ναι αλλά ομάδα δεν χτίζεις σε βάθος χρόνου με λαβράκια που έρχονται για ένα χρόνο χωρίς οψιον αγοράς…
αλλά και εγώ όσο τον είδα μου φάνηκε εξαιρετικός βέβαια αρκετούς παίκτες έχω δει να κάνουν εντυπωσιακό ντεμπουτό και μετά να εξαφανιζονται οπότε περιμένω πρώτα να δω αν θα έχει και συνέχεια…
Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο φιλαρακι.Για μενα το καλυτερο τωρα ειναι εφοσον λενε οτι θα κανουν μια ακομα κινηση μεταγγραφικα αφου προκριθουμε για να ενισχυθει η ομαδα ας αγορασουν τον Κουινσι που θελει και αυτος να μεινει στην ομαδα
Νικοπολίδης: Για τα γεγονότα της Ριζούπολης και αν τα αναφέρει στο βιβλίο: «Βέβαια αναφέρομαι. Και φυσικά έγιναν επεισόδια στη Ριζούπολη. Εκτεταμένα μάλιστα. Και στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στα αποδυτήρια. Ομως, επεισόδια έγιναν ξανά και ξανά. Αρα δεν είναι μόνο αυτό το σημείο αναφοράς. Εκείνο που πρέπει να αποτελέσει σημείο αναφοράς κατά τη γνώμη μου είναι το γεγονός ότι κάποιοι μας έστειλαν να παίξουμε εκεί.
Για να έχουν μετά τη δικαιολογία ότι οι παίκτες είναι losers ώστε να κάνουν αυτό που ήθελαν, να διώξουν όλη εκείνη την ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Για αυτούς, η κατάσταση, ταίριαξε ιδανικά. Αν ήθελαν μπορούσαν να πουν, ότι εμείς δεν παίζουμε σε αυτό το ματς. Αλλά μας έβαλαν. Παίξαμε και χάσαμε, αλλά αυτοί με τη δεύτερη θέση κέρδισαν τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς και παράλληλα καθάρισαν και την ομάδα από αυτούς που νόμιζαν ότι είχαν κόμπλεξ και αίσθημα κατωτερότητας απέναντι στον Ολυμπιακό. Αυτά έλεγαν. Αυτά πίστευαν.
Για αυτό δεν ήταν κανένας μαζί μας εκείνη την ημέρα. Κι αν θυμάστε στο τέλος της σεζόν έφυγαν οι ξένοι, ο Καραγκούνης και άλλοι, ενώ την επόμενη σεζόν έφυγαν και όλοι οι υπόλοιποι».
Όταν έφυγε ο Σισέ ή όταν σφάξανε οι γιατροί το Λέτο δεν θυμάμαι οι δημοσιοκάφροι να κάνουνε 15σέλιδα αφιερώματα. Το γεγονός ότι στο βόθρο της Καλλιθέας τα βάψανε μαύρα αρκεί, ποιοι να κάνανε άραγε τις διαρροές. Φερέιρα γάμησέ τους όλους. Στο μπάσκετ οι παίκτες που φύγανε είναι φραγκοφονιάδες και άπληστοι κι ας έχουν σηκώσει τόσα ευρωπαϊκά αλλά ο τυπάρας είναι ψυχάρα και σημαία. Γελάνε και τα τσιμέντα. Δεν αναιρώ την προσφορά του αλλά περισσότερο ενδιαφερόταν για την εθνική απ’ τον Παναθηναϊκό, σημαία πάντως δεν υπήρξε ποτέ. Νικοπολίδη της μάνας σου.
Καλα σε αυτο εχεις απολυτο δικιο αλλα δεν παιζει φραγκο γι αυτο ας παρουμε το χαφ που θελει ο φερειρα και ας ελπισουμε πως θα τους ξεφορτωθουμε αυτους τους δυο στο μελλον.Machine head λογικα Ολυμπιακο θα παει και θα γινει και αυτος συνθημα
Ας κοιτάξουμε πρώτα να κάνουμε τον πραγματικό υπαίτιο της κατάστασης σύνθημα και ας αφήσουμε τον Περπέρογλου στην άκρη. 0/11 ανανεώσεις και δε μιλάμε για τον Ίκαρο Καλλιθέας αλλά για τον μπασκετικό ΠΑΝΑΘΗΝΑιΚΟ το θρύλο της Ευρώπης στο συγκεκριμένο άθλημα. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα που ζούμε, όταν φώναζα μαζί με 2-3 γραφικούς ακόμα εδώ μέσα όταν έδιωξε το Ζοτσ, άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε από τους φωστήρες. Μου τη λέγανε και από πάνω, ποιο προπονητή θα ήθελα και τέτοια, να ‘τα τώρα, το Καλοκαίρι δε βγήκε και διαλύθηκε η ομάδα. Ούτε απ’ τον φορέα βλέπω να γίνεται κάποια επίσημη αντίδραση, μη φύγει ο μονάκριβος και γίνουμε λέει άεκ. Δηλαδή τώρα που έμεινε και “στηρίζουμε” :lol::lol::lol::lol::lol3::lol3:. Θα πέσουν πολές φάπες φέτος μεταξύ μας στο κλειστό. Δυστηχώς τα διδάγματα της ιστορίας δεν μας γίνονται μαθήματα. Δημητράκη μπινέ…
εντιτ. ο Περπέρογλου δεμ είχε να επιλέξει μεταξύ Παναθηναϊκού/γαύρου, αλλά [B]άλλων ομάδων/γαύρου[/B], αυτή είναι η πικρή αλήθεια.
Ωραια μπαλιτσα στο δευτερο ημιχρονο 3-0 και να περασει ο επομενος!!!Παντως αυτο που μου αρεσει ειναι οτι η ομαδα πρεσαρει πολυ εχει καλη κυκλοφορια και στην αμυνα ο Βελασκες με τον Μπουμ δειχνουν να δενουν αρκετα καλα.Τα σπουδαια την Παρασκευη που θα μαθουμε και τον αντιπαλο για τα play off του τσαμπιονς!!!
το α’ ημίχρονο το είδα κλεφτά σε κάτι καφετέριες ,
στο β’ πήγα απο το γήπεδο και είδα άλλα κόλπα.
ο τσάμπας τέλειωσε . κλειστές οι θύρες ,δλδ με security και έλεγχο εισητηριών για να μπείς.
τελικά με λίγο μπλα-μπλα ,μπήκα και είδα και ωραία μπάλα.
όντως αυτός ο Σισοκο κανει πάρα πολύ δουλειά σε όλο το γήπεδο , όπως και ο Ζέκα (δεν το περίμενα να είναι τόσο μαχητικός και ουσιώδης).
επίσης μπράβο στον Μαυρία που ξεκινάει να αποκτάει αυτοπεποίθηση και ανταμείβεται.
Γυρισα κι εγω απο διακοπες για το ματς μονο (ξαναφευγω αυριο). Ωραια ατμοσφαιρα, μαζευττηκε και κοσμος δεδομενης της ημερομηνιας, μυρισε υγεια, καλη σχετικα και για την εποχη μπαλα. Παμε γερα να κανουμε μια μεγαλη προκριση που χουμε καιρο.