Παναθηναϊκός

τι γκολαρες βαζουν οι αμυντικοι φετος… βαλε λουκα και βελασκες κορυφη να δουμε λιγη μπαλα…:stuck_out_tongue:

edit:τι εβαλε ο σκισμενος ρεεεε…

Τι εκανε ο κατσουρανης και εφαγε κοκκινη;

Sent from my iPhone using Tapatalk

απ’οτι γραφουνε διαμαρτυρηθηκε στο διαιτητη, καποια μαλακια θα ειπε.

μπραβο πετροπουλε αγορι μου…

Πετροπουλε και τοτσε πουλο χθες!!!Αν εφαγε ο κατσουρανης δυο κιτρινες μεσα σε ενα λεπτο για διαμαρτυρια ειναι τραγικο

Sent from my iPhone using Tapatalk

τι εχασε παλι ρε ελεος… ΑΧΑΣΤΟ

Επίδειξη δύναμης από την παράγκα σήμερα.

Πετρόπουλε μην παραπονιέσαι μετά που δεν παίζεις…

Άσε μας ρε τρομπάντικ κι εσύ, βλακάκο, είσαι κομπλεξικός. Τι θέλετε δηλαδή να αρχίσουμε να καίμε φούρνους κι εμείς?

[B][I]“Άντε ρε αρχ…, μου…πανο”[/I][/B]:!:

αγαλμα σε κατσουρανη.

*βεβαια την χρονια που επρεπε να ειχε αποβληθει καμια 5-6 φορες μια χαρα ηταν τα κορακια.:stuck_out_tongue:

Τάδε έφη Κατσουράνης…

Ρομαντικ αργησες να αλλαξεις το αβαταρ σου ρε.Βαλε του Πας τωρα

[B][I]Βράζει η Παναθηναϊκή Συμμαχία με Σιδηρόπουλο:Επειδή δεν απέβαλλε Τοτσέ-Πετρόπουλο…[/I][/B]

[B][I]Παρέμβαση εφορίας! Εγκαλεί Πετρόπουλο για ψευδή δήλωση επαγγέλματος[/I][/B]

Ο Αλαφουζος γιατι ηταν εξαλλος ?
Τι ακριβως σφυριξε ο κοραξ ?

Τι εβαλε ο αλλος ρε !?!

Απεβαλε τον Κατσουρανη μεσα σε ενα λεπτο επειδη και καλα τον εβρισε τον Σιδηροπουλο φορτωνε τους παιχτες μας με κιτρινες,γενικα ηταν παρα πολυ προκλητικος

Ειδα μονο τα γκολ,αλλα ο Κατσουρανης ζητησε μονος του συγγνωμη για την συμπεριφορα του
αν δεν απατωμαι.Για τις κιτρινες δεν εχω αποψη.

Πολύ εχθρική διαιτησία. Τόσα χρόνια βλέπω μπάλα, τέτοια αποβολή με δύο κίτρινες στην ίδια φάση για διαμαρτυρία-εξύβριση στον διαιτητή δεν έχω ξαναδεί. Διαβάζω και ότι μπορεί να φάει μέχρι και έξι αγωνιστικές ο Κατσούρ :lol: Έχει αρχίσει πολύ προκλητικά το πρωτάθλημα. Πλέον μας το λένε στη μούρη μας ότι αυτοί κάνουν κουμάντο, και ό,τι “θα σας γαμήσουμε ό,τι και να κάνετε, σε ό,τι κατάσταση κι αν βρίσκεστε”. Έτσι το έχω εκλάβει εγώ μέχρι στιγμής.

προφανώς δεν εχεις δει αγώνες της αελ τα τελευταία χρόνια :slight_smile:
μόνο που σε εμάς δεν είπε καν κάτι ο παίχτης :slight_smile: πηρε δεύτερη κίτρινη ενω ειχε φύγει χωρίς να κάνει κάτι άλλο .
αλλά τι περιμένεις.αυτοι ειναι. αν δεν μας αρέσει να μην βλέπουμε. να αλλάξει κατι δεν πρόκειται

ασε που ο συγκεκριμένος διαιτητής ειναι και παιδί θαύμα … . . .

χαχαχα τόσο καλά στην αελ ε; ακόμα χειρότερα απ’ το χθεσινό δηλαδή.

Αλλά ναι έχεις δίκιο, δεν αλλάζει τίποτα. Αλλά εμείς εδώ θα είμαστε, κάθε σ/κ θα βλέπουμε τα χάλια, θα τα σχολιάζουμε για μια εβδομάδα, μέχρι την επόμενη αγωνιστική. Κλασικά πράγματα. :lol:

μαλλον δε παρακολουθεις ΠΑΟΚ