Παναθηναϊκός

αντιστοιχα κανεις δεν κλαψουρισε (οπως λες) για τον εθνικο. καποιος εγραψε μια ανακριβεια και ειπαν 2-3 ατομα τι ισχυει.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΟ, ΜΗ

παραπονεθηκε γιατι θα κανει 2 ωρες να γυρισει σπιτι του απο την δουλεια αν ειναι να παιζει εκει ο ΠΑΟ και τον επιασε ολη η κοινωνικη του ευαισθησια.

Τα υπολοιπα να’χαμε να λεγαμε…

κλαψα δεν νομιζω αλλα σιγουρα δεν εχουμε αφησει οσα δακρυα αφησατε εσεις μεχρι και πριν 15 χρονια …
Μετα γινατε ομαδα με το ολα της ! :lol:

=

[SPOILER][/SPOILER]

Πριν 15 χρόνια είχαμε 1997. Στο γκολ του Κόντε μέσα στο ΟΑΚΑ, είχα όντως κλάψει… Είχαμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και για λίγο χάσαμε μεγάλη πρόκριση.

επιλεκτικη μνημη για τα 15 χρονια και προς τα πισω .

βαλτε λεφτα ολοι λεει να το αγορασετε… χαχαχαχαχα… μηπως μου ανηκει ηδη λιγο? ολυμπιακο εργο δεν ειναι???

karvou ζητησα κατι για να σου δωσω την εξηγηση.

ασε λοιπον τις κωλοτουμπες :wink:

#-o

18 χρόνια παρακολουθώ ελληνικό ποδόσφαιρο, άλλα τόσα ασχολούμαι με τα πολιτικά γύρω μου, 9 χρόνια τα έχω φάει μέσα σε πανεπιστήμια και πολυτεχνεία, 7 χρόνια γράφω στο φόρουμ, είμαι στις ΗΠΑ εδώ και 3 μήνες. Συγχαρητήρια! Είσαι ο πρώτος που έδωσε τόσο κουτή απάντηση, ώστε να βαριέμαι να συνεχίσω τον “διάλογο” :lol:

Διάλεξε ποιο είναι το τούβλο σου και πήγαινε ζήτα το από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Καραϊσκάκη Α.Ε.! :lol::lol: Εγώ μαζί σου! :lol:

Πρέπει να ήσουν μικρός και να μην τα θυμάσαι… :roll:

Μηπως αναφερεσαι σ εκεινη τη χρονια με Κασναφερη; =p Πρεπει να τις ειχε αρπαξει εκεινη τη σεζον εκτος κι αν κανω καποιο πολυ τραγικο λαθος. Με μεγαλη διαφορα ειχατε τερματισει αλλα με διαιτησιες γελασαν και τα τσιμεντα.

Αν στο βίντεο που πόσταρα με την ποδοσφαιρική μαγεία με τα τακουνάκια, τα φάουλ από τα 40 μέτρα και το πλασέ για διδασκαλία του Ζιο βλέπεις τον… Κασναφέρη απλά δεν έχεις καμία σχέση με το άθλημα… :!:

Ασχετος ειμαι, αραιωσα απο εκεινα τα χρονια.

Ε ρε Mule πανω σε συζητηση για το ηθος του Ολυμπιακου πεταγεσαι και κανεις “εισαι μικρος και δεν τα θυμασαι” που με τον Παπαδακο παλι 4αρα ειχαμε φαει αλλα αυτα δεν τα θυμαστε.

@ karvou… δεν ειχα σκοπο να κουβεντιασω για το αν ΑΥΤΟΣ ο παναθηναικος πρεπει να παιζει στη λεωφορο, αυτο εννοειται…ουτε για το πως εφτιαξε “η προεδραρα” το καραισκακης με τα λεφτα του κρατους… αφου λοιπον εχεις τελειωσει τα πανεπιστημια εξηγησε σε μενα τον αγραμματο γιατι ειναι ηλιθια η απαντηση μου σε παρακαλω…

Το γεγονός ότι το κράτος έχτισε το τηγάνι την περίοδο των ολυμπιακών αγώνων και μετά το έδωσε στον κρόκους δεν πρέπει να μας απασχολεί δηλαδή, αυτό δεν μας λες δηλαδή με δυο λόγια καρβού? Το γεγονός ότι πάλι κρατικοποιήθηκε μια ιδιωτική τράπεζα η Proton bank της οποίας ο ιδιοκτήτης είχε χρησιμοποιήσει κεφάλαια της τράπεζας για να αγοράσει το μισό μπουρδέλο απ’ τον κρόκους και τα επωμιστήκε πάλι ο λαός δεν πρέπει να μας ξανααπασχολεί. Δυο φορές το 'χουμε πληρώσει το γαμημένο, να πεις ότι ήταν και καμιά κατασκευή, λυόμενο το μπάσταρδο. Προσωπικά έχω ταξιδέψει στον Σείριο, έχω εξοχικό στον Άρη και τη Σελήνη την έχω μια βαρκάδα, ποια πανεπιστήμια του κώλου μας αραδιάζεις τώρα.

Απο Γεναρη επιστρεφουμε στο σπιτι μας μαγκες και ελπιζω αυτην την φορα να ειναι και οριστικο.

Μην τις διαβάζεις μωρέ τις πολιτικές ειδήσεις. Αφού δεν τις πιάνεις… Δεν λέω… Τώρα με την κρίση βάζουν και τα οπαδικά site πολιτικές ειδήσεις, αλλά εσύ μην κάνεις κλικ. Δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις και μετά εκτίθεσαι. Χρειάζεται iq παραπάνω από “Θύρα 13” για να τις καταλάβεις…

Το ερωτημα μου ειναι, γιατι δεν παραθετεις τη δικη σου οπτικη πανω σε αυτο που λεει;

Μωρέ συ Άνγκμαρ και να την παραθέσω, χάσιμο χρόνου θα είναι. Εδώ ξεκινάνε από την παραδοχή πως “το Καραϊσκάκη είναι σκάνδαλο γιατί το εχτισε ο Κόκκαλης”. Η απόφαση για το Καραϊσκάκη ή είναι σκάνδαλο και παραμένει σκάνδαλο ακόμη κι αν το έχτισε η μητέρα Τερέζα ή δεν είναι.

Κατ’εμέ δεν είναι σκάνδαλο γιατί κατέληξε μονόδρομος. Σκάνδαλο ήταν που είχαν βάλει στον Ολυμπιακό φάκελο τον Γρανίτσα και τα παραμύθια του και το 2003 μας έλειπε ένα ολόκληρο γήπεδο ποδοσφαίρου που έπρεπε να είναι έτοιμο το 2004 (!). Στο τέλος χρειάστηκαν 60 εκ. ? από ιδιώτη (το κράτος δεν έριξε λεφτά στο Καραϊσκάκη) και η ΓΓΑ που είναι η ιδιοκτήτρια έδωσε την χρήση στον ιδιώτη για 45 χρόνια με αντάλλαγμα να παίρνει 15% επί των εισπράξεων για τα τελευταία 30 χρόνια.

Με λίγα λόγια, η απόφαση να δοθεί το Καραϊσκάκη σε ιδιώτη είχε ως αποτέλεσμα:

1. αναβάθμιση υποβαθμισμένης περιοχής
  2. μερικές εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας
  3. 5-7 εκ. ? στο κράτος κάθε χρόνο (ΦΠΑ, φόροι επί των κερδών, κλπ) από τον τζίρο που γίνεται στο Καραϊσκάκη
  4. νεόκτιστο μοντέρνο γήπεδο με μηδέν (0) κόστος κατασκευής
  5. Ολυμπιακή εγκατάσταση που δεν έμεινε στην μοίρα της (είναι μετρημένες στα δάχτυλα αυτές που δεν εγκαταλήφθηκαν)
  6. γλιτώσαμε την πανωλεθρία του να έμενε ανολοκλήρωτος ο φάκελος στην ΔΟΕ
  7. αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς η Καραϊσκάκη Α.Ε, από το 2018 μέχρι το 2048, θα έχει βγάλει η ΓΓΑ πάνω από 100 εκ. ?

Τα κέρδη είναι τόσα πολλά που και για αυτό το κράτος βοηθάει τον ΠΑΟ για να χτίσει γήπεδο. Η διαφορά είναι πως τώρα στον ΠΑΟ δεν θέλουν να χτίσουν (no money και πλέον δεν θα έχουν τα έσοδα που υπολόγιζαν το 2009 και δεν ξέρω και εγώ για ποιον άλλον λόγο) και παλεύουν να εκβιάσουν με στρατό προβάτων για να πτωχεύσει ο Βωβός μια ώρα αρχίτερα και να μην τους σέρνει στα δικαστήρια.

Από εκεί και πέρα, ο post_digital όντως δεν έχει καταλάβει ντιπ για ντιπ από την υπόθεση Λαυρεντιάδη :lol:

συγκινήθηκα ρε Μήτσο.

είχαμε τέτοιο ευεργέτη ως έθνος και δεν τον εκτιμούσαμε τόσα χρόνια;

γαμώτο νιώθω άσχημα τώρα. :frowning:

:cry:

Τι δε θελουν να χτισουν γηπεδο μωρε.Ψαχνονται να βρουν τα λεφτα απο καποιο επενδυτη.Λες και υπαρχει ομαδα που μπορει να σκασει 60 εκατομμυρια επιτοπου.