει οτι δεν θα μεινει ο μπατιστ ε?
Πραγματικα εχω κλαψει στα γελια με τα σχολια στο αρθρο:lol::lol::lol::lol:
Απο οτι διαβασα σημερα προτεραιοτητα ειναι να ανανεωσουν Σαρας και Μπατιστ.Μακαρι αλλα μεταξυ μας το βλεπω χλωμο!!!
http://www.gazzetta.gr/a1-andron/article/307756-pros-diazygio-pao-mpatist Σκατα μαλλον την κανει και ο Μαικ.