Παναθηναϊκός

Ενταξει γελαει ο κοσμος.Περσι ο Τοροσιδης ειχε ριξει τα μπινελικια του αιωνα και δεν τον καλεσανε ουτε σε απολογια και φετος 6 αγωνιστικες στον Κατσουρανη.Αντε ρε σιχαματα

Ενταξει μιλαμε οι τυποι ειναι τερμα κομπλεξικοι http://www.leoforos.gr/article/45680/sabotaz-sto-philiko-pics Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος να το κανει αυτο σε εναν φιλικο αγωνα

εγω θα τους ελεγα εγκληματιες [-X

Λεωφόρος. Αρρώστεια!

Ναι μωρη ανατριχιλα!!!Οσο ειστε μπατσοι θα ειμαστε απατσι :slight_smile:

«Στο προσεχές παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή επελέγη να σφυρίξει ο κ. Αρετόπουλος. Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν 4ος στο προπέρσινο ντέρμπι Ολυμπιακός ? Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη. Δεν κατέγραψε τίποτα για τα γνωστά επεισόδια σε βάρος των παικτών της ομάδας μας με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί ως το τέλος της συγκεκριμένης σεζόν. Πέρσι, στον αγώνα Ολυμπιακός ? Πανιώνιος για το Κύπελλο, δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στους φιλοξενούμενους (στο 0-0) με αποτέλεσμα την εκ νέου τιμωρία του.

θεός ο αλαφούζος, κοντράρει στις διαιτητικές γνώσεις νικολακό:!:

Κοίταξε, έχει ένα δίκιο, στα ντέρμπι και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει σημασία.

άμα συνεχίσει έτσι γίνεται άνετα cult hero 8)

αμαν ρε Τοτσε!!
που παμε με τετοια επιθεση ρε παιδια?

Μαγκες συνελθετε και παιξτε λιγο μπαλα.Καταντησαμε να μας κανει χειρονομιες και πλακα μεχρι και ο μυτογκας ο παπαδοπουλος

Sent from my iPhone using Tapatalk

χαλια η ομαδα
προπονηση στο σκοραρισμα στον Τοτσε τον χαζογκολη να κανουν
αμαν πια

Δήλωση Αλαφούζου:
“Η παράγκα ξαναχτύπησε. Λάδωσε την ΕΜΥ να λέει όλη την εβδομάδα ότι σήμερα θα έχουμε βροχές και καταιγίδες με αποτέλεσμα οι παίκτες μας να προετοιμάζονται για να αγωνιστούν σε βαρύ και λασπωμένο τερέν. Όπως είδατε όμως στην Κομοτηνή δεν έπεσε σταγόνα κάτι που μπέρδεψε τα παλικάρια μας τα οποία είχαν φορέσει ειδικά παπούτσια για την καταιγίδα. Πλέον είναι ολοφάνερο ότι η παράγκα έχει απλώσει τα δίχτυα της παντού. Περιττό να αναφέρω ότι ο αντίπαλος φορούσε πράσινα και άσπρα, μπερδεύοντας τους ποδοσφαιριστές μας”.

θα έδινα και ψυχή μου για να ήταν αλήθεια :smiley:

Δεν απέχει και πολύ…

E δεν θα κανει καμια δηλωση ?

Oι φοβοι για Αρετοπουλο επιβεβαιωθηκαν ?Σφυριξε καλα ο μισθοφορος ?

Μιληστε μην κρατατε τον κοσμο σε αγωνια .

Καλώς τα σαλιγκάρια

πωπω γιατι τοσα χαλι ρε γαμωτο; κριμα τοσο μεγαλη ομαδα…

σαλιγκαρος εδω

Εμενα το σχολιο μου ειχε ως στοχο την διοικηση του παο παντως και οχι τον κοσμο.Ο κοσμος του ειναι πλεον συνειδητοποιημενος (καλα οχι ολοι,καμμενοι παντα θα υπαρχουν) …

Οταν επι μια εβδομαδα βγαζεις ανακοινωσεις για σιγουρο σφαξιμο (δν εχω ιδεα βεβαια αν οντως εγινε το εγκλημα),το μονο που καταφερνεις ειναι να αποπροσανατολιζεις και να δημιουργεις φοβο στην ομαδα πως παει για σιγουρη ηττα απο τους Γκαλακτικος της Θρακης …Επισης με γελοιες ανακοινωσεις, το παρασκηνιο δν το κερδισε [B][U]ποτε[/U][/B] κανεις …

Διορθωστε με αν εχω λαθος .