χ8ες εβλεπα παραλληλα τα ματς αφου ηταν διπλα διπλα οι τηλεορασεις.για τον ολυμπιακο δεν σχολιαζω(θα παω να κραξω στο 8ρεντ του γαυρου) αλλα για μας μπορω να πω οτι δειξαμε ουσια.αν δεν ηταν και ο γκαμπριελ τοσο επιρεπης στα αμυντικα καθηκοντα του,ουτε γκολ θα τρωγαμε ουτε θα κανανε αυτες τις 2 φασεις στην αρχη.
παρολα αυτα στο β ημιχρονο δειξαμε οτι ειμαστε μεγαλη ομαδα και μπορει να κραταμε αποτελεσματα.χωρις τις παρα πολλες φασεις κρατησαμε κατοχη,πρεσαραμε πολυ ψηλα οπως ειπε και ο φιλος και στα 90 λεπτα(!!!) και ειχαμε πολυ καλη κυκλοφορια!
οσο για τον σοουζα μου αρεσε και μενα πολυ.εσπαγε καλα την μπαλα και εβγαινε αρκετα μπροστα για να την παρει.
ξερει κανεις ποτε ξεκιναει η κυκλοφορια για το ματς εδω?
για τον Γκάμπριελ που γίνεται πολύς λόγος.
ανεβαίνει πολύ και ξεχνιέται.
δεδομένο.
στο γκολ που τρώμε όμως η κακή συνενόηση είναι μεταξύ Βύντρα και Τζιόλη που τρέχουν προς τον ίδιο παίκτη και αφήνουν κενό. Σίγουρα ανάγκαζε το Βύντρα να βγαίνει δεξιά και τον Σάλπι να γυρίζει.
Στην επίθεση είναι όμως φωτιά. Κάθε φορά που έπαιρνε τη μπάλα μπροστά μύριζε κίνδυνος. Και δεν πουλάει τη μπάλα.
Θα είναι υπερβολικά χρήσιμος όταν θα παίζουμε με 3 σέντερ μπακ.
Εγώ αυτό περίμενα να γίνει χτες.
Να παίξει ο Σιμάο μπακ και να ανεβαίνουν εύκολα Σπυρόπουλος, Γκάμπριελ.
Παρ’όλα αυτά ο ρόλος του Τζιόλη ήταν να παίζει μπροστά από αμυντικά χαφ, μαρκάροντας το αμυντικό χαφ που έκανε όλο το παιχνίδι και ανάγκαζε τον Μπέργκερ να γυρνάει πολύ πίσω και να είναι λιγότερο επικίνδυνος.
Μπήκε όμως ο Νινάκος μετά και όλα γίνανε πιο απλά.
κοιτα οτι επιθετικα ειναι πολυ καλος αυτο ειναι σιγουρο.τον εχω δει ουτως η αλλως και απο κοντα στο οακα.αλλα απο την πλευρα του γιναν ολες οι φασεις.
και επιτελους ημαρτον μαυτον τον τζιολη!!ελεος αυτος ο ατρομητος τον εχει κανει παιχτη γαμω!
ρε φιλε ειναι πολυ καραβι!τι τον πειραζε να ξεκινησει με το κλασικο 4-2-3-1 με νινη βασικο και οταν κουραζοταν να βαλει ιβ??ο τζιολης το μονο που εκανε ηταν να αργει την αναπτυξη!δεν γινεται να το βλεπω μονο εγω αυτο…
και κατι αλλο!βλεποντας και ξαναβλεποντας τη γκολαρα του σιμαο αυτο που μου μενει ως πιο ομορφη στιγμη ειναι που το πανηγυριζει ολη η ομαδα με την καρδια της.ο καραγκουνης στην αλλη ακρη χαιρεται και χοροπηδαει ο σαριεγκι φτανει απο τους πρωτους να πανηγυρισει με το σιμαο και ο νινης κανει σημα στους αλλους να ερθουν…επισης αγκαλιαζεται μονος του με τον σοουζα!!κατι που δειχνει οτι ειναι δεμενη η ομαδα!υπαρχει πολυ καλο κλιμα!
για του λογου το αληθες! http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=15409
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γκαέλ Ζιβέ ήταν ο Παναθηναϊκός στις οκτώ το βράδυ! Οι «πράσινοι» είχαν αλλεπάλληλες επαφές και κάποιος άνθρωπος της Μαρσέιγ επικοινώνησε με τον Κώστα Αντωνίου και του είπε: «Ο παίκτης πείστηκε και έρχεται στην Ελλάδα». Η τελική πρόταση του «τριφυλλιού» στον Γάλλο αμυντικό ήταν της τάξεως του 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων, ενώ του ζήτησε να απαντήσει μέχρι τα μεσάνυχτα. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ελληνικού συλλόγου ζήτησε από τους Μασσαλούς να υπάρξει γραπτή συναίνεση του παίκτη μέχρι το βράδυ, αλλιώς θα αποσυρθεί από τη συγκεκριμένη υπόθεση. Αυτό δεν έγινε και ως εκ τούτου ο Παναθηναϊκός απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον 27χρονο άσο.
Επιτέλους κατάλαβαν ότι ο παίκτης δεν ήθελε να έρθει , και σταμάτησαν να του παίρνουν π***ς.
Μόνο κακό θα έκανε στην ομάδα ένας παίκτης που δεν ήθελε να έρθει με τίποτα.
Ωστόσο , με την είσοδο μας στους ομίλους θα σοβαρέψουν τα πράγματα και ίσως να χρειαζόμαστε έναν ακόμη παίκτη στην άμυνα με εμπειρία.
Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία στην ομάδα.
Δεν ανέχομαι να βγαίνουμε εκτός έδρας και να παίζουμε με την Σλάβια και με την κάθε Σλάβια αμυντικά σαν να παίζουμε με Μπάρτσα.
Αλοίμονο αν πάμε έτσι στα εκτός έδρας…
Δεν ανέχομαι να δώσουν βάρος στο πρωτάθλημα και να αφήσουν τις ευρωπαικές υποχρεώσεις στην άκρη.
Ο Τεν Κάτε είναι έξυπνος και ικανός και πιστεύω θα αλλάξει την νοοτροπία.
αλλο τι ανεχεσαι εσυ και εγω και αλλο ο προπονητης.το ειπε ξεκαθαρα ο χενκ ουτως η αλλως χ8ες.
προμηθευτηκα και το χαρτακι προχ8ες…αν και στο πανω διαζωμα…δεν λες ομως που βρηκα στο τσακ!αντε να το κανουμε παλι κολαση!!!
:lol: :lol: :lol:
:lol2: :lol2: :lol2:
:lol3: :lol3: :lol3:
γτ ψαρα μου τι εγινε? τα καναμε στον δευτερο προκριματικο πουτ@να κατακαλοκαιρο,θα τα κανουμε και τωρα!αλλα οσα δεν τα φτανει η αλεπου…
Ναι αγορίνα.
Έχετε καυτή έδρα εδώ και πολλά χρόνια.
Τρέμουν όλες οι ομάδες να πατήσουν σε ΟΑΚΑ και Λεωφόρο.
ε είσαι άδικος όμως. μόνο το καραισκάκη έχει ειδική θέση για τσουκαλάδες για να μιλάνε με μπασινά στα κόρνερ. τα άλλα γήπεδα είναι παλαιότερα κ δεν είχε φτιαχτεί τέτοια θέση… δεν φταίνε οι βάζελοι…
Πράγματι.
Στη Λεωφόρο δεν μπαίνουν ποτέ οι οπαδοί στο γήπεδο.
πάλι κωλοτούμπα ? βαριέμαι. ο τσουκαλάς τι έψαχνε σε όλο το ματς ΜΕΣΑ στο γήπεδο, τα κλειδιά του ?
γουατέβα - κοίτα να περάσεις εκεί την τετάρτη, δεν σε βλέπω καλά.
Φέτος αλλάζουν όλα,τρέμετε ρε,θα βγάλει το ζωνάρι ο Παύλος και μαζί με τους υπόλοιπους θα αρχίσει το σεξ και βια,για πάντα 13,πάο θυμήσου,είναι εδώ μαζί σου.
Τσίμπησα εισιτηριάκι για Τρίτη,χαμούλις λέμε
Λουκ χουζ τόκινγκ!
Κι εσύ την Πέμπτη!
ποτε το τσιμπησες?
πριν 2 μέρες,μόνο 10άρια είχε
και γω.μηπως ησουν και στην ουρα που ημουν και γω?σε ποια θυρα?
δεν είχε ουρά.
Mέσα κι εγώ, θύρα 35 με 10άρι εισιτήριο… :thumbup:
ουτε εγω μουν στην ουρα.3 ατομα ηταν.εννοω μην ησουν αναμεσα στους τρεις!λολ!
ετσι τα δεκαρια για να γουσταρουμε!!