Παναθηναϊκός

Συμφωνω και εγω οτι με Λετο,Κουινσι και Μπουμ θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα αλλα ρε μαγκες χρειαζομαστε οπωσδηποτε επιθετικο γιατι με τοτσε,πετροπουλο δεν…Απο τα θετικα ηταν παντως το ζεστο χειροκροτημα του κοσμου στο τελος

αμα παιζει ο λετο τι να τον κανεις τον επιθετικο???

Το θεμα ειναι ποτε θα γυρισει και σε τι κατασταση θα ειναι ο Λετο

μήπως επειδή ο άνθρωπος είναι εξτρεμ και δε θα σου βγαίνει πάντα η περσινή αλχημεία του 4-6-0; Λέω εγώ;

Μια χαρά δίωρο χάσιμο χρόνου το χτεσινό. Ντάξει για μένα φάνηκε ότι μπήκαν μέσα καθαρά για να μη χάσουν, σε φάση ότι αλλιώς είναι να αποκλείεσαι με ήττες μέσα-έξω και αλλιώς με ένα 0-2 και με ένα 0-0, θεωρείται πιο “αξιοπρεπές” και πούτσες μπλε. Βασικά αν όντως αυτό είχαν στο μυαλό τους, ας ευχαριστήσουν τους Ισπανούς που δεν πολυασχολήθηκαν να το πάρουν κι αυτό, γιατί αν ήθελαν το χαν στο πολύ χαλαρό. Πολύυυ καλύτερη ομάδα και με ορισμένους παίκτες που απλά δεν έχει όχι ο ΠΑΟ, ούτε καν ο ΟΣΦΠ μιλώντας για ελληνικές ομάδες. Όσο για μας, μηδέν σε όλα. Για την πρόκριση στο CL που δεν ήρθε λίγο με πειράζει γιατί δεν είχα τίποτα μεγάλες προσδοκίες έτσι κι αλλιώς. Αλλά αυτή η εικόνα τύπου “αχούυυυυ μου φυγε κι άλλος πόντος απ’ το καλσόν καλέ κορίτσιααααα” πονάει. Ειδικά κάτι ατάλαντες κυρίες τύπου Λάζαρος, Σπυρόπουλος κτλ. πραγματικά δεν έχουν καμία θέση στην ομάδα, για να μην πω για το πόσο εκνευρίζουν τα τσαλιμάκια του γερο-Κατσουράνη που επειδή δεν μπορεί πια να κουνήσει το παίζει Τσιάρτας στα καλά του ή δεν έχω καταλάβει τί ακριβώς. Σύνελθε ωρέ μηνάραααα, τεχνικά ήσουν πάντα ένας μέτριος προς υποφερτός ποδοσφαιριστής και τίποτα παραπάνω. Τί μου σκάβεις τη μπάλα και μου κάνεις και προσποιήσεις και τέτοια περίεργα τώρα στην εμμηνόπαυση; Ποιόν πας να δουλέψεις;

Το προηγούμενο ποστ με εκφράζει απόλυτα - για τους τρεις παίκτες που σχολιάζει δηλαδή. Τους υπόλοιπους δε θέλω να τους κράξω ακόμα.

και τους βάζεις αυτούς διπλά στον σισοκο και τραβάς τις βυζορωγες σου μεχρι να ματώσουν.
και χωρίς να είσαι παναθηναϊκός!

Λίγο άσχετο μεν, αλλά το είδα πριν λίγο και το θυμήθηκα. Ο Ολυμπιακός, ο Αστέρας, ο Ατρόμητος και ο ΠΑΣ έχουν βγάλει προσφορές που δίνουν από τις μπουτίκ/μαγαζιά/όπως-θέλεις-πες-το σε μισή τιμή το Novasports Επίγεια. Ο Παναθηναϊκός τι κάνει; Έχει ακούσει κανείς τίποτα;

Κάνει tweets για ανίερη συμμαχία ολυμπιακού-αστέρα-ατρόμητου-πας και υπόσχεται ότι θα τσακίσει την παράγκα.

Δε την αφήνει την παράγκα να ασχοληθεί μ’αυτό μπας και δούμε κι εμείς φέτος λίγο μπαλίτσα και μπεί και κάνα φράγκο στο ταμείο που κάνουμε αμαν να το γεμίσουμε με τη συμμαχία;

σε ολες τις ομάδες της σουπα λιγκ ειναι αυτή η προσφορά νομίζω

Αύριο τι παίζει με το ματς εναντίον του πας; θα 'χουμε κανονικά οπαδούς;

Ναι γιατι να μην δεν εχουμε;;;Εχουνε βγει και τα εισητηρια αν ενδιαφερεσαι

Διαρκείας έχω :slight_smile:

Απλά ρωτάω γιατί νόμιζα ότι η περσινή τιμωρία είχε και καμπόσες κεκλεισμένων εκτός απ’ την αφαίρεση βαθμών. Μάλλον θα εκτίσαμε την ποινή, δεν τα θυμάμαι καλά.

Ναι την εχουμε εκτιση την ποινη απο περσι

Ευχαριστούμε τα αδέλφια της Ραπίντ για τα επιπλέον χρήματα που έβαλαν σήμερα στα ταμεία της ομάδας.

κανονικα θα επρεπε να ευχαριστεις τον σπυροπουλο που σε εβαλε στο τσου λου, αλλα που.:stuck_out_tongue:
αλλη χρονια ο παναθηναικος θα το γυρνουσε το 2-0 πιο ευκολα και απο ματς ελληνικο

μπορντο,παρτιζαν,νεφτσι μπακου πιστευω ειναι η ιδανικη κληρωση αλλα επειδη δε μασαμε ας ερθει η ιντερ,νιουκαστλ και ανζι…

Πολύ μέτριες οι επιλογές Κίτσεν και Άρμστρονγκ για τον Παναθηναϊκό.

ποτέ δε ξέρεις, κι ο χάινς με τον ντόρσευ μέτριες δεν θεωρούνταν?