ζάχαρη λέμε!! ολοι προσπαθούν να φύγουν απο την μαλαγα
Μια χαρα η κληρωση μαγκες και πιστευω οτι μπορουμε να περασουμε αυτην την Μαλαγα που ολοι κοιτανε να την κανουν!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αφηστε τα ζαχαρη και τα κομπλε και προσεξτε!
σε σχεση με τις αλλες ομαδες
πολυ καλη η κληρωση
Μακαρι να γυρισει ο μπατμαν μακαρι!!! http://www.leoforos.gr/article/44717/ola-gia-na-gurisei-o-paiktaras
ναι κι εγω το ευχομαι και βλεπω οτι το προσπαθουν πολυ
και ερχεται ο hopeto μετα να σου πει τα ευχαριστα κατευθειαν 
Κριμα!!!
Ναι άκουγα ράδιο και το είπαν και σκέφτηκα να μη σας αφήσω άλλο να μένετε στο σκοτάδι.
θεούλης ο βάζελος, με τη μισή μάλαγα θα παίξει και αν :lol:
Ακομα και μιση θα ειναι αρκετα δυνατη αλλα αμα παιξουμε σοβαρα και χωρις τοτσε βασικο νομιζω οτι εχουμε αρκετες ελπιδες να περασουμε 
και ποιον να βαλει ρε κεν??αφου δεν εχει αλλον… μη μου πεις πετρογκολ, σε παρακαλω…
τον φάγατε τον πετρογκολ, σας τον δώσαμε μπαρουτοκαπνισμένο και τον βάλανε στη ναφθαλίνη για 3-4 χρόνια. λογικό είναι το παιδί να έχει χάσει το ρυθμό του [-X
τι αλλο πρεπει να πριμενουμε ρε ελρικ για να πουμε οτι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ? ρε πανε να πουλησουν τον καπινο? παμε καλα?
Ας βαλει τον Φορναρολι να δουμε τι ρολο βαραει και αυτος.Για πετροπουλο συμφωνω και εγω δεν κανει το παλικαρι
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben Wallace??
στα νιατα του μεγαλη αμυντικαρα. στα 38 του, δεν ξερω τι μπορει να δωσει, αλλα σιγουρα 20 λεπτα τα παιζει.
τον πηραμε?
Τα διαφορα site που διαβαζω μιλανε οτι παμε για το θαυμα για το μπαμ του καλοκαιριου κτλ κτλ.Εγω παντως δεν θεωρω θαυμα ουτε μπαμ την αποκτηση ενος 38 χρονου αν ερχοτανε μερικα χρονια πισω τοτε το συζηταγαμε