Θα γινει καμια βραδια μαντολινου απο τον Ζιλμπερτο:lol:
Αν και δεν είμαι Παναθηναϊκός (ίσα ίσα, είναι στις ομάδες που αντιπαθώ περισσότερο, μαζί με Ολυμπιακό, Πανθρακικό, Καβάλα, Λάτσιο, Αμβούργο, Ρεάλ, Εσπανιόλ, ΑΠΟΕΛ) νομίζω ότι οι ολυμπιακοί δεν μπορούν να μιλάνε για γήπεδα όταν κονόμησαν τζάμπα ένα σύγχρονο στάδιο για 50 χρόνια. (αν και νομίζω ότι το κράτος θα δώσει και στον Παναθηναϊκό κάποια χρήματα για το ιδιόκτητο γήπεδο του)
Εσείς τουλάχιστον κρατήσατε το Ξάνθη όταν βάλατε το Scoda… Οι άλλοι μόνο με το marfin τους βλέπω να μένουν :lol:
Να υποθέσω οτι απο την αλλη υποστηριζεις St. Pauli,Barcelona,Livorno, Ομόνοια???
χθες πηραμε και το διαρκειας μας στο μπασκετ και ολα τζιτζι!!! 8)
το ψηνα να παιρνα και στην μπαλα αλλα ετσι δεν θα παταγα καθολου πατρα το χειμωνα… #-o
Όπου και να πάρεις, προκοπή δεν θα δεις!
:yes: :yes: :yes:
δεν θελω να μου αγχωνεσαι…
αα και οποτε θα καθομαι πατρα και δεν θα μπορω να πηγαινω θα στο δινω εσενα να πηγαινεις να βλεπεις την καλυτερη ομαδα στην ευρωπη…
εχω ενα διαρκειας για το οακα το θες καρβου?
τι μαυρογατες ειναι ρε οι βαζελες? Επαιξαν στην Τιφλιδα Τεταρτη και Πεμπτη ξεσπασε πολεμος… το 2000 διπλο στο Αμβουργο, στον πατο το “ΣΑΜΙΝΑ”… το 2001 διπλο στο Αουφ Σαλκε Αρενα, πανικος στους δρομους της Νεας Υορκης…
Τωρα που μαλλον επιστρεφει CHL ο ΠΑΟ, να συγκαλεσει εκτακτη συσκεψη ο Οργανισμος Πολιτικης Προστασιας για καλο και για κακο…:?
έχω λογαριασμό στη Marfin… Νομίζω θα βρίσκω εύκολα προσκλήσεις
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
καλα τωρα που θα φτασουμε στους 4 και θα μας αποκλεισει η μιλαν θα σου πω εγω!
αντε ρε νινη αρχηγαρα!!
:lol3: :lol3: :lol3:
τι αρχηγεια περιμενετε απο το μικρο?:lol:
Ε! Λιγα τα λογια σου!!! He rules that’s all !!! 8)
τι γελας ρε μια χαρα θαναι!εχει ηγετικες προσωπικοτητες.και ειναι και κωλοπαιδι απο,τι φανηκε απο την εθνικη με τη διπλη κιτρινη…
μπερδεμένα μου μοιάζουν λίγο τα πράγματα.
στα διοικητικά το θέμα των αρχηγών.
στα αγωνιστικά φαντάζομαι πόσο μπερδεμένοι θα είναι οι Τσέχοι. Δεν ξέρουμε εμείς τελικά ποιοι υπολογίζονται, ποιοί θα παίξουν, τι σύστημα, οτιδήποτε.
για να δούμε σήμερα…
πάντως πως τα φέραμε πάλι, εντεκάδα με Βύντρα, Τζιόλη βλέπουμε…
οχι ρε συ ουτε καν!θα σου απαντησω εγω…το συστημα θαναι 4-2-3-1,ο ρουκαβινα και κλειτον(δεν ξερω γτ εγω τον γουσταρω) ειναι εκτος αποστολης απο τους καινουριους.
τζιολης σιγα μην παιξει!μηπως να αφησει εξω τον ματος?
Για εποχή καλά παίξαμε.
Είμασταν απλά σοβαροί.
Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι ο τρόπος με τον οποίο μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Μέχρι να βάλουμε το γκολ τους κοπανάγαμε και δεν κινδυνεύσαμε σε καμια φάση.
Εννοείται πως όλα τα credit πάνε στον Σιμάο. Πρέπει να κέδισε το 70-80% των μονομαχιών του στο κέντρο, κατέβαζε μπάλα, έκοβε, σκόραρε…
Από εκεί και πέρα μου άρεσε πάρα πολύ ο Σόουζα. Θηρίο κανονικό, με καλές τοποθετήσεις και ξέρει μπάλα.
Ο Σίλβα στο πρώτο πολύ μέτριος, στο δεύτερο καλός.
Ο Καραγκούνης ήταν ο γνωστός φασαριόζος στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Νίνης ήταν πολύ ουσιώδης από την ώρα που μπήκε και η κυκλοφορία της μπάλας έγινε πολύ καλύτερη.
Επίσης, πιέζαμε ψηλά μέχρι το 90 και μου έκανε εντύπωση.
Δεν ξέρω αν η Σπάρτα είναι τόσο μέτρια, αλλά και άλλο γκολ αν χρειαζόμασταν θα το βάζαμε νομίζω.
Πάμε πάλι, γεμάτο ΟΑΚΑ σε 10 μέρες να γουστάρουμε.