Aυτο ακριβως ισχυει με το Καραισκακη .
Και ας εχει επικρατησει η μπαρουφα που ειπε ο Ποστ Ντιτζιταλ.Το χουμε πει ετσι τους λενε και ετσι λενε τοσα χρονια.Ειναι συμπτωματα του προβατισμου,ωπα σορυ του οπαδισμου αυτα …
Aυτο ακριβως ισχυει με το Καραισκακη .
Και ας εχει επικρατησει η μπαρουφα που ειπε ο Ποστ Ντιτζιταλ.Το χουμε πει ετσι τους λενε και ετσι λενε τοσα χρονια.Ειναι συμπτωματα του προβατισμου,ωπα σορυ του οπαδισμου αυτα …
Εθνάρχης Κόκκαλης. Θύμα του οπαδισμού και δη της Θύρας 13 και ο Συρίγος ο οποίος παραλίγο να χάσει τη ζωή του τότε με το “κοκκαλισκάκι”, ο Γρανίτσας ξεχάσατε να μας πείτε τι απειλές δέχτηκε και πόσα τσέπωσε τελικά για να μην γίνει το σκάνδαλο, αλήθεια είναι μονάχα όσα πουν ο Μπαρμπής και ο Σάββας, είμαστε άτομα περιορισμένης αντίληψης με iq ραδικιού και μνήμη αμοιβάδας, πως να τη μετρήσουμε τα κακόμοιρα μπροστά στα 5 μάστερ και 3 δοκτορά του μέγα μάγιστρου, γιατί το λυόμενο τώρα από στάδιο κατέληξε γήπεδο να βόσκουν τα πρόβατα και να ξεσπιτωθούν οι σύλλογοι στίβου του Πειραιά όχι της Αθήνας ας μας πει ο Εθνάρχης. Να ‘ναι καλά λοιπόν που μας γλίτωσε από την διαπόμπευση στις καλένδες της διεθνούς λιβελογραφίας, γιατί αλοίμονο χωρίς αυτόν δεν θα είχαμε πλήρη φάκελο και δεν θα γινόταν Ολυμπιάδα, τόσα χρήματα γλιτώσαμε και κάναμε αλλού τις υπερκοστολογήσεις τελικά. Σε κάτι Siemens ξέρω ΄γω απ’ όπου δεν πήρε φράγκο ο καημένος. :–
Εξήγησε μας δάσκαλε :bow2:
Ή πρέπει να κλείσω ραντεβού στο γραφείο σας;
Αυτό που περιγράφεις λέγεται “απευθείας ανάθεση”. Γνωστή τακτική του πελατειακού κράτους χρόνια τώρα. Βέβαια εδώ ο “κρατισμός” και το πελατειακό κράτος δε μας πειράζουν, παράγουν έργο!
Ναι τωρα περιμεναμε να μαθουμε οτι ειναι λαμογιο ο Κοκκαλης ,δν το ξεραμε .
Αλλο αυτο ομως και αλλο στις χ αληθειες να λες ψ ψεμματα …
Τι καλα που δεν εχουμε γηπεδο (εχουμε αλλα αν μπορουσαμε να παιξουμε εκει ενοχλουμε τους γυρω κατοικους) και δεν μπορουμε να παιξουμε στην εδρα μας ( επειδη εχουμε την συναυλιαρα του Φοιβου !
http://www.greekfootball.gr/index.php/pao/item/4566-ton-ksespitoni-o-fibos
Μπράβο spawn μας άνοιξες τα μάτια. Οι εξυπνακισμοί αλλού μεγάλε. Δεν είσαι οπαδός αλλά το “7” το κοτσάρεις δίπλα στο νικ σου. Εγώ έχω επανειλλημένος δηλώσει οργανωμένος και γούστο και καμάρι μου, επίσης πες μου μια φορά που έχω μπει στο τόπικ σας και να προκαλώ, έρχεσται εδώ και ζητάτε και τα ρέστα, αποφασίστε τι θέλετε ή τι δηλώνετε, άντε με το κάθε κομπλεξικό.
Καμία κουβέντα για το ήθος του Ολυμπιακού δεν γινόταν: Ο Cynic έγραψε πως από την λεωφόρο δεν θα περνά κανείς και πόσταρα να του θυμίσω ένα ωραίο πέρασμα.
Εγώ τον Καραπιάλη θυμάμαι από το ματς που λες να σας φωνάζει “πελάτες μου” όταν το γύριζε από 2-0.
Πελατειακές σχέσεις σαφώς και είχε ο Κόκκαλης με το δημόσιο στις δουλειές του.
Το να εκχωρηθεί όμως μία δημόσια έκταση με ένα γήπεδο ακατάλληλο που σάπιζε στον ιδιωτικό τομέα για να παραχθεί πλούτος και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας δεν το λες με τίποτα κρατισμό. Ϊσα-ίσα που είναι από τις αποδεδειγμένα σωστότερες αποφάσεις που έχει πάρει κυβέρνηση.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, στη βουλή ο νόμος για το Καραϊσκάκη ψηφίστηκε και από τα δύο -τότε- μεγάλα κόμματα (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) μόνο τα… βαζελοκόμματα της αριστεράς το είχαν καταψηφίσει!
Σε ολες τις μεγαλες μιζες και καταστροφες (οπως την σημερινη που ζουμε) παντα συμφωνουσαν τα δυο αυτα κομματα.
Βαζελοκομμα της αριστερας αλλα ζητω οι Κορμορανοι ! ΟΥΣΤ !
Καλά, δε θα ανοίξουμε πολιτική συζήτηση εδώ αλλά όπως πάντα, το θέμα είναι πώς (θες να) τα βλέπεις. Το “γήπεδο που σάπιζε” ήταν μία περιουσία του ελληνικού κράτους, και μάλιστα σημαντική αν κρίνει κανείς όχι μόνο το μέγεθός της και τη θέση της αλλά και το έργο που θα έπρεπε να εξυπηρετεί (στίβος, ερασιτεχνική άθληση κτλ), που παραχωρήθηκε για ψίχουλα σε έναν επιχειρηματία ο οποίος κέρδισε από αυτό ουκ ολίγα εκατομύρια.
Αν η λογική “αφηνω την περιουσία μου να σαπίζει και μετά την ξεπουλάω” είναι σωστή απόφαση για μία κυβέρνηση, φοβάμαι να μάθω ποιες είναι οι λάθος.
Όσο για το επιχείρημα ότι ψηφίστηκε και από ΠΑΣΟΚ και από ΝΔ πραγματικά με συγκίνησε. Οι αναμνήσεις της σύμπνοιας των δύο αυτών κομμάτων στο παρελθόν κάνει τη σημερινή τους συγκυβέρνηση να μοιάζει ειδυλλιακή
Στο γήπεδο που σάπιζε μεγάλωσα. Το γνωστό σύνθημα “θυμάμαι ακόμα ήμουν παιδάκι” είναι για μένα… βιωματικό!
Αλλά όπως όλα τα πράγματα, πάλιωσε, φθάρθηκε, έγινε ακατάλληλο. Ήταν λοιπόν ένα περιουσιακό στοιχείο του ελληνικού κράτους που η αξία του έφθινε και αν δεν γινόταν μία επένδυση στην ανακατασκευή του θα εκμηδενιζόταν. Έτσι και αλλιώς στην στιγμή της παραχώρησης του μόνο η γή είχε ουσιαστική αξία, άντε και το μέρος της εγκατάστασης που μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για προπόνηση στίβου (και πάλι με ακατάλληλα-επικίνδυνα αποδυτήρια κλπ.)
Οποιαδήποτε λύση ανακατασκευής από το κράτος θα επιβάρυνε τους φορολογούμενους και θα γινόταν με τη γνωστή σχέση ποιότητας-υπερτιμολογημένου κόστους που είχαν όλα τα δημόσια έργα -ειδικά εκείνης της περιόδου- στην Ελλάδα…[-X
Η παραχώρηση στον επιχειρηματία αντί για δαπάνες έφερε έσοδα από φόρους στο κράτος, δημιούργησε υγιείς θέσεις εργασίας, γλίτωσε από έξοδα το κράτος.
Ας βρίσκονταν σοβαροί παράγοντες να έκαναν το ίδιο και για τις υπόλοιπες ομάδες.
Ενταξει μας κανεις πλακα . Παραδεξου το !
Aν εδω ειναι το θρεντ , οπου αραδιαζεις το λογυδριο σου για να νοιωσεις καλυτερα παω πασο, δν απανταω ξανα .
Αν οχι ,τι παει να πει “ερχεστε και ζητατε τα ρεστα” ?Δν μπηκα σε κανενα σπιτι και δν νομιζω πως ειναι εξυπνακισμος να σου επισημαινει καποιος πως λες ψεμματα .
Επισης εκανα λαθος πριν γι αυτο ξαναδιατυπωνω.Αυτο ειναι συμπτωμα του [B]οργανωμενου οπαδισμου[/B] .Και εγω οπαδος ειμαι ,αλλα δν θα μπω στη διαδικασια να ξαναεξηγησω τα περι “7”.Το χουμε ξανασυζητησει, αλλα κανεις πως δν θυμασαι .
Την μια σε αναγκαζουν να παιξεις Παρασκευη λογω red hot chilli peppers.Τωρα ερχεται η συναυλια του Φοιβου και ψαχνουν να δουνε που θα παιξουμε με τον Ατρομητο επειδη οι διοργανωτες θελουν να ετοιμασουν το οακα για την συναυλια.Ρε δεν γαμιομαστε λεω εγω.Δεν πειραζει ομως ο Γεναρης δεν ειναι μακρια
Στον οποιο δεν δωθηκε ποτε κοκκινη… ενταξει επιλεκτικη μνημη.
Και για πείτε, παίζει καλό ποδόσφαιρο φέτος ο Παναθηναϊκός?
Στα @@ μας.Λεωφόρος για ντου και ξύλο.ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟ!!!
Ναι και οι κάτοικοι στα πέριξ της Λεωφόρου σας δίνουμε την άδεια.Δε μας ενοχλήτε, πως το λένε βρε αδελφέ.
Ομολογώ πως μου αρέσει να βλέπω το πόση πίκρα άφησε στους βάζελους ο Ολυμπιακός του Κόκκαλη. Τόσο που δεν μπορούν να κάνουν ούτε μια πολιτική/οικονομική συζήτηση δίχως να επηρεάζονται από τα 14 πρωταθλήματα του Θρύλου! :lol:
Για αυτό και απαντώ στον μόνο που απάντησε σε σωστή βάση:
Για την απευθείας ανάθεση (το προηγούμενο σου ποστ) συμφωνώ. Όταν έγραψα πως σκάνδαλο είναι το ότι οδηγήθηκαν σε αυτό το αδιέξοδο, αυτό ακριβώς εννοώ. Το Νίκος Γκούμας, δίχως να υπάρχει από πίσω οικονομικό πλάνο δεν έπρεπε να μπει στον Ολυμπιακό φάκελο. Και αν μπήκε από χαζομάρα, όταν ο Ψωμιάδης αρχίζει να φεσώνει κόσμο ήδη από το 2001, η ομάδα να έχει τόσα προβλήματα και η μύτη του Γρανίτσα να έχει γίνει τεράστια, έπρεπε να το είχαν βγάλει εκτός από τους φακέλους ASAP. Απεναντίας, άρχισαν να κοιτάζουν για εναλλακτικές μόλις 1,5 χρόνο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ενώ πλέον διαδικασίες όπως ο διαγωνισμός (που δεν είμαι βέβαιος πως απαιτείται από οργανισμούς όπως η ΓΓΑ) ήταν πολύ χρονοβόρες για να γίνουν.
Και διαγωνισμός να είχε γίνει εκεί πάλι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θα έπαιρνε το Καραϊσκάκη (δίχως τον Ολυμπιακό δεν θα υπήρχε οικονομικά βιώσιμο και σε ποιότητα Ολυμπιακών Αγώνων Καραϊσκάκη), αλλά τουλάχιστον 1) δεν θα υπήρχε η ίδια παραννόηση με τώρα, 2) ίσως οι όροι να ήταν ελαφρώς καλύτεροι για το κράτος (αν και για αυτό δεν είμαι απολύτως βέβαιος γιατί μόνο μια προσφορά θα υπήρχε για το Καραϊσκάκη - όλα τα άλλα θα ήταν “αέρας”), αλλά 3) ίσως να είχε δοθεί και παραπάνω χρόνος στον Τζιγγερ για να δει αν θέλει να πάρει το ρίσκο μιας παρόμοιας επένδυσης. Στην τελευταία περίπτωση όμως, θα έπρεπε η ΓΓΑ να αγοράσει έκταση για γήπεδο, οπότε δεν βλέπω το γιατί το τελευταίο να κέρδιζε σε διαγωνισμό.
Από εκεί και πέρα, το παραπάνω σου ποστ -που έκανα quote- ξεκινάει από μια υπόθεση που κάνεις εσύ. Πως το έργο που θα έπρεπε να υπηρετεί το Καραϊσκάκη είναι ο στίβος, η ερασιτεχνική άθληση και το ποδήλατο (ως ποδηλατοδρόμιο ξεκίνησε εξάλλου). Εγώ πάλι, κάνω διαφορετική υπόθεση. Ποδηλατοδρόμιο, στίβος και ερασιτεχνική άθληση δεν χρειάζονται ένα γήπεδο 35,000 θέσεων με ειδησιογραφικά, parking, εθνικές οδούς δίπλα, κλπ που είναι σχεδιασμένα για να εξυπηρετούν δεκάδες χιλιάδων θεατών με παγκόσμια τηλεοπτική κάλυψη. Μόνο “καλή οικονομία” δεν μου ακούγεται η εναλλακτική που προτείνεις. Εκτός αν θέλεις να πουλήσουμε τον ΟΠΑΠ για να τα βρούμε τα λεφτά και να κάνουμε τέτοιες “σπατάλες”
Είδες τι έκανα;
Για να δούμε τι λέει και ο ίδιος ο Συρίγος, ξέρετε, αυτός που τον μαχαίρωσαν επειδή αρθρογραφούσε για το θέμα που όλα έγιναν καλώς καμωμένα:
Έξι αγωνιστικές στον Κατσουράνη