Αύριο ο Φερέιρα δεν πρέπει να είναι στην ομάδα… επειδή δεν γίνεται να διώξεις αυτούς που περπατάνε, διώχνεις αυτόν που κοιμάται…
Τόσα χρόνια που βλέπω Παναθηναϊκό στην Ευρώπη, δεν έχω δει τέτοιο χάλι τα τελευταία 2 χρόνια.
Αύριο ο Φερέιρα δεν πρέπει να είναι στην ομάδα… επειδή δεν γίνεται να διώξεις αυτούς που περπατάνε, διώχνεις αυτόν που κοιμάται…
Τόσα χρόνια που βλέπω Παναθηναϊκό στην Ευρώπη, δεν έχω δει τέτοιο χάλι τα τελευταία 2 χρόνια.
Γελάνε και τα τσιμέντα με τη μαλακία ορισμένων, πράγματι. Η ομάδα είναι βαθιά άρρωστη, so. Το ξέρουμε. Ορισμένοι αγωνιστήκαμε ενάντια στο καρκίνο και για δυο χρόνια τουλάχιστον ξαναείδαμε τον Παναθηναϊκό μεγάλο. Πάλι με χρόνια με καιρούς θα τον ξαναδούμε. Οι υπόλοιποι που δεν αντέχουν ας αγοράσουν αύριο Γκολ, Σπορτγκέυ και Ντέρμποπράσινη, να διαβάσουν αντικειμενικές απόψεις, από αντικειμενικούς “Παναθηναϊκούς”. Το όνειρο δε σβήνει, το ταξίδι δε σταματά.
gt 0t@N lEmE g t b0UtS0…t enN00UmE…xixixixi
post_digital σε έχω εκτιμήσει πολλές φορές για την οπτική σου πάνω στην ομάδα, αλλά εδώ δεν τα λες καλά. Το ότι η ομάδα είναι άρρωστη και τους λόγους που συμβαίνει αυτό τους ξέρουμε αλλά δεν μπορούμε να τους πλασάρουμε πάντα σα δικαιολογία για ό,τι συμβαίνει και μετά να λέμε “θα αναστηθεί, που θα πάει”. Δε νομίζω πως είναι μαλακία η απαίτηση να είσαι έστω αξιοπρεπής μέχρι να ξαναείσαι μεγάλος.
εντιτ: http://www.sport-fm.gr/article/581018
όποιος δεν μπορεί να κάνει τα βασικά, σταματάει τη μπάλα ρε καριόλη
Πάντως ο Φερέιρα τόσο καιρό, αν εξαιρέσεις το διάστημα πέρσυ στην αρχή μέχρι ένα σημείο που η ομάδα έπαιζε μπάλα, μου δίνει την εντύπωση ότι του αρέσει να τον βιάζουν. Γιατί απλά δεν κάνει τίποτε να το αλλάξει!
Συμφωνω με namelessdead.Αλλο να προσπαθησεις να παλεψεις και να χασεις και αλλο να εισαι στα αρχιδια σου και να διασυρεις ετσι την ιστορια του συλλογου.Τα μαλακισμενα στο τελος (εκτος απο τον Μπουμ) ειχαν το θρασος και δεν πηγαν ουτε τον κοσμο να χειροκροτησουν
ρε συ ποστ μαζι σου, και εγω πριν αρχισει η σεζον ελεγα οτι φετος ειναι πετυχημενη ακομα και αν πεσουμε αφου γλυτωσαμε(?) απο δαυτους… Αλλα οταν βλεπουμε να μη γινονται ουτε τα βασικα δεν γινεται να μη σχολιαζουμε… Για το φερειρα τα λεμε τοσο καιρο, τον εκανε μαγκα ο λετο και καποιοι νομιζαν οτι βρηκαμε προπονηταρα, δυστυχως ειναι μεγαλος για να αλλαξει τα χουγια του… Κατι φορες επιμενει χωρις λογικη…
ΚΕΝ, ποιος θα ειχε τα μουτρα για να παει; Φοβοντουσαν τα μπινελικια, δεν ειναι αυτο το θεμα. Ένας σοβαρός θα αναλάβει ποτέ την ομάδα; Ξήλωμα μπορεί να γίνει;
Βγηκε πριν λίγο στην ΕΡΑ ο τσάκας και έλεγε πάλι τα δικά του…
για τον χτεσινο εμετο πρωτος απο ολους φταιει ο φερειρα!!! εχει παιξει περισυ 3 φορες με σεντερ φορ τον λαζαρο και τις 3 εχει χασει. γιατι λοιπον να κερδισει εκει? το βασικοτερο χτες για μενα ηταν οτι κοιμοντουσαν ολοι. οι σλοβενοι ηταν αξιοπρεπεις τιποτα σπουδαιο. οσο για τον μπουμσονγκ ηταν σε αλλο γηπεδο. υπολογιστε και τα 2 οφσδαιντ που του φευγει ο μπεριτς αλλα κακως τα σηκωνει ο εποπτης. δεν υπηρχε κινηση καμμια. ο ζεκα ειναι ντεφορμε ενα χρονο τωρα αλλα παιζει. ο κουινσι ειναι ανετοιμος αλλα παιζει. ο μαυριας μπορει αλλα δεν παιζει. ο πετροπουλος ειναι ο μοναδικος αξιολογος σεντερ φορ αλλα δεν παιζει. ο σισοκο προσπαθουσε να δωσει μπαλα αλλα δεν εβρισκε κανενα. αθλιο πραγμα γενια χτες πονεσανε τα ματια μας. τους αλλαξε 3 φορες διαταξη στο γηπεδο και τις 3 λαθος. ξεκιναει 4-3-3 και για καποιο δικο του λογο το κανει κατι απο 4-4-2 με 4 στη σειρα στο κεντρο. εχουν 2 αστειους στοπερ και δεν τους πιεζει κανενας.δεν ξερω τι να πω πραγματικα
πανω κατω συμφωνω σε ολα, αλλα ρε φιλε το boldαρισμενο εχω βαρεθει να το ακουω… οποτε μπαινει μεσα ο Πετροπουλος χανει παντα 2 - 3 ευκαιριες που μεχρι και ο Ματζιος θα εβαζε… Με Λειβαδια ηταν για κλαμματα, με ΠΑΣ ηταν για μπουκετα.
το παλικαρι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.
δεν εχεις πολυ αδικο αλλα θα πρεπει να σου πω οτι η συγκεκριμενη θεση θελει να βρεις ρυθμο. κανει δεν κανει καλο παιχνιδι ο φερειρα για καποιον λογο που μονο αυτος ξερεις δεν τον βαζει. εγω δεν καταλαβα γιατι δεν τον αφησαν να φυγει.δεν μπορουμε παντως να περιμενουμε απο εναν παιχτη να παιξει καλα οταν δεν τον πιστευουμε.
Γαμώ τα 4-4-2 και τις ποδοσφαιρικές αναλύσεις, γαμώ τους κομήτες. Το πρόβλημα είναι τεράστιο και βρίσκεται σε άλλο επίπεδο και όχι εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Δεν με νοιάζει πραγματικά αν είναι γέρος ο Φερέιρα και έχει εμμονές, καθόλου. Ότι κάποιοι είναι μαλακισμένα δεν αναιρεί το γεγονός ότι κάποιοι άλλοι τους φέρανε. Επίσης κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής. Όποιος δεν βοηθήσει έως τέλος της ημερολογιακής χρονιάς που θα έχουν γίνει και εκλογές στη Συμμαχία και θα υπάρξει και η ΑΜΚ να 'πα να γαμηθεί. Όπως και να λέγεται, κανένας δεν θα στηριχτεί πλέον, ευχαριστούμε Βγενοπατερα για τη διετία, αλλά τώρα τί? Ο μόνος που απόμεινε να σηκώνει ψηλά τη σημαία αυτή τη στιγμή είναι η Θύρα 13, κανένας άλλος. Επίσης ετοιμαστείτε με γερό στομάχι και για τα υπόλοιπα αθλήματα, ο σύλλογος όλος είναι σε καμψή, αν πηγαίνει το ποδόσφαιρο καλά σηκώνει και τα άλλα αθλήματα όπως έγινε εν μέρη το 2010.
Οταν καποια ατομα στερουνται αλλα πραγματα για να ακολουθησουν τον Παναθηναικο τρωνε τοσες χιλιαδες χιλιομετρα μεσα στα πουλμαν βγαζουν και την ψυχη τους και τραγουδανε μεχρι το 90 και ας χαναμε 3-0 και ας βλεπανε εναν θιασο που φοραγε πρασινες φανελες τοτε τα ανιωθα μαλακισμενα εχουν την υποχρεωση στο τελος να πανε ολοι στο πεταλο και να υποκλιθουν και να χειροκροτησουν την θυρα 13 και αν διαβασες ο κοσμος αρχισε να ξεσπαει οταν στο τελος τους γραψανε στα αρχιδια τους ολοι εκτος απο τον Μπουμ και φυγανε για τα αποδυτηρια
μαγκες συγγνωμη αλλα για μενα τα οπαδιλικια που πουλαει καθε παιχτης παλαιμαχος οπαδος κλπ ειναι παπαριες! δεν με ενδιαφερει ουτε Θ13 ουτε καμια. εμενα με ενδιαφερει μονο η ομαδα που λεγεται παο σε ΟΛΑ τα αθληματα. οι θ13 ειναι για λαικη καταναλωση και το μονο που ¨"προσφερουν" στις ομαδες ειναι τιμωριες και αφερεσεις βαθμων. οσο για την ομαδα με τα λεφτα που εχει αυτους περνει. απλα θελω να υπαρχει διαχειριση του οποιου υλικου απο τον προπονητη και ενεργεια μεσα στο γηπεδο απο τους παιχτες.
στο μπασκετ καλοι θα ειμαστε και φετος και ισως λιγο πιο ανταγωνιστικοι λογω μεγαλυτερης ενεργειας που θα εχει η ομαδα και μεγαλυτερων φιλοδοξιων. θα χρειαστει πολυ υπομονη τουλαχιστων μεχρι τις αρχες του 2013 για να δουμε καλο μπασκετ
Τι λες ρε μαγκα;;;Εισαι σοβαρος;;;;Η Θυρα 13 και ο κοσμος ειναι ο Παναθηναικος φιλε μου οταν εσυ καθεσαι στον καναπε σου για να δεις την ομαδα για 90 λεπτα αλλοι παλευουνε μερονυχτα για το ιδανικο που λεγεται παναθηναικος γι αυτο πριν γραψεις κατι πρωτα σκεψου
παλευειες οταν με κανεις καθε χρονο και χανω τα μισα λεφτα απο το διαρκεις που παιρνω? το λες ρε φιλε? εγω παιρνω διαρκειας για να δω 15 ματς στο οακα και βλεπω 8. το ιδιο καθε χρονο και στο μπασκετ που οποτε γουσταρετε εσεις εγω χανω αγωνα? που ξερεις εσυ αν καθομαι εγω στον καναπε μου και μιλας? εσεις προδωποποιησατε αυτο που λες ιδανικο και δωσατε τροφη σε καθε απατεωνα βγενο πατερα κλπ να μας διαλυσουν.
Red alert! Red alert! Πρασινοπυλίτες εν όψη. Α ρε Γκόντζο που θέλει ο κώλο σας.
ωραια απαντηση!!! αλλα αυτοι ειστε!! βαφτισατε τους εαυτους σας παναθηναικαρες μονο να κραζετε ξερετε. η παναθα δεν ειναι δικια σας. εξω η σαπιλα απο το γηπεδο
χαχαχαχα, Καρφώθηκες μόνος σου σίχαμα. Ποιος είσαι ο μεθυσμένος, ο απόγονος ο γιος της Κάτιας, ο φοιτητής από Ιταλία, ο Λαρύμνα, ο πουτάνας γιος ο γιατρός, πόσα παραπληγικά νικ νέιμ είχες φτιάξει εκεί μέσα βλακάκο.
τι λες ρε πρεζακι? παλι κοκαλο εισαι?