Παναθηναϊκός

σχεδον διπλα λεφτα. βεβαια ο μπατιστ το ειχε πει. καλα το συναισθημα, αλλα το μπασκετ ειναι και μπιζνες.

πολλα του δωσαμε νομιζω! η πτωση του φετος ενδεχεται να ειναι ακομα μεγαλυτερη απο την περσινη. καλυτερα να τα διναμε στον καιμακογλου η να τα δωσουμε στον βουγιουκα να μεινει

Ο Mike έχει σακατεμένα γόνατα, η φετινή του απόδοση λέει πολλά. Ουσιαστικά η επιλογή είναι δική του, αν θα κλείσει την καριέρα του εδώ ή όχι, προτιμάει να τσεπώσει τα 2 μύρια και καλά κάνει.
Ο 3ος σου σέντερ να κοστίζει 1εκ δεν λέει. Και προφανώς δεν γίνεται να τον πληρώσεις με βάση τι έχει προσφέρει τόσα χρόνια, δεν έπαιζε και τσάμπα. Με την ίδια λογική έπρεπε ο Αλβέρτης να παίρνει εκατομμύρια για να κόβει βόλτες πίσω απ’τον πάγκο με το μαλλί ν’ανεμίζει.
Οι μαλακίες βλέπω να γίνονται με Περπέρογλου, Καϊμακόγλου, Βουγιούκα. Νομίζω ότι ο 2ος μόνο έχει στάνταρ σοβαρές προτάσεις για να την κάνει. Οι άλλοι 2 δεν ξέρω τι προτάσεις έχουν και αν τους συμφέρει να την κάνουν.

http://www.gazzetta.gr/a1-andron/article/307903-synantisi-desmeysis-gia-diamantidi Οπως ολα δειχνουν ο Μητσος θα ανανεωσει μεχρι το 2015.

Ναι, μόνο που δεν θα τα δώσουμε ούτε στον καϊμακόγλου ούτε στον βουγιούκα. Κάτσε να δεις και για αυτούς, θα μείνει το πολύ ΕΝΑΣ εκ των δύο.

Δηλαδή να υποθέσω ότι θεωρείς δεύτερο τον Ίαν και πρώτο τον Σχορτς ; Ή ανάποδα ; Ακόμα και με τα σακατεμένα γόνατα του Μάικ, πόσο πιθανό θεωρείς να βγάζει ο Σχορτς πάνω από 10 λεπτά χωρίς να βγαίνει όξω με 4 φάουλ, και πόσο πιθανό θεωρείς ο Ίαν να πάρει πάνω του τη ρακέτα της ομάδας (σαν υποτιθέμενος 1ος σέντερ) ;

Κακά τα ψέμματα, με τα τωρινά δεδομένα ο Μάικ έχει και το περίσσευμα προσωπικότητας που χρειάζεται ένας ηγέτης στη ρακέτα, και μεγαλύτερη διάρκεια από τον Σχορτς που κάνει συλλογή τα επιθετικά φάουλ.

Άρα, μάλλον 1ος σέντερ θα ήταν και φέτος, κι όχι 3ος!
:-k

για παντα στην ομαδα ρε!!! :smiley:

Το θέμα δεν είναι τι θεωρώ εγώ τον Mike, αλλά τι πρέπει και μπορεί να είναι. Σε υψηλό επίπεδο με το ζόρι 2ος σέντερ. Μαγκιά του φυσικά που τα τελευταία ειδικά χρόνια παλεύει μόνος του.
Έκλεισε Ούνικς ο Καϊμακόγλου,ενώ στο γάβρο θέλουν Περπέρογλου.
Γαμώ.

οριστικη διαλυση απ οτι φαινεται.

μπραβο γιαννακοπουλοι

δεν θα κατηγορησω ποτε τους Γιαννακοπουλους.
γιατι εχουν κανει παρα πολλα για την ομαδα!!!

Αν θελουν να φυγουν οι παιχτες επειδη δεν υπαρχουν λεφτα ας φυγουν.
Αλλωστε επαγγελματιες ειναι και κοιτανε το συμφερον τους.
Θα παρουμε καλους παιχτες και θα τα διεκδικησουμε ολα φετος.

και αντι να φυγουν, δωσανε την ομαδα στον τρελο και τη διελυσε.

απο το Πεντελικον του 2010 και μετα ειναι τιγκα στο φαουλ οι Αφοι.

Ας πούμε ότι έφευγαν οι Γιαννακόπουλοι. Μετά τι?

Μεγαλη πικρα και στεναχωρια να βλεπεις αυτην την ομαδαρα που μας γεμισε τοσες χαρες ολα αυτα τα χρονια να διαλυεται μεσα σε ενα μηνα

μετα θα γινοταν η καταστροφη:

-θα εφευγε ο προπονητης
-θα εφευγαν σχεδον ολοι οι παιχτες
-θα ερχοταν προπονητης που δεν εχει προπονησει ποτε επιπεδο πρωταθλητισμου
-θα ερχονταν παιχτες αμφιβολου αξιας
-θα ξενερωνε ο κοσμος
-ο γαυρος θα μας αρπαζε ο,τι καλο εχουμε

δηλαδη, ο,τι γινεται και τωρα.

1. σας έχει πάρει κανέναν παίχτη ο γαύρος?? έκλεισε ο περπέρογλου? εμένα δύσκολο μου φαίνεται να πάει να σου πω την αλήθεια.
  2. κλείσατε αμερικανό?

Πήρανε τον Άντι Πάνκο!

Μάλιστα.
Όχι σχεδόν όλοι οι παίκτες, όλοι. Ούτε ο Διαμαντίδης, ούτε ο Σάρας.
Επιπέδου πρωταθλητισμού τι εννοούμε ακριβώς?
Θα μου πεις 2-3 ονόματα για μπάτζετ ομάδας πλην Τουρκίας, Ρωσίας?
Αμφιβόλου αξίας Μπράμος, Σόφο, και ο MVP της ACB? Κατώτεροι των συνηθισμένων ναι, αμφιβόλου?
Ο κόσμος ξενερώνει γιατί του φάγαν το μπιφτέκι του, που εδώ και χρόνια του πληρώνουν για να παίζει η ομάδα σε άδειο ΟΑΚΑ μέχρι το Μάρτη.
Ο γάβρος με ίδιο μπάτζετ εν τω μεταξύ πάνω κάτω, ήδη μας άρπαξε ό,τι καλό έχουμε (Μπατίστ, Καϊμακόγλου).

Το θέμα της υπόθεσης είναι ότι συγχωρέθηκαν οι αμαρτίες του Ραζνιάτοβις. Ο κακός της υπόθεσης ήταν ο Ζοτς λοιπόν.

Ε αν δεν είναι ΒΕΒΑΙΗΣ αξίας ένας ομογενής (μάθαμε τώρα) γκαρντ της τουλάχιστον θρυλικής ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ και ο άνθρωπος που έβαλε φωτιά με τη φριτέζα στο διαμέρισμα του στην Ιταλία επειδή σηκώθηκε μεσάνυχτα να τηγανίσει πατάτες - ε δεν μπορώ να φανταστώ ποιος είναι.

#-o

Ειδε κανενας το φιλικο σημερα;;;1-1 το γκολ ο Πετροπουλος.Αν το ειδε κανενας ας πει δυο λογια για το πως ειδε την ομαδα

ο πετροπουλος θα τελειώσει την καριέρα του και θα έχει παίξει βασικός 20 φορές, αλλαγή 45 φορές, και θα έχει σκοράρει 60 φορές

Το παιδι πρεπει να παρει ευκαιριες ειδικα σε συστημα με 3 μπροστα και εκεινον στη κορυφη…