Καλά, για κατεβείτε Ερμιόνη να δείτε πώς σφάζουν τον Ερμή κάθε αγωνιστική και μετά θα σας πω εγώ βολεμένοι του συστήματος.
και τον απολλων λαρισας! αλήτη μαρινακη!!
Ποιος απολλωνάκος ρε, εδώ μιλάμε για την ομάδα που πριν δυο χρόνια προπονούσε ο ΜΕΓΑΣ Νόνι Λίμα.
Που, για να τα λέμε και όλα, είναι και η πλέον ιστορική ομάδα της πόλης
Σήμερα είδα τις φάσεις
O Πετρόπουλος πρέπει να είναι ο πιο χασογκόλης επιθετικός του πρωταθλήματος
Τι γκολαρα πεταξαν τα Γιαννενα ρε 
σε 5 μηνες λεωφορο λενε… επρεπε να γινουν τα χτεσινα δηλαδη για να το παρουν χαμπαρι
στην λεωφορο θα παιζουνε αλλοι παιχτες ε? ας καθοταν το τσαμπιονς λιγκ και σιγα μην πηγαινανε λεωφορο.
Καλλιο αργα παρα ποτε το οακα ποτε δεν ηταν εδρα.Αντε να επιστρεψουμε στα πατρια εδαφη.Sami δεν θα παιζουνε αλλοι παιχτες αλλα στην Λεωφορο δεν θα μπορει τοσο ευκολα ο καθε Σιδηροπουλος να σε σφαζει με το γαντι
Γιατι πριν τον αγωνα θα τους δειχνουν βιντεακια με τον Ευθυμιαδη για να μπαινουν στο νοημα…
ρε συ οκ ειναι πιο εδρα. αλλα επειδη πιο πολυ απο τα ποδια σου κρινεται δεν θα αλλαξουν και πολλα. δεν χρειαζεσαι την λεωφορο για να κερδισεις τα παγουρια, αλλα ενα παιχτη να το βαζει στο πλεκτο.
Οσο αφορα τον επιθετικο δεν διαφωνουμε και αμα κοιταξεις σε προηγουμενα post το γραφω και εγω τοτσε και πετροπουλος δεν μπορουνε τα παλικαρια. πρεπει αμεσα να παρουμε παιχτη που θα μπορει να κανει το αυτονοητο της ευκαιριες γκολ
Ειναι ελεύθερος ο χαριστέας:D
Καλα η Λεωφορος σε τι θα ωφελησει τον βαζελο ?
Πιο μικρες διαστασεις εχει απο το αχανες ΟΑΚΑ.
Εκει να δεις ταμπουρι οι μικρες ομαδες.
Θα τον ωφελησει στο οτι ειναι ενα μικρο,σκοτεινο,νοσηρο κλουβι που α) σου κοβονται τα ποδια οταν παιζεις σε αυτο β) φοβασαι οτι αν σκοραρεις/σφυριξεις εναντια στον γηπεδουχο δε θα φυγεις ζωντανος απο μεσα.
Αραι δεν τον νοιαζει αν εχει και παικτες κατω του μετριου γιατι ψυχολογικα η εδρα τον ανεβαζει κατακορυφα(Ο,τι γινεται και με τη μπασκετικη ΑΕΚ και το Σπορτινγκ ενα πραγμα).Εδω παραλιγο να παρει πρωταθλημα με Βοουτερ και Σανμαρτεαν οταν επαιζε στη Λεωφορο,τι να λεμε τωρα :lol:.Οποτε οντως θα ειναι καλη κινηση για αυτους αν ολοκληρωθει
Καλα ας ειναι γεματο και δεν πειραζει…
Να πάει ο βάζελος λεωφόρο για να γίνεται κόλαση για τα κοράκια και να πάνε να γαμηθούνε οι δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι των γύρω περιοχών που θα ταλαιπωρούνται κάθε τρεις και λίγο, ε drenie?
εξυπνος alert ξεχασα…
Γιατι δεν γινεται τιποτα οταν παιζει ο γαυρος στο Καραισκακης δεν κλεινει η εθνικη στο ρευμα προς πειραια - γλυφαδα και ολα μια χαρα.
(και μιλαω μονο γι’αυτο οχι για το πως αντιμετωπιζουν τον Ολυμπιακο λογω εδρας )
Σε βολευει να δινουν δυο συλλογοι ενοικιο στο ΟΑΚΑ επειδη η προεδραρα σου εφτιαξε με το ετσι θελω γηπεδο.
Point taken my friend εχεις δικιο.
Τι point taken ρε τραγικέ, τι σχέση το Φάληρο που είναι δέκα φορές πιο ανοιχτό ως περιοχή (και καμιά Εθνική δεν κλείνει) με ένα γήπεδο στο τίγκα πυκνοκατοικημένο κέντρο?
Ποια ενοίκια και προεδράρες και μαλακίες μου λες, στον πούτσο μου η σουπερλίγκα και όλες οι ομάδες. Το θέμα μου είναι ότι εγώ (και χιλιάδες άλλοι μαζί μου) θα πήζω με τα λεωφορεία και θα κάνω μισή και μία ώρα παραπάνω να πάω σπίτι μου τα απογεύματα που θα παίζει η πανάθα σου στη λεωφόρο γιατί “θα κάνει κόλαση για να τσακίζει την παράγκα”.
Τι θέλω και μιλάω σε οπαδούς και αναγνώστες της πράσινης και φόλοουερς του αλαφούζου, χαμένος χρόνος…
Μπραβο με ξερεις. Το εχεις συνηθειο αλλωστε να εισαι ο απολυτος αρχοντας του rocking και με χαρακτηρισμους…
Μαλλον δεν εχεις οδηγησει οταν παιζει η Ολυμπιακαρα σου προς Γλυφαδα απο Περιστερι ή κεντρο…