Παναθηναϊκός

μηπως πρεπει να ευχομαστε να γυρισει ο Λετο για να κανουμε μια καλη εμφανιση επιτελους?
παρτε απο τους ελευθερους κανα καλο γκολτζη!!

Το καταλαβαίνω, για αυτό και λέω πως σας μικραίνει να θέλετε να πάτε εκεί, γιατί πιστεύετε πως στο ΟΑΚΑ έτσι και αλλιώς δεν θα κόψετε εισητήρια ή για να σας νιώθουν οι διαιτητητές όπως έγραψαν μερικοί (όχι εσύ, το είδα το σχόλιο σου σχετικά).

Κατά τα άλλα και εμένα μου αρέσει η Λεωφόρος με την κερκίδα δίπλα στο χόρτο μου βγάζει αυτή την εγγλέζικη “ποδοσφαιρικίλα” και έχω και ευχάριστες αναμνήσεις από αυτό το γήπεδο τόσο ως φιλοξενούμενος από τις εποχές που παίρναμε εισητήρια (οέ 1-4) αλλά και από ιστορικά live πριν 20 χρόνια και… :roll:

Αλλά για σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο δεν κάνει…
Να πάει η ΑΕΚ στη Ριζούπολη το καταλαβαίνω, για εσάς όχι…

Ρε συ Drenie, όχι μόνο δεν ζώ σε άλλη πόλη αλλά έχω διαρκείας από την πρώτη στιγμή που ξαναπήγαμε Καραϊσκάκη και τα παιχνίδια που έχω χάσει μετριούνται στα δάχτυλα…
Η κίνηση δεν είναι τόσο τραγική, ή τουλάχιστον είναι συγκρίσιμη με αυτά που συμβαίνουν σε κάθε μεγάλη πόλη του κόσμου όταν παίζει εντός η τοπική ομάδα. Σε Αμερικάνικες πόλεις με καλύτερη ρυμοτομία και το καλοκαίρι με το baseball κλείνουν δρόμοι και γίνεται της πουτάνας…
Άσε που ειδικά οι “τακτικοί” ξέρουμε και καβάτζες και ξεγλιστράμε. Μπορεί ο Αλαφούζος να παιδεύεται λίγο να φύγει από το γραφείο…΄:p

Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ακόμα κάνουμε σύγκριση του Φαλήρου με έναν δρόμο από τους πιο κεντρικούς της Αθήνας που συνδέει Κηφησίας/Βασ. Σοφίας με Πατησίων, περνώντας μέσα από μερικές από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές του λεκανοπεδίου.

Σε σοβαρό κράτος η λεωφόρος θα είχε κριθεί ακατάλληλη γι αυτόν ακριβώς τον λόγο.
Εν πάση περιπτώσει, στην Ελλάδα ζούμε, καμία εντύπωση δε μου προξενεί.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό, με τέτοια ομάδα για κλάματα που έχει ο βάζελος, όπου και να παίξει το ίδιο χάλια θα είναι.

οτι στα παιχνιδια του ΟΣΦΠ η Κηφισου ειναι εντελως ακινητη απο το δελτα μεχρι την Αγ. Αννας δεν μας νοιαζει φανταζομαι.

σουτ μην τα λες αυτα. ειναι στη σφαιρα της φαντασιας σου… γι’αυτο ειναι παρκαρισμενα πανω στη γεφυρα μεχρι να βγεις παραλιακη… ειδικα καθημερινη ασ’τα να πανε που σε αντιστοιχη περιπτωση δηλαδη Ευρωπαϊκο αγωνα θα παιζεις ΟΑΚΑ.

Ας είχαμε ένα τέτοιο γήπεδο και στ’ αρχίδια μου αν κοιμόταν στα παγκάκια ο κρισπ, σιγά μη ρωτούσαμε και τους γαύρους τι άποψη έχουν. :stuck_out_tongue:

λα μπομπονερα φαση κιετς.
παντως κατι σαν την πρωτη φωτο δεν ειχαν σε καποια σχεδια παλιοτερα με βυθιση του αγωνιστικου χωρου και τα σχετικα;

πες τα ρε post_digital, μιλανε ολοι μιλανε και αυτοι που τους φτιαξανε το γηπεδο τζαμπα…

Ενα ονειρο τρελο!!!Οεοεοεοε εδω ειναι το σπιτι σου Παναθηναικε!!!

Δεν είναι ότι τους το φτιάξανε τσάμπα και μιλάνε κιόλας, ούτε δικό τους δεν ήταν, στην ομάδα που ανήκει αυτή τη στιγμή βολοδέρνει κάπου μεταξύ β’ και περιφερειακού τόα χρόνια.

Υπήρχε ένα σχέδιο για τη Λεωφόρο από το 2003 που εκπονήθηκε μια μελέτη, τη ποστάρω…

Το συγκεκριμένο project αποτέλεσε πρωτοβουλία του …
Θανάση Γιαννακόπουλου που απευθύνθηκε πριν το καλοκαίρι του 2003 σε κατασκευαστική εταιρία ,για το πως μπορεί να γίνει η ανακατασκευή της Λεωφόρου ,χωρίς να χρειαστεί να γκρεμιστούν σχολεία και προσφυγικά ,χωρίς να χρειαστεί να γίνουν αλλαγές φοράς και να δημιουργηθεί χάος στο κέντρο της Αθήνας. Η πεποίθηση του πως μπορεί κάτι τέτοιο να είναι εφικτό ,βασίστηκε στην απορία του πως γίνεται επί δεκαετίες να υπάρχουν τόσα μεγάλα γήπεδα μέσα στα κέντρα μεγαλουπόλεων(Βαρκελώνη ,Λονδίνο) και αυτό δεν μπορεί να γίνει στην Αθήνα.

Όντως τον Οκτώβριο του 2003 βγήκαν στην δημοσιότητα ,φωτογραφίες και στοιχεία του έτοιμου project που κοινοποίησε σε Γιάννη Βαρδινογιάννη ,Παύλο Γιαννακόπουλο ,Βλάσση Σταθοκωστόπουλο και Εύαγγελο Βενιζέλο ,ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Μην ξεχνάμε πως πάγια θέση του ερασιτέχνη ήταν η ανακατασκευή της Λεωφόρου και τα τελευταία 5 χρόνια είναι σύμφωνος για τον Βοτανικό.

Τι περιείχε το συγκεκριμένο project; Στοιχεία που κάλυπταν όλες τις προυποθέσεις και ικανοποιούσαν παράλληλα όλες τις ανάγκες του Συλλόγου ,χωρίς να δημιουργούν παράλληλα πρόβλημα στην περιοχή!

Οπότε έχουμε και λέμε:

1. Γήπεδο ποδοσφαίρου 30.000 θέσεων
  2. Κλειστό Γήπεδο μπάσκετ και βόλλευ 6.500 θέσεων
  3. Πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και χωρητικότητας 1.000 ατόμων
  4. Χώροι για στέγαση λοιπών τμημάτων του ερασιτέχνη
  5. “Πλατεία” με καταστήματα και εστιατόρια

Όλα αυτά μέσα σε 20 στρέμματα!!

Πάμε τώρα στις λύσεις των προβλημάτων που πιθανότατα θα εμφανιζόντουσαν.

Καταρχήν ,όπως προείπαμε ,το συγκεκριμένο project δεν προβλέπει αλλαγή φοράς του γηπέδου ,αλλά όλα είναι ως έχουν! Το βασικό σημείο της όλης κατασκευής βρίσκεται στην ανύψωση του αγωνιστικού χώρου του ποδοσφαιρικού γηπέδου ,σε σχέση με την σημερινή του μορφή ή αλλιώς βύθιση του εδάφους κατά 3-4 μέτρα! Έτσι θα δημιουργηθούν τα κλειστά και οι υπόλοιποι χώροι ,κάτω απο το ποδοσφαιρικό γήπεδο.

ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΒΟΛΛΕΥ

Όπως είπαμε το project δεν προέβλεπε αλλαγή φοράς του γηπέδου .Η μόνη διαφορά είναι πως θα υπήρχε επιμήκυνση απο την μια πλευρά και συγκεκριμένα απο τις Θύρες 6-7. Δηλαδή θα παίρναμε τον χώρο που υπάρχει απο πίσω (είναι ένα γκαράζ τώρα) και ανήκει στην Εκκλησία. Πιο καθαρά φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Η “πλατεία” θα δημιουργηθεί κάτω απο τον αγωνιστικό και όχι σε υπόγειο επίπεδο. Μην ξεχνάτε πως ο αγωνιστικός χώρος θα είναι υπερυψωμένος κατά 4,5 μέτρα απο την σημερινή του μορφή!

Επίσης το ποδοσφαιρικό γήπεδο θα στηρίζεται σε 4 πυλώνες και θα σκεπάζεται όλο!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PROJECT ΤΟΥ 2003 ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΟΛΗ Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΧΑΡΙΖΕ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΑ 75 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!!

ποιος χαρισε ρε? το καραισκακη ανηκει στο δημο πειραια απο ενα χρονικο σημειο (25 με 30 χρονια απο την κατασκευη του) και μετα. μην λετε οτι θελετε.

χαχαχα. γιατί από το φάκελο της ολυμπιάδας άλλαξε εν μια νυχτί το Ν.Γκούμας και μπήκε το τηγάνι στη θέση του?

τι σχεση εχει αυτο που λες με το σε ποιον ανηκει το γηπεδο?

και να ανήκει στον δημο πειραια , νομίζω ειχε και άλλη ομάδα δικαιώματα απο οτι ειχα διαβάσει. αλλά δεν θυμάμαι πως και τι.

φυσικα, εχει και ο εθνικος δικαιωμα στο γηπεδο εαν και εφοσον ανεβει κατηγορια.

το δαμε το δικαιωμα του Εθνικου οταν τον αναγκασατε να παιξει στο γηπεδο του μπεισμπολ :lol::lol::lol:

• τους αθλητες στιβου που εκδιωχθησαν κακην κακως.

πρεπει να ειναι α’ εθνικη

μια χαρα τον ξεσπιτωσε ο γαυρος λοιπον :slight_smile: γιατι στο παλιο Καραισκακης δεν χρειαζοταν να παιζει Α’ εθνικη για να παιζει.

Μόνο οι βαζελοι κλαίγονται για το Καραϊσκάκη. Ούτε ο Εθνικός…

Ε, βέβαια ξετρυπώνουν μπαίνουν εδώ μέσα και πρωτοκλαίγονται για Λεωφόρο ότι δεν μπορούν να κλείσουν μάτι επειδή είμαστε υπέρ του δέοντος καφροί και τα κάνουμε πουτάνα όταν γίνονται παιχνίδια και μόλις ανταπαντάς σε λένε και κλαψιάρη. Καλά γελάσαμε παλι σήμερα.