Μάλλον έχω μια ιδέα, γιατί η κίνηση που προκαλείται δεν έχει καμία σχέση με αυτή του κέντρου όταν έπαιζε η πανάθα σου και κυρίως αφορά πολύ μικρότερο αριθμό μετακινούμενων οχημάτων και ανθρώπων.
Αν δεν μπορείς να το αντιληφθείς (το πόσος κόσμος μένει ή κινείται στις περιοχές γύρω από λεωφόρο), συνέχισε να νομίζεις ότι με ενδιαφέρει ποιος πληρώνει ενοίκιο και αν ήταν κόκκινη του Κατσουράνη. ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΛΕΜΕ, ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ :!:
Η εξυπναδα σου δεν εχεις οριο. (θα εγραφα η μαλακια σου αλλα δεν θελω να σε προσβαλω).
Αν θες να μιλησουμε σοβαρα σαφως και θα υπαρχει προβλημα οταν υπαρχει γηπεδο στο κεντρο της Αθηνας απλα σε βλεπω υπερβολικα ευαισθητο εδω.
Ετσι ειναι ο ΝεοΕλληνας. Στα παπαρια του ολα αλλα οταν ενοχληθει ο ιδιος, οι υπολοιποι ειναι τραγικοι που δεν σκεφτονται τον συμπολιτη τους.
Τωρα για πια παραγκα μιλας δεν ξερω. Δεν ειναι αυτος ο λογος που μια ομαδα θα επρεπε να παιζει τη εδρα της…
Να σε δω να κανεις παραπονα οταν ξαναπερασεις απο τον Κηφισσο που ειναι τα ΚΤΕΛ στις γιορτες ή Σ/Κ και ο κοσμος φευγει αλλα ειναι πανω στην Εθνικη και κοντα στο κεντρο.
Τα παραπονα σου στον Χατζηδακη τον υπουργο αναπτυξης.
Γήπεδο στο κέντρο της Αθήνας πλέον ΔΕΝ γίνεται να υπάρχει. Έχει στοιβαχτεί και κινείται τόσος κόσμος που είναι αφόρητο το να κλείνουν οι δρόμοι για ένα ολόκληρο βράδυ όταν έχει ματς.
Το καταλαβαινω και το σεβομαι αυτο. Δεν εξετασαμε αυτο το ζητημα ομως.
Το ποσο καλο θα ηταν για αυτο τον συλλογο οπως αντιστοιχα και για την ΑΕΚ να επαιζαν σε ενα πιο μικρο γηπεδο και οχι σε Ολυμπιακο Σταδιο κουβεντιαζαμε αν δεν κανω λαθος.
Οτι δεν ειναι και πολυ εφικτο ειναι αληθεια. Τελευταια φορα νομιζω παιξαμε στα πρωτα ή στα δευτερα play offs.
Πάντως εγώ που είμαι σχεδόν δίπλα απο Λεωφόρο δεν έβλεπα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα.Υπερβολικό σε βρίσκω.Φυσικά η Αλεξάνδρας δεν θυμάμαι να έκλεισε ποτέ,όλη νύχτα,όπως είπες, γιατί τύχαινε να είχα δουλειά(vampir kalosinis) και πέρναγα με το αμάξι σε ώρες UEFA.Έχω ακούσει και γκολ ενώ πέρναγα πολλές φορές.Αμέ, παλιά e-βάζαν και γκολ!
Ερώτηση,ο Λέτος είναι ακόμα στη Πανάθα;
ο λετο αν εχει όντως το πρόβλημα που ειχε και ο βενετιδης, πρώτα θα κλείσει χρόνο εξω, και μετά θα ακουμπήσει μπάλα. οποτε τα περι ψεύτικου τραυματισμού δεν στέκουν. εκτος αν είναι τόσο στόκος ο ίδιος που η επόμενη του ομάδα θα είναι ο πλατανιας
Σχετικά με την διαφωνία Chrisp-drenie για Λεωφόρο σε σχέση με Καραϊσκάκη:
Ας μην συγκρίνουμε εντελώς ανόμοια πράγματα:
Aς αφήσουμε το θέμα της επιβάρυνσης των περίοικων (όπου δεν υπάρχει καμία σύγκριση ανάμεσα σε ένα γήπεδο που εξυπηρετείται από σύγχρονες λεωφόρους ταχείας κυκλοφορίας με ανισόπεδους κόμβους και ένα “σφηνωμένο” σε γειτονιά με μία συνήθως μποτιλιαρισμένη λεωφόρο με φανάρια να περνά από έξω)
Το να πάει ο βάζελος στη Λεωφόρο ξανά τον μικραίνει σαν ομάδα και θα έπρεπε να το καταλαβαίνετε και οι οπαδοί του.
Είναι ένα γήπεδο που δεν θα πάρει έγκριση από την UEFA ούτε για το Europa και το ξέρετε.
Ποιό είναι το ζητούμενο;
Έγραψε κάποιος πριν “δεν θα τολμά ο κάθε Σιδηρόπουλος”… :roll:
Αν αυτό είναι το μεγαλειώδες σχέδιο του Αλαφούζου για να “τσακίσει την παράγκα” (sic) τότε προτείνω να ξεκινήσει και σχετική καμπάνια στα αλαφουζέικα μμε στο γνωστό πρότυπο:
[SPOILER][SIZE=“3”][B]ΟΛΟΙ MΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑ! #-o[/B][/SIZE][/SPOILER]
Ειλικρινά αυτό περιμένετε από τη νέα σας διοίκηση; :-s:-k
Παλια πως ειχε παρει εγκριση και δεν θα παρει τωρα;;;Αν γινουν εργα και ανακαινιστει το γηπεδο δεν θα υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα.Επισης εξηγησε μου γιατι θεωρεις οτι αμα γυρισει ο παναθηναικος στην φυσικη του εδρα τον μικραινει σαν ομαδα
Εν έτη 2012 ίσως και να αποτελεί πισογύρισμα η επιστροφή στη Λεωφόρο για το μέγεθος του Παναθηναϊκού. Όμως στην ελλάδα της κρίσης τα 1,2εκ του ενοικίου του οακα που θα γλιτώσουμε είναι σαφώς σημαντικό ποσό, ο ερασιτέχνης θα έχει περισσότερα έσοδα απ’ την Λεωφόρο, σημαντικό κι αυτό, επίσης καθαρά οπαδικά είναι καυλωτική φάση. Ας παίζουμε Λεωφόρο το κλωτσοσκούφι της ελλάδας και οακα τα ευρωπαϊκά, έχει ξαναγίνει αυτό μια δεκαετία πίσω το 2001 αν θυμάμαι καλά. Για το αν ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι του κέντρου στα παπάρια μου, 2 ώρες κάθε δεύτερη βδομάδα θα είναι τα παιχνίδια, μην τρελαθούμε τελείως.
ρε τι κινηση και μαλακιες, ειναι δικο μας αμα γουσταρουμε παμε και παιζουμε, σιγα μην κανουμε και γκαλοπ στη γυρω περιοχη αν ενοχλουμε και ποτε τους βολευει να παιζουμε…
αν γινεται και τα ευρωπαικα στη λεωφορο ακομα καλυτερα… δεν εχουμε καμια υποχρεωση να πληρωνουμε το οακα, δε πα να πεσει κιολας, χεστηκα…
Επισης δεν ειχα καμια διαθεση να αρχισουμε τις κοντρες με τον Chrisp αλλα αυτο που δεν καταλαβαινουν οι φιλοι μου οι γαυροι ειναι οτι στο Καραϊσκακης χωρανε 32.000. Στη Λεωφορο 16.000. Ειναι ο μισος κοσμος.
Η δικη μου λογικη δεν ειναι για να καταπολεμησουμε την “παραγκα” αλλα να παρει δυναμη ενας συλλογος που εχει τα μαυρα του τα χαλια γιατι ο προηγουμενος ιδιοκτητης του ηταν τοσο μπλεγμενος στη μιζα που δεν καταφερε να φτιαξει ουτε καν να ξεκινησει εκεινο το ρημαδι το γηπεδο στο Βοτανικο. (φταινε και οι Κορμορανοι που ζουν εκει αλλα ο Τσιπρας που ειναι και βαζελος ξερει καλυτερα…)
Οτι δεν γινεται τιποτα απο κινηση στο Δελτα Φαληρου ειδικα σε μεγαλα παιχνιδια του γαυρου μαλλον μενετε σε αλλη πολη.
Θα ειναι δυσκολο οντως αλλα υπαρχει μετρο που σε αφηνει ακριβως απ’εξω και ειναι για ποσες μερες ; 16 μεσα σε ενα χρονο; 20 ;
Και ειδικα Κυριακη δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.
Αν το γηπεδο φτιαχτει θα μπορουσε να προσφερει ακομα και στα γυρω μαγαζια που πεθαινουν απο τους λιγους πελατες που εχουν σημερα.
Τωρα αν ειναι ολοι καφροι και τα σπανε με καθε ευκαιρια εεεεε τοτε ας το κλεισουμε το πραγμα γενικοτερα.
Οχι δεν ειναι πισωγυρισμα να παμε στη Λεωφορο.
To 2008 που παιξαμε τελευταια φορα εγινε κανας χαμος ; Τιποτα δεν εγινε.
Δεν ειχε διπλασιαστει ο πληθυσμος στο κεντρο αυτα τα 4 χρονια…
το παράλογο είναι ότι υπάρχουν απόψεις “να κι αν ενοχληθεί ο κόσμος, στα @@ μου. η τριφυλάρα να ναι καλά και στο πούτσο μου που θα φάνε ταλαιπωρία οι άλλοι.”