Παναθηναϊκός

Ρε αδερφε το χτεσινο παιχνιδι δεν βλεποταν.Αυτο σχολιασαμε ολοι.Η ομαδα παρα τα ενα σωρο προβληματα και τις ελλειψεις εχει δειξει αρκετα θετικα στοιχεια.Βεβαια πρωτο ματς ειναι οποτε εχεις δικιο στο οτι ειναι λιγο μαλακια να γκρινιαζουμε.

Κανεις δεν γκρινιαζει.Παο γερα πρωταθλημα ξανα.Ολοι την τριτη στο γηπεδο να βοηθησουμε την ομαδα

ρε παιδια που παμε με τετοια επιθεση??? [-X

Ξερει κανεις πως πανε τα εισητηρια για αυριο;
Δηλαδη τα πιο φτηνα σε ποιες θυρες ειναι ;

Τα εισητηρια εχουν απο 10 εως 30 ευρω.Τα πιο φτηνα ειναι τα συνδεσμιακα στο πεταλο στης θυρες 35-1 και 2

οποτε δηλαδη πρεπει να ανεβω μαρουσι για να τα παρω και ειναι των 20 ευρω, σωστα ;
(ειναι 10-20-30 δεν εχει ας πουμε 15 ή 25… )

Ναι ετσι ειναι.10 ειναι τα συνδεσμιακα και 20 και 30 τα υπολοιπα.

Καλα μπορει να περασω απο Λεωφορο το πρωι. (αυτα παθαινεις αν δεν παιρνεις διαρκειας).

Ευχαριστω πολυ , παντως !

Υ.Γ. οτι αργησαμε να κλεισουμε τον Κουινσι το πληρωνουμε τωρα αφου ειναι ανετοιμος και δεν θα παιξει αυριο.

Να εισαι καλα man.Ολοι οακα αυριο για την νικη 8)

Εγώ πάντως το ματσάκι το βλέπω να λήγει Χ
1-1 η 2-2
Δεν βλέπω νίκη του ΠΑΟ ούτε της Μάλαγα σε καμία περίπτωση

παιξε 4-1 να πληρωθεις καλα…

Παμε σιγα σιγα προς το γηπεδο. Ας ελπισουμε σε ενα καλο παιχνιδι. οσο για την προκριση αν δειξουν παθος θα γυρισουμε χαρουμενοι και ας μην τα καταφερουν.

Παμε γερα ρε τριφυλλαρα και οτι βγει.Σε γνωρισα απο παιδι μικρο παναθα μου μου πηρες το μυαλο!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

εγω λεω καλυτερα να παιξουμε μπαλιτσα καλη
και οσο μπορεσουμε για να το ανατρεψουμε

Ibrahim Sissoko

Νίκος Σπυρόπουλος

αν είναι ποτέ δυνατόν!

*ο φορναρολι διαρκείας πάρτε όλοι, είναι εκτός αγώνα
** χριστοδουλοπουλε εδώ δεν ειναι προ. ολο παιδεύεσαι και ολο στο ίδιο σημείο είσαι! θυμίζεις ζηση ζιαγκα!
***οσο κρατάει το 0 ολα γίνονται

Εγω παντως βλεποντας Φορναρολι σε δραση το ξανασκεφτομαι,να πλυθω…? να μην πλυθωωω…??

[SPOILER]Σισσοκο και Ζεκα παντως αντικειμενικα πολυ καλα λαβρακια,ειδικα Ζεκα κραταει ενα κεντρο μονος του ο καημενος και ας ειναι αντιπαθεστατος. εδιτ: Toν εκανε αλλαγη… #-o[/SPOILER]

δεν παιξαμε καλα
ελπιζω σε καλη κληρωση στους ομιλους του europa league

Αμα δεν το πιστεψεις δυστυχως δεν γινεται να προκριθεις.Σε παιχνιδι που κυνηγας απο την αρχη γκολ και τελειωνεις το παιχνιδι με 0 ευκαιριες σημαινει οτι εχεις αποδεχτει την μοιρα σου.Παμε τωρα να δουμε τι θα κανουμε στο γιουροπα

Sent from my iPhone using Tapatalk

τους γαμησαμε στην κατοχη ομως… το μονο που κραταω ειναι το χειροκροτημα της πλειοψηφιας του κοσμου στο τελος του ματς, δυστυχως δεν καταφεραμε να απειλησουμε καθολου παρα την ορεξη που εδειξε η ομαδα στο πρωτο τεταρτο… δεν ειναι μονο θεμα ποιοτητας αλλα και ατυχιας γιατι με λετο,κουινσι,μπουμ θα ειχαμε πολυ περισσοτερες πιθανοτητες…

Αυτο λεγαμε με τους φιλους μου χτες. Με ετοιμο ολο το ροστερ αυτης της ομαδας θα μπορουσαμε να χτυπησουμε με μεγαλυτερες αξιωσεις το 0-2 του πρωτου παιχνιδιου.
Σε αυτους βαλε και τον Sow που δεν τον εχουμε δει και τον Μπαρμπαρουση.
Γι’αυτο και δεν μπορουσε να ρισκαρει περισσοτερο με τις αλλαγες που εκανε…

Μεσα στο γηπεδο παντως ο Ζεκα χτες δεν μου φανηκε τοσο καλος, καλυτερος ηταν ο Βιτολο.